Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، سجاد اسدی مهر پنجشنبه در نشست کارگروه صیانت از اراضی ملی و کشاورزی شهرستان شوش گفت: فروش و واگذاری زمین‌های جهاد کشاورزی و تخصیص اراضی بنیاد مسکن به متقاضیان، اعتراض برخی از مردم را درپی داشته است.

وی اظهار داشت: در این زمینه از جهاد کشاورزی شهرستان خواسته شد مدارک لازم درخصوص نحوه واگذاری و فروش زمین را به این دادستانی ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن انتقاد از منفعل بودن برخی ادارات متولی نسبت به تصرف زمین‌های شهرستان، خاطرنشان کرد: آزادسازی و رفع تصرفات از منابع طبیعی و اراضی دولتی از جمله اولویت‌های دستگاه قضایی در راستای اجرای بند دوم اصل ۱۵۶ قانون اساسی ناظر بر احیای حقوق عامه است.
اسدی مهر افزود: باتوجه به خبرهای پراکنده‌ای که از طرف مردم در خصوص تصرفات و تخلفات به این دادستانی رسیده، به مسئولین مربوطه اعلام می‌کنم چنانچه در برخی مکان‌ها تصرفات و تخلفاتی صورت گرفته، مدیران مربوطه باید گزارش تصرفات را برای دستگاه قضایی ارسال کنند.

وی گفت: کوتاهی در انجام این کار، منفعل بودن ادارات و ترک فعل مسئولین مربوطه را می‌رساند و پیگرد قانونی دارد.
وی اظهار داشت: همچنین از نیروی انتظامی انتظار داریم  به عنوان بازوی اجرایی شهرستان، وقتی بحث رفع تصرف از اراضی و لزوم همکاری با ادارات مطرح می شود، خیلی سریعتر وارد عمل شود.
اسدی مهر گفت: زمانی که در خصوص برخی اراضی هنوز تصمیمی گرفته نشده است، هیچ یک از ادارات خدمات رسان حق همکاری با مالک یا متصرف را ندارند چرا که در زمان اخذ هزینه‌ انشعاب آب و برق و …، فرد پرداخت کننده احساس قانونی بودن عمل انجام گرفته را می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین وقتی مردم احساس کنند تعاملی بین ادارات جهت رفع مشکلات نیست، دلزده می شوند و این را ضعف شدیدی برای ادارات می دانند لذا اداره منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن و دیگر دستگاه‌ها باید بازدیدها و بازرسی‌های خود را در سطح منطقه بیشتر و مستمر کنند.

برچسب‌ها دادگستری زمین خواری خوزستان شوش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری زمین خواری خوزستان دادگستری زمین خواری خوزستان شوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد