Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به استان هرمزگان، جلسه‌ای با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، فرماندار بندرعباس و نمایندگان اقشار مختلف مردم برگزار شد.

به گزارش ایران آنلاین، جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این جلسه با اشاره به اینکه در سفرهای استانی، مشکلات و موضوعات رصد می‌شود، افزود: «مشکلات و موضوعاتی که در جلسه مطرح شد موضوعات روز استان‌هاست که به دولت انعکاس می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او در مورد بافت‌های فرسوده شهر بندرعباس گفت: «موضوع بافت‌های فرسوده و عمرانی را قطعاً انعکاس می‌دهیم و از شهردار می‌خواهیم بحث‌های زیرساختی را با شدت و حدت بیشتری به وزارت کشور انتقال دهند.»

واحدی بابیان اینکه قبل از جلسه هیئت دولت، درباره مشکلات استان‌ها به‌صورت تخصصی بحث و بررسی‌ها انجام می‌شود، افزود: «پس از بررسی، نتیجه‌گیری و تأمین اعتبار می‌شود یعنی مصوبات آماده است و فقط با حضور در استان این مصوبات پالایش، تصویب و ابلاغ می‌شود.»

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: «در حوزه گردشگری ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت‌ها مصوبه گرفتیم که شهردار و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان باهم به هماهنگی برسند و به مدت یک هفته این پروژه‌ها را اعلام کنند.»

او در مورد مسئله حریم دریا گفت: «برای موضوع ۶۰ متر حریم دریا، استان‌های ساحلی یک کمیته سه‌نفره تشکیل دادند و کد منفی ۲۴.۷ را مبنا قرار داده با ۶۰ متر، ضروریات موردنیاز را در آن مصوب کرده و در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب می‌کنند و وقتی شورا تصویب کرد در حکم مصوبه قابل‌اجرا است.»

واحدی ادامه داد: «به این صورت این خلأ قانونی پر می‌شود و با این کار می‌توان مجوزهای حریم دریا را صادر کرد.»

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درباره اشتغال ایثارگران گفت: «در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استخدام خانواده معظم شهدا و ایثارگران را در دستور کار قرار دادیم و قوانین خدمات کشوری را در حوزه خودمان اجرایی کردیم.»

او ادامه داد: «قطعاً در سایر وزارتخانه‌ها هم با تأکیدی که ریاست جمهوری در جلسات دولت خواهند داشت، یکی از موضوعاتی که مطرح می‌شود در همین حوزه است.»

واحدی در زمینه کارآفرینی و‌ توزیع تسهیلات گفت: «در حوزه کارآفرینی و تسهیلات، در تبصره ۱۸، دولت تسهیلاتی را برای صنعت‌کاران اختصاص داده که سایر وزارتخانه‌ها هم در آن دخیل هستند و اعتبار سنگینی را دولت گذاشته که مجلس در حال پیگیری است.»

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: «در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تقریباً ۱۵۰۰۰ میلیارد ریال در تبصره ۱۸ فقط به این وزارتخانه اختصاص‌یافته است و بیشترین اعتبار هم به وزارت صنعت داده شده است.»

او در مورد ایجاد بازارچه‌های صنایع‌دستی گفت: «برای ایجاد بازارچه صنایع‌دستی آمادگی داریم در هر شهرستان و هر بخشی اگر تصمیم به این کار گرفته شد، شهرداران به ما زمین اختصاص دهند، ما ساخت آن را انجام می‌دهیم و در این مورد مشکلی در بحث تأمین اعتبار نداریم.»

در این جلسه نمایندگان اقشار مختلف مردم از جمله ملوانان، شهرداران، پرستاران، صیادان، اهل سنت و ... به بیان مشکلات خود پرداختند.

/انتهای پیام
 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی حقوقی و استان ها معاون امور مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی گفت: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، مدیریت به ویژه مدیریت مسائل فرهنگی را بسیار مهم بیان و اظهار کرد: کار با مدیر و کارشناسان بسیار می‌تواند پیش برود و گاهی بیشتر از اعتبارات و بودجه در پیشبرد امور تأثیرگذار است، لذا مدیریت از این جهت بسیار مهم است و مسئله مدیریت نیز یک امر ذاتی است.

وی بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت خیرین در توجه و حفظ میراث فرهنگی استان را امری مهم عنوان کرد و افزود: باید از حضور خیرین در امور میراث فرهنگی به ویژه در مرمت و بازسازی مساجد قدیمی و دیگر بناهای تاریخی و میراث فرهنگی استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر حفظ میراث فرهنگی و میراث گذشتگان تصریح کرد: با این کار فرهنگ خود را حفظ می‌کنیم و در می‌یابیم بزرگان ما چه میزان فهم داشته‌اند و بناها را طبق نیاز روز احداث می‌کردند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: باید نمایشگاهی داشته باشیم و وسایلی که از قدیم اکنون در اختیار مردم است را جمع‌آوری و به نمایش بگذاریم تا به این واسطه هنر خود را نشان دهیم.

وی با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی تصریح کرد: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم؛ اصفهان مدارس علمیه تاریخی فراوانی در گذشته داشته اما در هنگام حمله افاغنه و در دوران پهلوی بیشتر این مدارس از بین رفت و تنها حدود ۳۰ مدرسه به جا مانده است.

امام جمعه اصفهان افزود: اصفهان از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و نقاط گردشگری فراوانی دارد اما در عین حال نیازمند مدیریت است و باید گفت میراث فرهنگی به ذوق و مدیران با ذوق و به مدیرانی که به‌صورت میدانی در مناطق حضور یابند نیاز دارد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد تشکیل شورایی برای تفکیک برخی از بناهای شخصی از میراثی را مهم دانست و افزود: شورایی برای تفکیک برخی از بناها به تشخیص متخصصان این امر باید ایجاد شود تا تکلیف برخی از بناها در اصفهان مشخص شود.

وی عنوان کرد: باید به پیشکسوتان صنایع دستی و اساتید میراث فرهنگی اهمیت داده و نسبت به آن‌ها رسیدگی کنید، همچنین از افرادی که می‌توانند در زمینه صنایع دستی آموزش دهند استفاده کنید و نسبت به تکریم و تجلیل و داشتن آماری از تعداد آن‌ها و تهیه عکس و تصاویر این هنرمندان اقدام کنید، زیرا تکریم این هنرمندان امری ضروری است.

در ابتدای این دیدار نیز امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان توجه به میراث فرهنگی را توجه به ایران و تاریخ میراث کهن آن بیان کرد و اظهار داشت: توجه به میراث اسلامی و تمدن نوین اسلامی اهمیت به میراث گرانبهایی است که پیامبر اسلام به جا گذاشته و باید معرفی شود و در حفظ و ترویج آن تلاش کرد.

وی افزود: بناهایی که معماری فرهنگی و تاریخی خاصی در آن به کار رفته است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرموده‌اند که این بناها فارغ از اینکه چه افرادی در آن زندگی کرده‌اند مهم بوده زیرا دسترنج هنرمندان و معماری ایرانی و اسلامی ما است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های بسیار برخوردار در حوزه صنایع دستی است و صادرات صنایع دستی به دلیل ارزآوری و ایجاد اشتغال خانگی و ارزان قیمت دارای اهمیت است.

وی اضافه کرد: در حوزه گردشگری نیز اصفهان با تعدد بناهای تاریخی و آب و هوایی و راه‌های مواصلاتی و پایتخت بودن آن در ادوار گذشته نگین گردشگری کشور است و نشان می‌دهد که اصفهان مهد دین و در حوزه بناهای تاریخی و گردشگری بسیار مورد توجه بازرگانان بوده است.

کرم‌زاده هم چنین اعتبارات اندک میراث فرهنگی را یکی از دلایل اصلی عدم تحقق انتظارات مردم در حفظ و ترویج میراث فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: شرکت‌های سرمایه‌گذار و ورود آنها برای حفظ میراث فرهنگی در این حوزه اهمیت دارد و باید از ظرفیت این شرکت‌ها بهره برد.

کد خبر 748790

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس