Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی محقق کارگردان فیلم سینمایی «درب» که در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تمام مراحل فنی این فیلم سینمایی به پایان رسیده و به زودی نسخه دی سی پی «درب» آماده شده و نسخه نهایی را تحویل دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر می‌دهیم.

وی ادامه داد: این فیلم یک بازیگر اصلی و یک بازیگر مکمل دارد، شخصیت‌های فیلم جزئیات بسیاری دارد و برای آن با تعدادی از نابازیگران گفتگو کرده و حتی پلان‌هایی را نیز تمرین کردیم، اما در نهایت با توجه به زمان اندکی که داشتیم تصمیم گرفتیم تا خودم یکی از نقش‌های مورد نظر را بازی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این را هم باید بگویم بازی در این نقش یک تصمیم جمعی بود.

کارگردان فیلم «او خوب سنگ می‌زند» تاکید کرد: مساله این است که آیا واقعاً فیلم‌های مخاطب‌پسند و یا همان فیلم‌های گیشه، حق حضور در جشنواره‌ها را دارند؟ فیلمی مانند «درب» درست است که شکل و فضای متفاوتی دارد اما می‌تواند مخاطب را به سینما جلب کند، البته تاکید می‌کنم که ذائقه مخاطب ایرانی تغییر کرده و از آن ذائقه سنتی خود فاصله گرفته است و اگر فضای بیشتری به این فیلم‌ها داده شود بی شک می‌تواند مخاطبان بیشتری را به سینما بکشاند.

وی توضیح داد: نباید فراموش کرد که مخاطب به دنبال دیدن فیلم است، اما اینکه بخواهیم این تفکر را همچنان ادامه دهیم که فیلم‌هایی که بازیگر چهره ندارند نمی‌توانند مخاطب داشته باشند، می‌تواند به سینما صدمه بزند، معتقدم با افزایش گونه‌های مختلف فیلم در سینمای ایران مخاطب امکان انتخاب را داشته و براساس نیازی که دارد فیلم مورد نظر خود را انتخاب می‌کند.

کارگردان فیلم «ممیرو» تاکید کرد: در حال حاضر سینمای ایران، صد در صد تبدیل به سینمای اجتماعی شده است. البته این مساله خوب است اما باید به همان یک درصد از سینمایی که خارج از فضای اجتماعی نیز ساخته می‌شود فرصت دیده شدن داد. درست است که سیمرغ «هنر و تجربه» از این دوره از جشنواره فیلم فجر حذف شده است، اما بی شک فیلم‌هایی مانند «درب» می‌تواند در بخش‌های دیگر مورد توجه قرار گرفته و دیده شوند، البته معتقدم هر فیلمی که در بین این ۲۲ فیلم قرار گرفته جدا از فضا و موضوع فرصت رقابت در همه رشته‌ها را دارند.

وی ادامه داد: معتقدم سینمای «هنر و تجربه» می‌تواند به تنهایی یک جشنواره برگزار کند، اما فکر می‌کنم فضای نانوشته‌ای نسبت به این نوع از سینما وجود دارد که اجازه توسعه این سینما را نمی‌دهد. در واقع جشنواره فیلم فجر باید این مساله را مدنظر داشته باشد که این سینما نیز باید مورد توجه قرار گیرد، هرچند «هنر و تجربه» توانسته شخصیت و جایگاه خود را در سینما پیدا کند، اما بازهم باید روی آن تمرکز داشت.

محقق در پایان گفت: معتقدم فیلم‌هایی مانند «درب» با توجه به فضایی که دارد در صورت تبلیغات و معرفی مناسب می‌تواند مخاطبان بسیاری را به سینما جلب کند.

«دِرب» روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانه‌ای تَک و دورافتاده را وصل کند. هادی محقق و محمد اقبالی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم «دِرب» در استان کهگیلویه و بویراحمد و در روستاهای اطراف شهر سوق فیلمبرداری شده است.

کد خبر 5397863 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر هادی محقق فیلم درب جشنواره فیلم عمار چهلمین جشنواره فیلم فجر فیلم کوتاه تئاتر ایران فیلم سینمایی نقاشی سینمای مستند برنامه تلویزیونی کارگردان تئاتر شبکه پنج سیما حمید لبخنده موسیقی ایرانی موسیقی کلاسیک پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد