Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: از آنجایی که نزدیک به ۳۰ درصد آب مورد استفاده در شبکه آبرسانی به دلیل فرسودگی هدر می‌رود، وزارت نیرو دست در آبخان زیرزمین می‌‌اندازد و آب را از سطح آب‌های زیرزمینی برداشت و وارد شبکه خانگی می‌کند! - اخبار اجتماعی -

سوده نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به فرونشست زمین در تهران اظهار کرد: مهمترین عامل در فرونشست زمین، برداشت آب توسط وزارت نیرو است؛ تهران در سال حدود یک میلیارد متر مکعب آب استفاده می‌کند که این آب از حوزه‌های بیرونی وارد آبخانه زیرزمینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجایی که نزدیک به 30 درصد آب مورد استفاده در شبکه آبرسانی به دلیل فرسودگی هدر می‌رود، لاجرم این مجموعه دست در آبخان زیرزمین می‌‌اندازد و آب را از سطح آب‌های زیرزمینی برداشت و وارد شبکه خانگی می‌کند!

نجفی درباره چگونگی فرونشست زمین متذکر شد: اگر روند برداشت آب، یکدست باشد یک رفتار در فرونشست باید دید اما اگر روند برداشت در نقاط مختلف بیشتر از نقاط دیگر باشد به دلیل برداشت بیشتر و بار سنگینی که ساختمان‌ها روی شبکه آبخان دارند، فرونشست در جایی حادتر و بحرانی‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد نوع برداشت و توزیع آب توسط وزارت نیرو به گونه‌ایی می‌تواند مهمترین عامل فرونشست باشد که باید مطالعات و ارزیابی این کار توسط یک مجموعه بی‌طرف انجام شود.

عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه در عرصه‌های فضای سبز یک روند قابل قبول در برداشت آب و توزیع آب نداشتیم، گفت: ما گونه‌هایی را می‌کاریم که بسیار در مصرف آب پرتوقع هستند مثل چمن کاری‌ها که ارزش اکسیژن‌زایی هم ندارند اما فقط زیبایی به فضاهای شهری می‌دهد.

وی ادامه داد: اگر آب‌محور عمل کنیم باید به جای چمن، از گونه‌ها و درختچه‌های زیبا و زینتی که در مقابل کمبود آب مقاوم هستند، استفاده کنیم؛ ما می‌توانیم از گونه‌هایی مانند گل رزها و گل سرخ استفاده کنیم که هم زیبایی و تنوع بسیاری دارند و هم در برابر کمبود آب مقاومت خوبی دارند؛ متأسفانه از گونه‌های سوزنی‌شکل بسیار استفاده شده که گونه پرتوقع در استفاده از آب است و تنش زیادی نسبت به کم‌آبی دارند.

نجفی تصریح کرد: در مورد درخت‌هایی که ارزش اکسیژن‌زایی بالاتری داشته باشند باز هم توجه لازم به این موضوع در شهر تهران نشده است در حالی که می‌توانیم از درخت ایلان یا همان درخت عرعر که یک گونه بسیار مقاوم در برابر کم‌آبی است و بسیار خوب هم رشد می‌کند، استفاده کنیم.

وی گفت: بنابراین همانطور که در مورد میزان برداشت آبی که  توسط وزارت نیرو انجام می‌شود باید دقت کرد که با چه رژیمی و به چه میزانی و از کجا برداشت می‌شود، باید تأثیرات آن توسط یک مرجع بی‌طرف بررسی و مطالعه شود همچنین شهرداری تهران نیز باید توسعه و نگهداری شهر تهران را بر اساس الگوهای صرفه‌جویی آب انجام دهد یعنی آب‌محور حرکت کند.

درخت کاج و چمن‌کاری فضای سبز 2 تهدید بزرگ برای تهران + فیلم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران وزارت نیرو شهر تهران برداشت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، جلال علمدار در بازدید از طرح بزرگ آبرسانی شهر میبد در جلسه‌ای با حضور پیمانکار موانع و مشکلات طرح را بررسی و بر تسریع در روند اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده مقرر شده قبل از شروع فصل گرم سال و پیک مصرف آب این طرح را به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه با بهره برداری از این طرح بیش از ۲۰۰ لیتر بر ثانیه به توان تولید آب شهر میبد اضافه می‌شود، افزود: این موضوع سبب بهبود کمی و کیفی آب شرب و عدالت در توزیع آب در شهر میبد و همچنین شهر بفروئیه و روستا‌های بخش مرکزی میبد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد ادامه داد: با بهره برداری از طرح آبرسانی شهر میبد بیش از هشتاد هزار نفر از آب شرب پایدار و باکیفیت بهره مند می‌شوند.

علمدار تصریح کرد: این طرح شامل بیش از ۱۷ کیلومتر خط انتقال آب، تجهیز ۸ حلقه چاه، ساخت یک باب مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی و اجرای خطوط برقرسانی است.

دیگر خبرها

  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • (تصویر) فرونشست ترسناک زمین در شهر یزد
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور