Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان، امین مرادی اظهار داشت: با پایان بازبینی آثار رسیده به سومین جشنواره استانی تئاتر «وتار» از سوی هیأت بازبین هفت اثر به بخش نهایی جشنواره معرفی شدند.

وی افزود: بر اساس اعلام دبیرخانه سومین جشنواره استانی تئاتر وتار کردستان هفت اثر از سنندج، بیجار، قروه و دیواندره بر اساس رأی هیأت باز بین جشنواره متشکل از علیرضا همتیان، حسن ترقی و داریوش رفعتی جهت رقابت در بخش نهایی جشنواره که از ۲۹ دی تا سوم بهمن در بیجار برگزار می‌شود معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی اعلام کرد: نمایش «تمام نمی‌شود، ولی تمام» به نویسندگی اکبر صادقی و کارگردانی فرشید کرمی از سنندج، نمایش «ماهی ها فراموش نمی کنند» به نویسندگی پریا دوستی و کارگردانی بهزاد فرمانی از قروه، نمایش «دژم» به نویسندگی سجاد دهنوی و کارگردانی مهدی صحرارو از قروه، نمایش «مکافات سرجوخه» به نویسندگی سینا دلشادی و کارگردانی زاهد سبحانی از دیواندره، نمایش «کسوف» به نویسندگی ایوب آقاخانی و کارگردانی حسین مرادی از دیواندره، نمایش «مادرم در برفک تلویزیون یخ می‌زند» به نویسندگی باقر سروش و کارگردانی علی حسین افشاری از بیجار و نمایش «یک شب، مهتاب» به نویسندگی و کارگردانی عادل گنجی از قروه، هفت اثر راه یافته به بخش نهایی این جشنواره هستند.

وی افزود: در سومین جشنواره استانی تئاتر وتار در مجموع ۱۸ اثر توسط هیأت بازبین به مدت سه روز در شهرهای دیواندره، بیجار، سنندج و کامیاران به صورت حضوری مورد بازبینی قرار گرفت.

کد خبر 5399807

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج تئاتر ایران حوزه هنری کردستان امین مرادی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بارش برف گرگان ایلام عکس استانها سیلاب سیدابراهیم رئیسی سیستان و بلوچستان مراسم تودیع و معارفه سومین جشنواره استانی تئاتر بخش نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت