Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:28:09 GMT

ظرفیت مردمی برای نظارت عمومی استفاده شود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۷۶۶۳

ظرفیت مردمی برای نظارت عمومی استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا خدری در خطبه‌های نماز جمعه چغادک با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در ارتباط تصویری اخیر با مردم قم اظهار داشت: مقام معظم رهبری چند تذکر به دولتمردان دادند که در تذکر ششم مسئله مردمی بودن را مطرح کردند و فرمودند: بحمداللّه دولتی که امروز بر سر کار است، ارتباطاتش با مردم خوب است، این را باید تکمیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوّلاً ادامه پیدا کند. ثانیاً به وعده‌هایی که به مردم داده می‌شود عمل شود. آنجایی که عمل به این وعده امکان‌پذیر نیست برای مردم توضیح بدهند.

وی گفت: دشمن امروز تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا مردم را از نظام و از دولت جدید نا امید کند، با اینکه رئیس جمهور محترم الحمدلله بسیار جدی و پرتلاش و با برنامه هستند و شبانه روز برای حل مشکلات تلاش می‌کنند ولی رسانه‌های دشمن در تلاشند تا موفقیت‌ها را تضعیف و مشکلات را برجسته کنند. لذا مسؤلین باید در عمل به وعده‌ها، جدیت بیشتری از خود نشان دهند و امیدواری مردم را تقویت کنند.

حجت الاسلام خدری افزود: نعمت پیروزی انقلاب اسلامی از بزرگترین نعمت‌های الهی برای بشریت است؛ رهبری‌های یک انسان الهی و خون پاک شهیدان، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و حرکت جدیدی در جهان آغاز شد، امروز با همه جانفشانی ها و پایداری‌ها و پایمردی‌های ملت ایران، می‌بینیم که ملت در سختی به سر می‌برند و شکاف عجیب طبقاتی ایجاد شده و کار انقلاب به خوبی پیش نمی‌رود. علت چیست و منشأ این نابسامانی‌ها کجاست؟

امام جمعه چغادک با بیان اینکه خطر جدی امروز برای انقلاب اسلامی، همین ضعف مدیریتی و فساد اداری است گفت: آنچه که ملت ما از آن آگاه هستند و روز به روز روشن‌تر می‌شود، متأسفانه ضعف مدیریتی و فساد اداری است که این همه فقر و فساد و تبعیض را رقم زده است. دولتمردان باید تدبیر اساسی و اراده جدی برای کاهش ضعف مدیریتی و رفع فساد اداری داشته باشند.

حجت الاسلام خدری گفت: خداوند پیمان نبسته است که در هر صورت ما را یاری کند، اگر ما خوب عمل کردیم خدا ما را یاری می‌کند، اگر خوب عمل نکردیم خداوند یاری نمی‌کند. اگر با فسادها به صورت جدی مبارزه کنیم خدا به ما کمک می‌کند و کار انقلاب پیش می‌رود و اگر اهمال کاری و سهل انگاری کردیم انقلاب ما در معرض خطر جدی قرار می‌گیرد.

خطیب جمعه چغادک بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری اخیر با مردم قم در ۱۹ دی ماه راه کارهای بسیار مفیدی را برای دولت مطرح کردند و آن این بود که دولتمردان باید از ظرفیت مردمی برای نظارت عمومی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: قطعاً اگر از نظارت استقبال کنیم و از آن نهراسیم و آن را تقویت کنیم، بسیاری از فسادها برطرف خواهد شد.

خدری بیان کرد: راهکار دیگری که ایشان مطرح کردند که اگر به آن عمل شود، ضعف مدیریتی کاهش پیدا می‌کند، طراحی سازوکاری برای استفاده از نظرات صاحب نظران و متخصصین در تصمیم‌سازی‌های دستگاه‌های مسئول کشور است که امیدواریم به این رهنمودهای ارزشمند به خوبی عمل شود.

کد خبر 5399527

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بوشهر رضا خدری چغادک ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان عکس استانها آلودگی هوا استانداری کرمانشاه مراسم تودیع و معارفه ایلام سیستان و بلوچستان بارش برف ضعف مدیریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حجت الاسلام مصطفی معلمی» از حوزه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی در مجلس آینده

حجت الاسلام مصطفی معلمی، در گفتگو با خبرنگار مهر در قالب «پویش با مهر انتخاب کنیم» در رابطه با این پرسش که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کند، پاسخ داد: هنوز تعدادی از نمایندگان باید در مرحله دوم انتخاب شوند اما با توجه به فهرست‌های اعلامی گروه‌های سیاسی، فعلاً بیشترین درصد نمایندگان منتخب به اصولگراها تعلق دارد و درصدی هم از مستقلین و اقلیتی هم از گروه‌های سیاسی دیگر هستند.

مهمترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی باید در مجلس مورد توجه قرار گیرد

کاندیدای حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی مهم‌ترین موضوعی که باید مجلس آینده مورد توجه قرار دهد را با توجه به حوزه تخصصی‌اش (تحصیلات حوزوی و دانشگاهی) مسئله فرهنگ برشمرد و گفت: نقشه جامع مهندسی فرهنگی کشور که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان دولت آقای احمدی‌نژاد تهیه شد، در دولت آقای روحانی تنها استان فارس توانست برش استانی آن را فراهم کند و البته در این دولت هم اقداماتی صورت گرفته و تعدادی از استان‌ها، تهیه برش استانی این نقشه را شروع کردند.

وی با تأکید بر اینکه این نقشه جامع باید پیاده‌سازی شود، پیگیری انجام، اجرای و پیمودن آن مسیری که نقشه راه تعیین کرده را نیازمند همت مجلس و دولت دانست و گفت: زمینه‌های قانونی برخی از الزامات این نقشه را باید مجلس فراهم کند و نظارت آن را هم باید مجلس برعهده داشته باشد.

حجت الاسلام معلمی از دیگر موارد مورد توجه برای مجلس آینده، در حوزه استان مازندران به تداخلات اراضی، منابع طبیعی، مستثنیات، موقوفات و حرائم راه‌ها که عرصه را بر مردم تنگ کرده است، اشاره کرد و گفت: مجلس در برخی موارد باید قوانین گذشته را اصلاح کند و در برخی موارد نیز نظارت خوبی بر دولت داشته باشد تا دولت به بهانة اجرای برخی قوانین سلیقه‌های شخصی خودشان را اعمال نکنند.

اولویت حضور در کمیسیون

این کاندیدای مجلس دوازدهم اولویت حضور خود در مجلس آینده را در کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و فرهنگی عنوان کرد و توضیح داد: با توجه به چالش‌های استان مازندران شاید توقع این باشد که بنده در کمیسیون کشاورزی یا صنایع حضور یابم اما با توجه به تخصص بنده اولویتم، کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و فرهنگی است اما عدم حضور در یک کمیسیون به این معنا نیست که نماینده نتواند در موضوعات دیگر کمیسیون‌ها اثرگذار نباشد؛ نماینده می‌تواند در کمیسیون فرهنگی یا کمیسیون آموزش و تحقیقات و یا کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی باشد اما پیگیر مسائل صنعت، کشاورزی و دیگر مسائل هم باشد.

مهمترین چالش‌های مازندران

وی چالش مهم استان مازندران را مسئله اشتغال و بیکاری برشمرد و از دیگر چالش‌ها به مشکلات کشاورزان، پایین بودن قیمت محصولات کشاورزی در مقایسه با هزینه‌های تولید، مسائل مرتبط با منابع طبیعی و راه‌ها اشاره کرد و گفت: بویژه در حوزه راه‌ها حداقل در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی، محور سوادکوه خدمات ملی ارائه می‌دهد اما متأسفانه از اعتبارات ملی در زمینه بهبود، بهینه‌سازی و احداث پل‌های مسیر بی‌بهره است که موجب ترافیک در مسیر شده و راه دسترسی را برای شهروندان سخت کرده است.

حجت الاسلام معلمی چالش دیگر را مسئله شهرک‌های صنعتی حوزه انتخابیه دانست و گفت: به‌عنوان مثال ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست در شهر پل‌سفید غیرفعال است و در شهرک صنعتی بشل نیز با همین معضل مواجه‌ایم که مشکل عمده این شهرک‌ها دو عامل عدم نظارت بانکی (نظام بانکی به برخی تسهیلات داده اما نظارت بر این نداشته که آیا تسهیلات در شهرک‌ها سرمایه‌گذاری شده یا خیر) و نبود نقدینگی و سرمایه در گردش لازم است و همچنین، تغییر سیاست‌های ارزی دولت هر از چند گاهی از چالش‌های جدی صاحبان صنایعی است که معاملات ارزی (صادرات و واردات) و تعهدات به طرف خارجی دارند و این چالش‌ها باید در مجلس پیگیری شود.

وی دیوان‌سالاری اداری کشور را نیازمند نظارت جدی مجلس دانست و با بیان اینکه مجلس در مقوله نظارت جدی واقعاً تعطیل است، به اشتهای ورود برخی از نمایندگان مجلس در سال ۱۴۰۰ و متعاقب آن تذکر علنی رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: این فضای فکری در میان نمایندگان موجب می‌شود که آنها نتوانند نظارت جدی بر دولت داشته باشند و اگر مجلس در نقش نظارتی قوی‌تر ظاهر شود شاید بسیاری از مشکلات حل شود.

این کاندیدای دوره دوازدهم مجلس با اذعان بر اینکه در رابطه با شرکت‌های دولتی، نه دولت و نه مجلس نظارت خوبی ندارند، چشم اسفندیار این مملکت را شرکت‌های دولتی با آن بودجه کلان دانست و گفت: حتی شفاف‌سازی عملکرد مالی آنها در دولت سیزدهم هم نتوانسته جلوی بسیاری از فسادها را بگیرد.

کد خبر 6095240

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است