Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:46:17 GMT

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل معارفه شد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۱۵۴۲

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل معارفه شد

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که بعد از ظهر پنجشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی اردبیل برگزار شد، از زحمات ۱۹ ماهه شهرام حبیب‌زاده در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل قدردانی و علی محمدیان با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل در این مراسم با اشاره به خدمات رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی در دوره حساس مدیریتی بیماری کرونا اظهار کرد: در سخت‌ترین شرایط عهده‌داری مسئولیت یک اقدام جهادی و پرریسک است که رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی با قبول این مسئولیت سعی کرد تا زمینه ارائه خدمات را برای یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت این استان و حتی میهمانان از سایر مناطق استان‌ها فراهم کند.

سید عبدالله طباطبایی به ۲ مؤلفه پاک‌دستی، تعهد و تخصص در انجام مسئولیت و مأموریت اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم به شایستگی ویژگی افراد شایسته برای کسب مدیریت و مسئولیت را برشمرده و بهتر است بر همین اساس افراد در مسئولیت‌ها به کارگیری شوند.

وی تصریح کرد: آنهایی که حکم مسئولیت افراد شایسته را امضا می‌کنند قطعاً در برابر پیشگاه خداوند پاسخی قانع‌کننده خواهند داشت و آنهایی که برخلاف این عمل می‌کنند باید در برابر خداوند متعال و این دنیا و آخرت پاسخگوی انتخاب و تفکر مدیریتی خود باشند.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: در کنار تعهد و تخصص، آنچه که در عرصه مدیریتی امروز ما به آن نیاز داریم تدبیری درست و دوراندیشی معقول و منطقی است تا زمینه انجام بهتر امور فراهم آید.

طباطبایی به وضعیت با ثبات بیماری کرونا در استان در سایه یک مدیریت جهادی در سطح استانی و شهرستانی اشاره کرد و افزود: اگر صحبت از دغدغه‌ها و نگرانی گسترش این بیماری در ماه‌های آینده است، قطعاً این هشدارها امکان تحقق و یا عدم تحقق خواهد داشت که بهتر است برای رویارویی با حقیقت عقلانی و منطقی برنامه‌ریزی کرده و درست اقدامات را انجام دهیم.

وی یاد و خاطره شهدای حوزه سلامت را گرامی داشت و خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری به شایستگی به این افراد جهادگر لقب شهید مدافع سلامت داده که قطعاً پاداش آنها در نزد خداوند پایدار و ماندگار خواهد بود.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل اضافه کرد: انتظار می‌رود در کنار دانشگاه علوم پزشکی، جامعه پزشکی و اطبا نیز منفعل در حوزه درمان و بهداشت عمل نکنند بلکه حضور و مشارکت قوی داشته و زمینه بهبود شرایط سلامت جامعه را به وجود آورند.

کد خبر 5398983

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مراسم معارفه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیماری کرونا مقام معظم رهبری جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان آلودگی هوا مراسم تودیع و معارفه قاسم سلیمانی شیوع کرونا واکسن کرونا دهه فجر سیستان و بلوچستان عکس استانها دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود