Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قطعاً مشکلات به پایان خواهد رسید و به روز‌های خوب باز خواهیم گشت.

محمدرضا مهدوی در گفت‌وگو با میزان، درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل فجرسپاسی اظهار داشت: پس از مدت‌ها فوتبالی زیبا از هر دو تیم شاهد بودیم، فجر در کار‌های دفاعی عالی عمل کرد و در انتها نیز روی یک اشتباه فردی گل خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسپولیس موقعیت‌های زیادی ایجاد کرد که روی کم دقتی بازیکنان از دست رفت. عملکرد کلی تیم در نیم فصل خوب بود و روند رو به رشدی از بازیکنان شاهد بودیم.

وی ادامه داد: اگر پرسپولیس با همین رویکرد ادامه دهد و مصدومیت‌های بیشتری پیش نیاید و تیم تقویت شود، می‌توان به صدرنشینی و رسیدن به ششمین قهرمانی پیاپی هم فکر کرد. البته به فوتبال ایران هم تبریک می‌گویم که پس از سال‌ها یک قهرمان جدید نیم‌فصل به خود دید!

*پس از جدایی رسن و نوراللهی توقع می‌رفت یک بازیساز تخصصی جذب شود

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره لزوم جذب یک مهاجم گلزن عنوان کرد: مصدومیت آل‌کثیر بد موقع بود و می‌تواند موجب لطمه خوردن به پرسپولیس شود. مهدی عبدی مهاجمی جوان و از آینده‌های فوتبال ماست، اما در حال حاضر به یک گلزن ذاتی و حرفه‌ای نیاز داریم. در خط حمله با حضور امیری، ترابی، عالیشاه، پهلوان و حتی پاکدل در مجموع ترکیب خوبی در اختیار داریم و اگر آن‌ها آسیب نبینند شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود و خیلی احتیاج به تغییرات نداریم. تنها نیاز ما در خط حمله یک مهاجم هدف تخصصی و با سطح بالاست.

مهدوی در پاسخ به اینکه «آیا تیم به یک بازیساز تخصصی نیاز دارد؟» گفت: این که تیم با چه تاکتیکی به میدان برود وابسته به تفکر و تدبیر کادرفنی است. در حال حاضر پهلوان، عالیشاه، ترابی و امیری را داریم که با حمل توپ و حرکات عرضی و عمقی به خوبی بازیسازی را انجام می‌دهند و شاید در تفکرات گل محمدی و دستیارانش همین بازیکنان، طراحان و پلی‌میکر پرسپولیس هستند. پس از جدایی بشار رسن و احمد نوراللهی شاید توقع می‌رفت یک بازیساز تخصصی جذب شود، اما تشخیص کادر فنی همین بوده و کسی نمی‌تواند از این تصمیم ایراد بگیرد.

*تیم‌های تارتار تدافعی کار می‌کنند

وی در رابطه با مشکلات پرسپولیس و توقعات بالا از این تیم خاطرنشان کرد: با توجه به قهرمانی‌های پیاپی در لیگ برتر، جام حذفی، سوپرجام و همچنین رسیدن به دو فینال لیگ قهرمانان آسیا، توقعات از پرسپولیس بسیار بالاست. ما در سال‌های اخیر حرف اول و آخر را در فوتبال ایران زده‌ایم، اما هر تیمی دچار اُفت و بحران مقطعی می‌شود و فراز و نشیب در فوتبال طبیعی است. از ابتدای این فصل مشکلات مدیریتی، اقتصادی و مصدومیت‌ها باعث شدند پرسپولیس سختی زیادی را متحمل شود، اما قطعاً مشکلات به پایان خواهد رسید و به روز‌های خوب باز خواهیم گشت.

مدافع اسبق سرخپوشان در خصوص انتصاب رضا درویش به مدیریت پرسپولیس و انتقاداتی که از او می‌شود تصریح کرد: درویش از مدیرانی است که به نوبه‌ خود و با شرایطی که داشته تقریباً موفق عمل کرده و نباید از حالا درباره او پیش‌داوری کنیم. هنگامی‌که سمیعی برای مدیریت پرسپولیس انتخاب شد خیلی‌ها ایراد گرفتند و از آمدن او راضی نبودند، اما وقتی چند ماهی گذشت و تیم به فینال آسیا رسید همگی او را تحسین کردند. باید صبر کنیم و تا چند ماه آینده نتیجه‌ عملکرد مدیریت جدید را قضاوت نماییم.

محمدرضا مهدوی در پایان درباره تقابل پرسپولیس و ذوب‌آهن در جام حذفی عنوان کرد: ذوب‌آهن تیم سرسختی است و به طور کلی تیم‌های مهدی تارتار کاملاً تدافعی کار می‌کنند و به فکر دفاع و ضدحمله هستند. پرسپولیس راه و روش بردن تیم‌ها را به خوبی بلد است و اگر اتفاق عجیبی نیفتد می‌توانیم پیروز این مسابقه باشیم.

بیشتر بخوانید: بازیکنان پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل فجر چه گفتند؟

انتهای پیام/

برچسب ها: محمدرضا مهدوی پرسپولیس لیگ برتر فوتبال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پرسپولیس محمدرضا مهدوی پرسپولیس لیگ برتر فوتبال تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد

تعارض بین زوجین تا حد زیادی طبیعی است. تا جایی که دکتر جان گاتمن روان‌شناس معروف امریکایی می‌گوید "انتظارنداشتن مشکل ارتباطی در یک رابطه، مانند این است که هر بار که به توپ گلف ضربه می‌زنید، انتظار داشته باشید که سوراخی در یکی از آنها ایجاد شود. " آنچه مهم است دلیل به‌وجودآمدن تعارض بین زوجین و نحوه حل آن است که دکتر پروانه محمدخانی، متخصص روانشناسی، عضو هیئت‌مدیره انجمن روانشناسی ایران و استاد دانشگاه در اینباره به ارائه توضیحاتی می‌پردازد.

باور‌ها و برداشت‌های غلط در مورد تعارض زوجین

محمدخانی یکی از دلایل بروز اختلاف بین زوجین را تعارض بین آنها دانست و گفت: «تعارض زمانی به وجود می‌آید که زوجین در مورد یک موضوعی نظر، عقیده و نگرش متفاوتی دارند؛ اما یکی از موانعی که متأسفانه بر سر راه‌حل تعارض و گفتگوی مؤثر و سازگارانه می‌تواند وجود داشته باشد، نگاه غلط به تعارض است.»

او تأکید کرد: «بعضی افراد وجود تعارض را نشانه ضعف روابط زوجین می‌دانند و می‌گویند ما نباید مشکلاتی داشته باشیم؛ بعضی آقایان اساساً محلی از اعراب برای نظر همسرشان ندارند و معمولاً حل مسائل را مردانه می‌دانند و به‌هیچ‌وجه برای نظر زن و برای احساسات او جایگاهی قایل نیستند.»

محمدخانی با بیان اینکه فرهنگ مردسالارانه مانعی برای گفتگوی مؤثر بین زوجین است، گفت: «فرهنگ‌های مردسالارانه و رئیس محور همواره صحبت از این می‌کنند که یکی تصمیم می‌گیرد و دیگران باید اجرا کنند؛ این بزرگ‌ترین مشکلی است که می‌تواند به‌عنوان یک مانع برای گفتگوی مؤثری بر سر راه زوجین قرار بگیرد.»

این روانشناس یکی دیگر از عواملی که مانع گفتگوی مؤثر زوجین می‌شود را الگوی سکوت یا اجتناب از حل تعارض دانست و افزود: «گاهی دیده شده که زوجین مایل نیستند بحث راجع به یک موضوعی را ادامه دهند و ترجیح می‌دهند که مشکلات یا خودبه‌خود و در روند زمان حل شود یا اساساً مشارکتی برای حل مشکلات ندارند. گاهی می‌بینیم که زوجین با این تفکر که "این مشکل تو است و خودت باید حلش کنی" مانع از ایجاد یک گفتگوی سالم با طرف مقابلشان می‌شوند.»

این روان‌شناس تصریح کرد: «مشکلات مالی زوجین، تفاوت‌های عقیدتی - فرهنگی - دینی و اجتماعی و فرزندپروری از موضوعات دیگری است که می‌تواند باعث تعارض بین زوجین شود.»

حل تعارضات بین‌فردی نیاز به مشارکت دونفره دارد

محمدخانی گفت: «حل تعارضات بین‌فردی در درجه اول مشارکت دونفره می‌طلبد و نیاز به مدیریت احساس، افکار و رفتار‌های ناسازگارانه دارد.»

او تأکید کرد: «زوجینی که دچار تعارض و مشکلات هستند حتماً لازم است آموزش ببینند. اعتقاد به برنده بودن سرانجامی ندارد و معمولاً مثل جنگ‌ها که برنده و بازنده دارد، خسارت آن در نهایت برای کسی است که بازنده را از میدان زندگی خود خارج می‌کند. به‌هرحال نگاه زوجین برای حل تعارض باید بین‌فردی باشد که این امر، حداقل نیاز به گفتگو و تعامل دونفره دارد.»

الگو‌های غلط ارتباطی را رها کنید

به عقیده محمدخانی، قطع کلام دیگری برای صحبت‌کردن، عدم درک عاطفی طرف مقابل، موضوعات را موکل کردن به زمان دیگر و حتی پیش‌کشیدن مشکلات قبلی برای عقب راندن طرف مقابل در موضوع فعلی، تمسخر، تهدید، تهمت‌زدن، برچسب‌زدن، فقدان همدلی، بهانه‌جویی، غرزدن، ایرادگرفتن، افتادن در چرخه تلافی‌جویانه و تبادل منفی رفتار، بی‌اعتبار کردن یا کوچک‌کردن همدیگر، تفسیر‌های منفی و... از ضعف‌های مهارت‌های ارتباطی است. او تصریح کرد: «سرانجام این کشمکش‌ها می‌تواند قهر، کناره‌جویی، طلاق عاطفی و نهایتاً طلاق رسمی باشد که به زندگی زناشویی خاتمه می‌دهد.»

این استاد دانشگاه گفتگوی باز برای بیان احساس را یکی از راه‌های ارتباط سازنده بیان کرد و گفت: «هر کدام از طرفین باید مطمئن شوند که با بیان احساسشان طرف مقابل پذیراست و گوش می‌دهد. یکی از مسائل رایج در بین زوجین این است که در صورت بروز تعارض بر سر یک مشکل خاص، صد‌ها مسئله دیگر را مطرح می‌کنند و فضای صحبت‌کردن را آلوده به موضوعاتی می‌کنند که جای طرحشان در آن زمان نیست. زوجین باید نحوه حل تعارض و گفتگوکردن را یاد بگیرند.»

محمدخانی یکی دیگر از ارتباط‌های مخرب را نفی مشارکت و تصمیم‌گیری یک‌طرفه دانست و افزود: «متأسفانه زوجین مهارت‌های ارتباطی را از والدین خود یاد می‌گیرند و هر کدام کوله باری از مهارت‌های غیراصولی از والدینشان را به دوش می‌کشند؛ درحالی‌که ما باید برخی از این شیوه‌های ارتباطی که به دردمان نمی‌خورد را رها کنیم و سعی کنیم با آموزش مهارت‌های ارتباطی آنچه باعث دوام به زندگی زناشویی‌مان می‌شود را گزینش کنیم.»

این متخصص روان‌شناس با بیان اینکه ضعف‌های ارتباطی دوطرفه است، گفت: «هرگز دعوایی شکل نمی‌گیرد مگر اینکه دو طرف دعوا وجود داشته باشند و برای سازگاری و اداره‌کردن روابط هر دو طرف نیاز به آموزش و کنارگذاشتن الگو‌های غلط از اطرافیان دارند.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • پیروزی النصر در بازی خارج از خانه
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • عیسی در روز تلخ بهترین گلزن فصل پرسپولیس شد
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!
  • (عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • (تصویر) وقتی علی دایی خواننده شد!