Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان بوشهر با توجه به برخورداری از صنایع بزرگ نفت و گاز و پتروشیمی به‌عنوان پایتخت انرژی کشور شناخته می‌شود؛ پارس جنوبی نقش بسیار مهمی در تولید گاز کشور دارد؛ علاوه بر گاز محصولات متنوع دیگری در این منطقه تولید می‌شود که این محصولات خوراک پتروشیمی‌ها و صنایع میانی و پائین‌دستی است.

به گزارش ایران اکونومیست-اين استان علاوه بر ذخایر نفت و گاز داراي ذخایر معدنی نسبتاً غنی می باشد؛ لذا نظر به وجود ظرفيت هاي بسياري كه اين استان جنوبي كشور براي سرمايه گذاري و احداث واحدهاي صنعتي به خصوص صنايع مياني و پايين دستي نفت و گاز دارد روابط عمومي بانك صنعت و معدن با غلامرضا رضايي مدیر بانک صنعت و معدن استان بوشهر و ريیس شعبه بوشهر به گفتگو نشسته است كه در ادامه مي آيد؛

1-در راستاي تحقق شعار سال"توليد، پشتيباني ها و مانع زدايي ها" چه برنامه هايي داريد؟
بانك صنعت ومعدن استان بوشهر قدم هاي مؤثري را در راستاي تحقق شعار سال برداشته كه مهمترين آنها تامين مالي طرح هاي اولويت دار با تمركز بيشتر بر طرح هايي نيمه تمام، راكد، توسعه اي و تامين سرمايه درگردش طرح هاي فعال استان مانند صنايع شيميايي و پتروشيمي، شيلات و آبزيان، صنايع روشنايي است و تعيين تكليف مطالبات واحد هاي توليدي با استفاده از ظرفيت هاي قانوني در دست پيگيري و انجام مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنين اين مديريت همكاري لازم و كافي با ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در جهت از ميان برداشتن موانع پيش روي صاحبان صنايع و پشتيباني از آنها داشته است.

 

2-مهمترين سياست ها و استراتژيهاي شعبه در سال 1400 چيست؟
اعتقاد و اهتمام تمامي همكاران بانك در استان بوشهر بر اين است كه در ابتداي سال با نگاهي به اهداف محقق شده سال قبل و با توجه به برنامه ها، سياست ها و دستورالعمل هاي ابلاغي هيأت مديره محترم بانك تمام تلاش خود را در راستاي جذب منابع، ارايه خدمات به مشتريان فعال و خوشنام شعبه و همچنين تخصيص منابع به طرح هايي كه داراي توجيه فني، مالي و اقتصادي لازم هستند به كار مي بندد. همچنين براي كاهش مطالبات غيرجاري و وصول مطالبات با تعامل مناسب و ارائه راهكار هاي مؤثر مي كوشد تا عملكرد مطلوبي در اين زمينه داشته باشد.

 

3-مهمترين اقدامات انجام شده در سال 99 چه بوده است و چه ميزان درتحقق برنامه هاي سال گذشته موفق بوده ايد، دلايل موفقيتتان چه بوده است؟
در سال 99 برنامه ابلاغي به استان ها داراي شاخص هايي مانند مانده سپرده چهارگانه ،كارمزدهاي دريافتي، مانده مطالبات غيرجاري بوده كه اين استان در دوره 12 ماهه منتهي به پايان سال 99 موفق به تحقق برنامه عملياتي بالاتر از 80 درصد گرديده است. دلايل عمده تحقق برنامه عملياتي بانك تمركز بر اعتبار سنجي دقيق مشتريان موجود، جذب مشتريان جديد داراي اهليت و صلاحيت در بخش صنعت و معدن و ارايه خدمات اعتباري به هنگام به آنان بوده است.

 

4-با توجه به مشكلات ناشي از تحريم هاي ظالمانه و شيوع ويروس كرونا چه اقدامات و راهكارهايي براي حمايت از توليدكنندگان استان خود داريد؟
در اين دو سال اخير متاسفانه خيلي از صنايع با شيوع اين بیماری با مشكلات عديده اي از جمله تعطيلي مكرر خطوط توليد،كاهش توليد و در نتيجه فروش كمتر روبرو بوده اند كه در نهايت مشتريان را در بازپرداخت اقساط تسهيلات خود دچار مشكلاتي نموده است. در پي بروز اين مسأله اقداماتي به شرح ذيل در دستور كار قرار گرفت؛
تامين مالي صنايع فعال و نيمه فعال در قالب اعطاي تسهيلات سرمايه درگردش، تعامل لازم با مشتريان براي بازپرداخت بدهي هاي غير جاري، ارائه راهكار لازم در انجام حواله هاي ارزي و انجام امور مرتبط با انتقال ارز مشتريان و ارتباط دادن آنها به صرافي بانك جهت تسريع در انتقال ارز و تسريع در ارايه خدمات بانكي و اعتباري

 

5-پس از تدوين سياستهاي اعتباري و راهبردي بانك در سال1400، براي اجراي مؤثر سياست ها و به منظور ايجاد هم افزايي و چابك سازي سازمان، چه اقداماتي را مؤثر مي دانيد؟
معمولاً هرساله پس از ابلاغ سياستهاي اعتباري و راهبردي بانك و با توجه به شرايط موجود اقتصادي و سياستهاي كلي اقتصاد كلان كشور تلاش همكاران اين استان هم سو بودن با سياستهاي اعلامي است. به همين منظور جلسات متعدد با همكاران جهت اخذ تصميمات آگاهانه و مناسب بر اساس شرايط موجود و پيش رو برگزار شده و بيشتر توجه خود را به شناخت نقاط قوت و ضعف در سال گذشته و اقدامات لازم در جهت تقويت نقاط قوت و تقليل نقاط ضعف قرار مي دهد.

 

6-براي اجراي حاكميت شركتي و بانكداري ديجيتال چه اقداماتي در شعبه تحت مديريت شما صورت گرفته است؟
اين مديريت پس از ابلاغ استقرا بانكداري ديجيتال و شركتي ، اقدامات و هماهنگي لازم براي پيش بردن اهداف اين طرح و شناسايي نيازهاي اساسي و ضروري مشتريان فعال خود جهت ارائه خدمات مناسب براي ايشان با جديت دنبال مي كند.

 

7-از چه روشهايي براي جذب منابع بيشتر در استان استفاده مي كنيد؟
جذب منابع از طريق ارائه خدمات مناسب و كافي و تشويق و ترغيب مشتريان از طريق تعامل و مذاكره و تكريم آنان و آموزش لازم به همكاران جهت ارائه خدمات در كوتاه ترين زمان به انجام مي رسد.
همچنين تلاش خود براي جذب ساير صنايع و شركت هاي خوشنام و فعال استان از طريق ايجاد ارتباط با آنها و پيشنهاد خدمات مورد نياز را افزايش داده ايم و خوشبختانه پيشرفت هايي حاصل شده است و اميد مي رود كه به نتايج مطلوبتري در آينده نزديك دست پيدا كنيم.

 

8-در سال گذشته چند طرح صنعتي با تسهيلات بانك در استان به بهره برداري رسيده و به چه ميزان اشتغال ايجاد كرده است؟
طرح هاي متعددي در اين دوره و با استفاده از ظرفيت تامين مالي ستاد و شعبه بوشهر به بهره برداري رسيده اند. يكي از مهمترين طرح هايي كه داراي سرمايه گذار خارجي بوده و داراي مجوز از وزارت اقتصاد و دارايي نيز مي باشد، شركت كارا مدار الكترونيك آسيا است. اين شركت در صنايع روشنايي و توليد انواع مدارهاي الكترونيكي فعاليت دارد كه امكان اشتغال 579 نفر را فراهم كرده است.

 

9-چه تعداد واحد صنعتي با تسهيلات بانك در استان در حال اجرا است، چه مقدار پيشرفت داشته است و با بهره برداري از آنها چه مقدار شغل ايجاد شده است؟
درحال حاضر چندين طرح در استان در حال اجرا بوده كه از طريق مديريت نظارت بر طرح هاي ستاد بانك پيگيري مي گردد. علاوه بر اين طرح ها، شركت نانو حسگرها با بيش از80 درصد پيشرفت فيزيكي در دست احداث است و پيش بيني مي شود حدود 18 نفر در ان مشغول به كار شوند، همچنين شركت تجارت تدبير ساينا (مجتمع باتري سازي ساينا)كه حدود 30درصد پيشرفت داشته و با پيش بيني اشتغال47 نفر در حال اجرا مي باشد. موارد ياد شده اشتغال مستقيم اين طرح ها بوده و در زمان بهره برداري چندين برابر اشتغال غیر مستقیم نيز خواهند داشت.

 

10-وضعيت استان از نظر توسعه صنعتي چگونه است و شما چه پتانسيل هايي را براي توسعه صنعتي و اقتصادي استان مي شناسيد؟
در حال حاضر536 فقره پروانه بهره برداري صنعتي در استان صادر شده است كه در حال حاضر 448 واحد صنعتي معادل5/83 درصد از آنها فعال و 88 واحد معادل 5/16 درصد واحدها غيرفعال هستند.عمده فعاليت صنايع در استان صنايع شيميايي و پتروشيمي، نخيلات، كشتي سازي، شيلات، صنايع روشنايي و صنايع و معادن ساختماني مي باشند. در حال حاضر مهمترين پتانسيل سرمايه گذاري استان صنايع مرتبط با نفت،گاز و پتروشيمي مي باشد كه اين مديريت حداكثر تلاش خود را در جهت ارايه خدمات تسهيلاتي و اعتباري به اين صنايع نموده و خواهد نمود.

 

11- براي وصول مطالبات چه برنامه و راهكاري داريد؟
مهمترين عامل كمك كننده براي كاهش مطالبات اين است كه در مرحله ارزيابي و پذيرش طرح بايد به نكات كليدي از جمله اهليت و سابقه مطلوب متقاضي در صنعت مورد فعاليت شان طبق دستورالعمل هاي اجرايي بانك توجه شده و بررسي اصولي و دقيق صورت گيرد. خوشبختانه بانك داراي همكاران توانمند در اين حوزه است كه منشاء تحولات مطلوبي هستند. در 9ماهه سال جاري وصول مطالبات اين استان 163 درصد رشد داشته است. در خصوص طرح هاي تعطيل و فاقد فعاليت توليدي نيز اين استان حداكثر تلاش خود را با استفاده از ظرفيت كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان در راستاي وصول مطالبات بانك به كار برده كه در سال جاري14پرونده داراي مطالبات مشكوك الوصول، تسويه گرديده است.

 

12-چه برنامه هايي براي ارائه خدمات هر چه بهتر به مشتريان داريد؟براي افزايش كارمزدها چه راهكارهايي داريد؟
علاوه بر بخش صنعت و معدن، مزيت نسبي اصلي استان بوشهر در بخش بازرگاني به خصوص كالاهاي وارداتي مي باشد. بر همين اساس بيشتر تمركز اين استان جهت افزايش كارمزدهاي دريافتي بر اساس صدور ضمانت نامه هاي گمركي، حواله های ارزی و گشايش اعتبارات اسنادي داخلي و ارائه خدمات متناسب با نياز مشتري در كمترين زمان، مي باشد.

 

13-با توجه به افزايش سطح اختيارات شعب، تعامل شما با ستاد بانك چگونه است و چه انتظاري از ستاد داريد؟
به جرات مي توان گفت كه يكي از مؤثرترين اقدامات هيأت مديره و مديرعامل محترم بانك اعتماد به همكاران خود در استانها بوده كه اين امر در افزايش سطح اختيارات نمود يافته است. در راستاي بهره برداري مؤثر از اختيارات تفويض شده، اين مديريت تمامي سعي و تلاش خود را جهت استفاده از تجربه همكاران محترم ستادي به خصوص در بخش ارزيابي طرحها و نظارت به كار بسته و همكاران ستادي نيز حداكثر همكاري را در جهت پاسخگويي داشته اند.

 

14-تعامل شما با مقامات ارشد استاني نظير(استانداري، وزارت اموراقتصادي و دارائي و وزارت صنعت، معدن و تجارت) چگونه است؟
در سال هاي اخير تمامي تلاش اين مديريت تسريع در ارايه خدمات و ارتباط سازنده و مؤثر با تمام اركان مرتبط با حوزه تخصصي بانك بوده است، حمايت هاي همه جانبه اعضاي هيأت مديره و مديرعامل محترم بانك از مديريت استانها منجر به ايجاد و توسعه روابط سازنده با تمامي مسؤلين ارشد استاني به خصوص استاندار استان گرديده و اين امر هميشه باعث پيش برد اهداف ما بوده است.

 

15-به نظر شما نقش نيروي انساني كارآمد در موفقيت و برتري شعب چيست؟ برنامه شما براي افزايش سطح مهارت و دانش كاركنان مجموعه خود و فرآيند جانشين پروري چيست؟
بزرگترين مزيت رقابتي سازمانها داشتن نيروي انساني توانمند است. اهميت سرمايه انساني در ارتقاء بهره وري يكي از مهمترين موضوعاتي است كه مورد توجه است. آموزش مناسب به همكاران در حيطه مسؤليت هايي كه بر عهده دارند، بسيار حائز اهميت است. در اين شعبه هميشه از همكاران جهت آموزش هاي مورد نياز آنها مناسب با جايگاه سازماني، نظر سنجي به عمل مي آيد و ما معمولاً اقدامات مناسبي در اين راستا انجام داده ايم.

 

16-روشهاي شما براي استفاده از ايده ها و پيشنهادات همكارانتان در جهت بهبود فعاليتهاي شعبه چيست؟
توانايي كار تيمي صرف نظر از پيشه و عنوان كاري، در رسيدن به موفقيت سازماني امري حياتي است. كار مؤثر ارتباط همه جانبه پويا با مشتريان، همكاران، مديران و ديگر اشخاص در محيط كار به ما كمك مي كند كه عملكرد بهتر و مطلوبتري داشته باشيم و استفاده از ديدگاه ساير همكاران منجر به اتخاذ تصميم بهتر در تمام حوزه هاي مديريتي خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وصول مطالبات ارایه خدمات استان بوشهر ارائه خدمات بهره برداری صنعت و معدن تلاش خود برنامه ها نفت و گاز طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه پنجاهمین نشست مجمع سالانه ۲۰۲۴ بانک توسعه اسلامی گفت: پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شادا، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه پنجاهمین نشست مجمع سالانه ۲۰۲۴ بانک توسعه اسلامی که از روز گذشته در شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی در حال برگزاری است، اظهار کرد: دستور کار سال آینده بانک توسعه اسلامی برای پروژه‌هایی که تأمین مالی آن توسط بانک در کشورهای اسلامی انجام می‌شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت و پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

وی افزود: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند و جمع‌بندی اقتصادی مناسبی در حوزه اقتصاد کلان دارند، تأمین شود و درنتیجه بتوانیم شاهد این باشیم که در سال آینده بانک توسعه اسلامی برای نخستین بار از روش‌های تأمین مالی ترجیحی هم به عنوان یک پنجره تشویقی و ترجیحی استفاده کند.

وزیر اقتصاد در توضیح بیشتر تأمین مالی ترجیحی متذکر شد: یکی از روش‌هایی که بانک‌های توسعه بین‌المللی و چندجانبه، برای کمک ویژه به پروژه‌های خاصی که مورد تأکید بانک است یا نیازهای ویژه‌تری دارند، استفاده کردن از ظرفیت پنجره ترجیحی است، با نرخ‌های ترجیحی برای آن پروژه‌های مورد تأکید بانک که این شرایط تا به امروز در بانک توسعه اسلامی وجود نداشت که امسال این پیشنهاد ارائه شد و اکثریت اعضا نیز با این پیشنهاد موافق هستند.

وی ادامه داد: ما هم در بیانیه رسمی جمهوری اسلامی ایران به بانک توسعه اسلامی، هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسئله تأمین مالی و اینکه به چه بخش‌هایی که پروژه‌های عمدتاً دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی هستند که بتوان در زمینه‌های مختلف از پنجره تأمین مالی ترجیحی استفاده کرد را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷ کشور عضو بانک توسعه اسلامی هم مواجه شد.

خاندوزی همچنین بیان کرد: دیدگاه‌های خود را در خصوص حل و فصل موضوع مردم مظلوم فلسطین در این اجلاس بیان کردیم و همچنین بنا شد که فردا اعضای اجلاس بتوانند در خصوص اینکه صندوق ویژه‌ای برای کمک مالی برای حل و فصل مسائل اقتصادی مردم فلسطین تصمیم‌گیری کنند که بعد از تصمیم‌گیری نتایج آن به اطلاع مردم عزیز کشورمان خواهد رسید.

توسعه راه‌حل‌های فین تک تامین مالی اسلامی مورد توجه قرار گیرد

وزیر اقتصاد کشورمان در پنجاهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی پیشنهاد کرد که سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه راه حلهای فین تک (فناوری مالی) تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشورهای اسلامی به دلیل مزایای زیاد آن به صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد.

سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در پنجاهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی (ISDB) گفت: می خواهم از برگزار کنندگان رویداد باشکوه اجلاس سالانه ISDB تشکر کنم و از این فرصت استفاده کنم که افکار و ایده های خود را با همکاران برجسته ام به اشتراک بگذارم تا گذشته خود را گرامی بداریم و آینده خود را ترسیم نماییم.

وی ادامه داد: بسیار قدردان و مفتخرم که میبینم گروه ISDB در پنجاهمین سالگرد تاسیس خود یک موسسه مالی معتبر در سطح جهانی است که نقشی محوری در شکوفایی و همبستگی امت اسلامی و منطقه ایفا کرده است. این میزان از موفقیت و اثر بخشی بدون رهبری عالی رئیس و مدیران بانک همکاری عالی اعضای هیئت عامل و کادر مجرب گروه بانک با ایثار و ابتکار فراوان محقق نمی‌شود؛ من از همه آن‌ها تشکر میکنم.

وزیر اقتصاد کشورمان تصریح کرد: با توجه به مسیر آینده قبل از هر چیز با مردم مظلوم غزه که در غیرانسانی‌ترین شرایط زندگی میکنند در برابر رژیم نامشروع اشغالگر مقاومت می‌کنند و تلاش می‌کنند که کشور خود را بازیابند و در صلح و عزت زندگی کنند صمیمانه ابراز همدردی و پیشنهاد میکنم در بیانیه پایانی این مراسم ظلم و رفتار غیر انسانی رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و کمک‌های بلاعوض فوری به برادران و خواهران مسلمان آسیب دیده مان اختصاص داده شود تا از رنج آن‌ها بکاهیم و به آن‌ها کمک کنیم تا خانه ها و زیرساخت‌های خود را بازسازی کنند؛ این پیشنهاد به خوبی با موضوع جلسات همبستگی و کامیابی مطابقت دارد.

خاندوزی همچنین گفت: علاوه بر مسائل ژئوپلیتیکی کل جهان و در قلب آن کشورهای عضو ISDB با چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی متعددی احاطه شده‌اند. در این زمینه من میخواهم از همسویی مجدد ۲۰۲۵-۲۰۲۳ استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی قدردانی و تأکید کنم که گروه بانک توسعه اسلامی باید جهت گیری استراتژیک خود را مجدداً طوری تنظیم کند تا به طور مؤثر به چالش های توسعه ای مختلف پیش روی کشورهای عضو توجه کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: نسخه‌های اصلاح شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاستهای اصلاحی مؤثر را مجدداً فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست محیطی را به گونه ای که بر چالشها غلبه کنند، تقویت کنند.

خاندوزی پیشنهاد کرد که سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه راه‌حل‌های فین تک (فناوری مالی) تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشورهای اسلامی به دلیل مزایای زیاد آن به صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد.

وی ادامه داد: بی‌تردید گروه بانک توسعه اسلامی به عنوان یک بانک پیشرو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و جمهوری اسلامی ایران نیز با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی خود را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

وی در پایان با قدردانی از رفتار حرفه‌ای گروه بانک توسعه اسلامی ابراز امیدواری کرد که بانک با استفاده از ابتکار و حسن نیت کارکنان و کشورهای عضو به اهداف ارزشمند خود یعنی همبستگی و شکوفایی دست یابد.

دیدار وزیر اقتصاد کشورمان با وزیر مالیه عمان

در دیدار وزیر اقتصاد عمان با سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی ایران هر دو کشور بر تجدید تفاهم نامه های مشترک گمرکی و سرمایه گذاری بین دو کشور تاکید و قرار شد لیستی از علاقمندان سرمایه‌گذاری کشور عمان برای ورود به بازار ایران نیز تهیه و به تهران ارسال شود.

در دیدار دوجانبه سعید بن محمد الصقری وزیر اقتصاد عمان با سید احسان خاندوزی، وزیر اموراقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران در ریاض بر تجدید توافقنامه های گمرکی و سرمایه گذاری بین دو کشور تاکید شد.

در این دیدار خاندوزی ضمن استقبال از علاقمندی کشور عمان برای همکاری دو جانبه و مشترک بین تهران و مسقط از پیگیری هایی که بعد از سفر پادشاه عمان به ایران انجام شد، ابزار رضایت کرده و علاقمندی جمهوری اسلامی ایران را برای تجدید تفاهمنامه های مشترک بین دو کشور در حوزه های گمرکی و سرمایه گذاری اعلام کرد.در عین حال، مقرر شد که دولت عمان لیستی از سرمایه‌گذاران علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران را در هفته آینده به ایران ارسال و همچنین موانع سرمایه‌گذاری مشترک بین دو کشور نیز برطرف شود.

همچنین قرار شد، در اولین فرصت، کمیته مشترک و دو جانبه هر دو کشور در موضوعات تکنیکی همکاری ها تشکیل و در اولین سفر وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی ایران به مسقط این مسئله نیز نهایی شود.

در ادامه سعید بن محمد الصقری، وزیر اقتصاد عمان نیز با ابراز رضایت از علاقمندی کشورش برای تحکیم رابطه با جمهوری اسلامی ایران ابراز علاقمندی کرده و بر تسریع در عملیاتی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های بین دو کشور نیز تاکید کرد.

در سفر سلطان عمان به ایران یک توافق نامه حوزه سرمایه‌گذاری به عنوان کمیته مشترک سرمایه‌گذاری بین دو کشور به امضا شد و هر دو کشور برای توافق نامه حمایت از سرمایه‌گذاری به توافق رسیدند و پس از طی مراحلی در مجلس عمان به امضای دو طرف نیز رسید.

کد خبر 749162

دیگر خبرها

  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی