Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی در نشستی با رییس و کارمندان اداره امورمالیاتی شهرستان افزود: رفتار همراه با مدارا در وصول حق و حقوق دولت در کسب مالیات لحاظ شود.

وی با قدردانی از همراهی مودیان با اداره امور مالیاتی ادامه داد: توجه به رضایت مودیان و و جلب همکاری آنها با ارایه گزارش مستند  در خصوص هزینه‌کرد مالیات جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز اظهار کرد: اگر با فرهنگ‌سازی و کار رسانه‌ای به مودیان تبیین شود که مالیات بخشی از درآمد دولت و صرف امور فرهنگی و عمرانی می‌شود همکاری‌ها بیشتر می‌شود.

محی‌الدینی با اشاره به اینکه هنور کار فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در امور مالیاتی در شهرستان ضعیف است اظهار کرد: باید مودیان را شفاف در جریان میزان مالیات و مصارف آن قرار دارد.

وی بیان کرد: یکی از راه‌های کسب درآمد دولت‌ها برای اجرای طرح‌های مختلف مورد نیاز مردم و مناطق کسب مالیات طبق مقررات است و همه باید همکاری لازم داشته باشند.

در این نشست علی حاجی‌قاسمی رییس اداره امور مالیاتی مهریز گزارشی از برنامه‌ها و اقدام‌ها به خصوص در ارتباط با اهمیت پرداخت به موقع و کامل مالیات مطالبی بیان کرد.  

بر اساس وظیفه ذاتی، امور مالیاتی مسوول وصول مالیات و تامین بخشی از بودجه دولت است که همکاری مودیان نقش مهمی در تحقق اهداف و برنامه‌ها دارد.

شهرستان مهریز سه هزار مودی مالیاتی دارد و مرکز این شهرستان با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

***

طی آیینی با حضور امام‌جمعه و جمعی از مسئولان مهریز پنجشنبه‌شب تعدادی از پیشکسوتان ، فعالان و آموزش‌دهندگان سوادآموزی این شهرستان تجلیل شدند.

به گزارش ایرنا، امام‌جمعه مهریز در این آیین با قدردانی از فعالیت آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی برای ریشه‌کن کردن بیسوادی در منطقه گفت: سوادآموزی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی با اشاره به اینکه کسب علم و دانش یک فریضه واجب است ادامه داد: برای ارتقای سواد شهروندان باید سایر سازمان‌ها و تشکل‌ها، آموزش و پرورش و نهمت سوادآموزی شهرستان را  یاری دهند.

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز به سخنان بنیانگذار جمهوری‌اسلامی حضرت امام‌راحل (ره) مبنی بر  اینکه سوادآموزی از نیازهای اولیه و ضروری هر ملتی است اشاره کرد و یادآور شد: آموزش و یادگیری اثرات ثمربخشی برای جامعه دارد .

محی‌الدینی به اهمیت سوادآموزی در جامعه اشاره کرد و گفت: این موضوع از چنان اهمیتی برخوردار است که رهبر معظم انقلاب اسلامی، تبدیل شدن نهضت سوادآموزی به یک حرکت فرهنگی را از آرمان‌های بزرگ نظام عنوان می‌کنند.

وی ادامه داد: برای پیشبرد اهداف عالی نهضت سوادآموزی  باید از پیشکسوتان بهره گرفت و با ارتباط پیوسته و مداوم با آنان از تجارب خوب و اندوخته پربهای آنان استفاده کرد و تجلیل فعالان این عرصه کار مهم است و باید ادامه یابد.

همچنین مدیر آموزش و پرورش مهریز با ارائه گزارشی از فعالیت‌ حوزه سوادآموزی شهرستان گفت: سوادآموزی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب‌اسلامی است و تلاش برای تحقق اهداف در شهر و مناطق روستایی بخش‌مرکزی ادامه دارد.

سید کاظم حسینی مدواری افزود: اگر امروز حرفی برای گفتن در زمینه سوادآموزی داریم از بزرگواری و بخشش بی‌مانند پیشکسوتان، فعالان و آموزش‌دهندگان عرصه سوادآموزی است و برای تحقق اهداف همه باید همچنان همکاری کنند.

در پایان با اهدای لوح سپاس از تلاش پیشکسوت سوادآموزی و آموزش‌دهندگان و فعالان سوادآموزی شهرستان مهریز تجلیل شد.

برچسب‌ها مهریز سازمان امور مالیاتی کشور یزد ستاد اقامه نماز کشور فرار مالیاتی فرهنگ سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز سازمان امور مالیاتی کشور یزد مهریز سازمان امور مالیاتی کشور یزد ستاد اقامه نماز کشور فرار مالیاتی فرهنگ سازی امور مالیاتی محی الدینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۴۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی با دفتر ویترینی

هر قدر که سیاست‌های مالیاتی برای اخذ مالیات گسترده‌تر می‌شود، ترفند‌های برخی از مؤدیان مالیاتی که به دنبال کاهش مالیات پرداختی خود هستند، سریع‌تر به‌روزرسانی می‌شود.

به گزارش دنیای اقتصاد، البته این یک وجه ماجرا است، وجه دیگر این است که سیاستگذار باید فضایی به‌وجود آورد که بنگاه‌ها منفعت پرداخت مالیات را درک کنند و محل مخارج مالیاتی برای مؤدیان مشخص شود. علاوه بر این در گزارشی دیگر، آخرین عملکرد مالیاتی در پایان سال گذشته و ابتدای سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.

سازمان امور مالیاتی گزارش عملکرد خود در سال ۱۴۰۲ را به‌روز و از عملکرد فروردین‌ماه ۱۴۰۳ رونمایی کرد. بر این اساس، مالیات‌های وصول‌شده در سال ۱۴۰۲ به حدود ۸۰۶ هزار میلیارد تومان بالغ شده است که با توجه به عدد ۸۳۸ هزار میلیارد تومانی قانون بودجه ۱۴۰۲، از تحقق ۹۶.۱ درصدی درآمد‌های مالیاتی حکایت دارد. در فروردین‌ماه نیز درآمد‌های مالیاتی وصول‌شده از ۵۶ هزار میلیارد تومان عبور کرد. بررسی دقیق‌تر مالیات‌های دریافت‌شده در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که مالیات اشخاص حقوقی به ۳۱۳ هزار میلیارد تومان رسیده و مالیات بر درآمد نیز از سطح ۱۴۲ هزار میلیارد تومان عبور کرد.

مالیات بر ثروت نیز به ۲۸ هزار میلیارد تومان رسید تا مجموع مالیات‌های مستقیم از ۴۸۴ هزار میلیارد تومان عبور کند. به این ترتیب ۶۰ درصد درآمد‌های مالیاتی به مالیات‌های مستقیم اختصاص دارد. در نهایت مالیات بر کالا‌ها و خدمات نیز در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۲۱ هزار میلیارد تومان رسید تا پازل مالیاتی سال ۱۴۰۲ تکمیل شود.

سازمان امور مالیاتی، گزارش مالیات محقق‌شده در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد و به این ترتیب پرونده عملکرد مالیاتی در قانون بودجه ۱۴۰۲ را بست. بر این اساس بیش از ۹۶ درصد از درآمد‌های مالیاتی پیش‌بینی‌شده در قانون بودجه محقق شد که جزئیات آن در این گزارش تشریح می‌شود. از سوی دیگر، آمار‌های مالیاتی فروردین‌ماه نشان می‌‎دهد که مالیات وصول‌شده در اولین ماه سال جدید از سطح ۵۶ هزار میلیارد تومان عبور کرده است.

جزئیات مالیات‌های مستقیم

بررسی آمار‌های ۱۲ ماه نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از کل مالیات‌های وصول‌شده در سال ۱۴۰۲ مربوط به مالیات‌های مستقیم است. این بخش شامل سه گروه مالیات اشخاص حقوقی، مالیات بر درآمد‌ها و مالیات بر ثروت می‌شود. در مجموع بیش از ۴۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات مستقیم در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده بود؛ اما مالیات محقق‌شده از این عدد فراتر رفت و به بیش از ۴۸۴ هزار میلیارد تومان رسید. بر این اساس میزان تحقق مالیات‌های مستقیم از ۱۰۶ درصد فراتر رفت تا سهم این بخش از درآمد‌های مالیاتی دولت در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۶۰ درصد برسد.

اشخاص حقوقی غیر دولتی در صدر

بررسی دقیق‌تر مالیات اشخاص حقوقی نشان می‌دهد که عمده درآمد‌های این بخش به مالیات اشخاص حقوقی غیر دولتی تعلق دارد. بر این اساس، از کل ۲۹۶ هزار میلیارد تومان مالیات در نظر گرفته‌شده در قانون بودجه، ۲۵۸ هزار میلیارد تومان آن به این گروه تعلق دارد. از این مقدار، بیش از ۲۵۵ هزار میلیارد تومان محقق شده است که عملکرد ۹۹ درصدی این بخش را نشان می‌دهد. مالیات بر عملکرد شرکت‌های دولتی دومین بخش قابل‌‎توجه این بخش است که در قانون بودجه ۲۰.۵ هزار میلیارد تومان مالیات برای آن پیش‌بینی شده که در عمل ۲۱.۶ هزار میلیارد تومان محقق شده و عملکرد حدودا ۱۲۰ درصدی را از خود بر جای گذاشته است. در مجموع ۳۱۳ هزار میلیارد تومان مقدار محقق‌شده مالیات اشخاص حقوقی است که از تحقق ۱۰۵.۸ درصدی آن خبر می‌دهد.

مالیات بر درآمد، فراتر از انتظار

در حالی‌که در قانون بودجه مالیات بر درآمد معادل ۱۲۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود، آمار‌های منتشر شده نشان می‎دهد مقدار محقق‌شده مالیات بر درآمد در سال ۱۴۰۲ از سطح ۱۴۲ هزار میلیارد تومان عبور کرده است که از تحقق ۱۱۶.۳ درصدی آن حکایت دارد. بررسی جزئیات این بخش نشان می‌دهد مالیات حقوق کارکنان بخش خصوصی بیشترین مقدار تحقق را داشته و عملکرد ۱۲۵.۲ درصدی را بر جای گذاشته است. مالیات بر مشاغل نیز بخش دیگری است که عملکرد بالایی را برجای گذاشته و مقدار محقق‌شده آن در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۵ درصد رسیده است.

ناکامی در مالیات از ثروت

در میان بخش‌های اصلی مالیات‌های مستقیم، مالیات بر ثروت بدترین عملکرد را داشته است. بر این اساس، در حالی‌که ۳۷.۶ هزار میلیارد تومان مالیات بر ثروت در قانون بودجه در نظر گرفته شده بود، ۲۸.۷ تومان مالیات بر ثروت محقق شد. بر این اساس عملکرد سازمان مالیاتی در این بخش به ۷۶.۲ درصد می‌رسد. یکی از شکست‌های بزرگ سازمان مالیاتی در این بخش به مالیات بر واحد‌های مسکونی خالی از سکنه و واحد‌های مسکونی گران‌قیمت بازمی‌گردد.

بر این اساس، میزان تحقق مالیات بر واحد‌های مسکونی خالی از سکنه تنها ۰.۳ درصد بوده و در بخش واحد‌های مسکونی گران‌قیمت تنها ۱۴.۵ درصد محقق شده است. این در حالی است که مالیات بر کالا‌ها و خدمات در بودجه ۱۴۰۲ معادل ۲۵۲.۹ در نظر گرفته شده بود، عملکرد این بخش به بیش از ۳۲۱ هزار میلیارد تومان رسید و میزان تحقق ۱۲۷ درصدی را به ثبت رساند.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان
  • پیشکسوتان فوتبال استان کرمان تجلیل شدند+تصاویر
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • تجلیل از معلمان بازنشسته شهرستان بافق
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی