Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: شرکت های دانش بنیان و کسب و کارهای نو و کوچک می توانند با بهره گیری از ظرفیت «تامین مالی جمعی» برای توسعه خود اقدام کنند که این امر نیاز به فرآیندی دارد و این شرکت‌ها باید در آن قرار بگیرند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گلستان افزود: درصدد هستیم تا این تامین مالی جمعی را در استان شکل دهیم و به این وسیله هم مردم در سود شرکت سهیم شده و هم شرکت می تواند سرمایه جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که واحدهای این سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار تومان است، اضافه کرد: سود شرکت ها تضمین شده است و در بازه های زمانی مشخص طبق قرارداد، پرداخت می شود.

رضایی توضیح داد: صندوق پژوهش و فناوری گلستان در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با مجموعه «کارن کراد» است تا هر شرکتی که نیازمند تامین مالی است درخواست خود را ارائه کرده و بعد از بررسی برای اخذ مجوز از فرابورس رفته و سپس وارد سکو( پلتفرم) می‌شود.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گلستان با بیان این که مردم عادی هم با داشتن کد سجام می‌توانند سهام این شرکت را بخرند، گفت: فضای تامین جمعی فضای مناسب اما گران‌تر از بانک و سایر منابع مالی است.

وی عنوان کرد: این روند در ادامه فرایند کارویا است که از تلویزیون هم پخش می شود.

رضایی بیان کرد: فرد و یا شرکت صاحب ایده میزان سود خود و آمادگی خود را اعلام می کند و با توجه به این نرخ سود، انگیزه برای خریدار ایجاد می شود.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گلستان با توضیح این که اگر شرکتی پروژه داشته باشد می تواند راحت تر پول و منابع را جذب کند، گفت: این طرح همچنین می تواند به کنترل نقدینگی در بازار هم کمک کند.

وی در خصوص این که آیا در گلستان ظرفیت سرمایه گذاری برای روی ایده ها وجود دارد یا خیر، گفت: شرکت ها هنوز آمادگی پذیرش سرمایه را ندارند زیرا اطلاعات لازم در زمینه آیتم های مورد نیاز خود را نداشته و هنوز به سطح بلوغ جذب سرمایه نرسیدند.

رضایی افزود: شرکت باید آمادگی جذب سرمایه را به وجود آورده در غیر این صورت شکست خواهد خورد زیرا باید بداند این پول را در کجا و چگونه هزینه کند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گلستان اظهارکرد: تمام حلقه های اکوسیستم باید در این زمینه کمک کرده و آمادگی آن را به وجود بیاورند؛ در یک بخش صندوق پژوهش باید زیرساخت‌ها را برای شناسایی سرمایه گذار ایجاد کند، در جای دیگر باید مراکز رشد و پارک ها ورود یابند و غیره.

وی متذکر شد: شرکت ها هم باید این آمادگی را در خود ایجاد کرده که بتوانند بخشی از سهام خود را واگذار کنند.

کد خبر 5399721

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان محمد رضایی صندوق نوآوری و شکوفایی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان بارش برف ایلام عکس استانها سیدابراهیم رئیسی سیلاب مراسم تودیع و معارفه قاسم سلیمانی تامین مالی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد