Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه نمادها، بیلبوردها و فضاهای فرهنگی و تفریحی شهری تأثیر مستقیم و جدی بر روی روان شهر و مردم شهر دارند، گفت: هر نابهنجاری در محتوا و شکل می‌تواند روان جامعه را دچار مشکل کند.  

مسعود زارعی شنبه ۲۵ دی در نشست مجازی “شهر و ارزیابی تأثیر سلامت “ که به همت گروه پژوهشی علوم رفتاری و مرکز ارزیابی جهاد دانشگاهی فارس برگزار شد، بیان کرد: شورای اسلامی شهر شیراز یک کمیسیون به نام سلامت، محیط زیست و خدمات شهری دارد که بار سنگین و گسترده‌ای از شهر و سلامت مردم را بر دوش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او اظهار کرد: در ذیل این کمیسیون کمیته‌ای تحت عنوان سلامت تشکیل شده که بسیاری از متخصصین و علاقه مندان این حوزه به صورت افتخاری موضوعات مرتبط با این کمیسیون و حوزه سلامت را مطرح و دنبال می‌کنند. 

این عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه ۷ موضوع در این کمیته مدنظر قرار گرفته که این موضوعات پس از ارزیابی کامل در کمیسیون مطرح می‌شود، به تشریح هر یک از موضوعات پرداخت.

زارعی ادامه دلد: شهر و ارزیابی و تأثیر آن بر سلامت و نظارت کامل و توجه جدی در حوزه فرایندی در حوزه پسماند است که این موضوع در مباحث مربوط به زباله‌هایی است که در سطح شهر جمع آوری می‌شوند که باید این فرایند از تفکیک در مبدأ، انتقال و دفن و بازیافت از مبدأ در حوزه سلامت و توجه شهری باید مدنظر قرار گیرد، چرا که اگر فرایند و نظارت جدی بر این حوزه انجام نشود موجب بروز مخاطراتی در سلامت مردم و محیط زیست شهری می‌شود. 

او خاطرنشان کرد: سلامت معنوی و روان شهر دومین موضوع است و از آنجا که نمادهای شهری و بیلبوردها و فضاهای فرهنگی و تفریحی تأثیر مستقیم و جدی بر روی روان شهر و مردم شهر دارند، هر نابهنجاری در محتوا و شکل می‌تواند روان جامعه را دچار مشکل کند.  

ایمنی دیگر موضوع تاثیر گذار بر سلامت بود که زارعی به آن اشاره کرد و افزود: مجموعه دستگاه‌های خدماتی که در سطح شهر در راستای فراهم کردن ایمنی مردم فعالیت دارند به صورت شبانه روزی در این راستا برای ایجاد ایمنی تلاش می‌کنند و دستگاهی همچون آتش نشانی از بروز هر گونه حوادث برای مردم تلاش بسیار دارد.

این عضو شورای اسلامی شهر شیراز عنوان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که در این کمیسیون دنبال می‌شود، کاهش آسیب‌های اجتماعی و در پی آن آسیب‌هایی همچون بیماری اعتیاد و معتادین متجاهر، جمع آوری متکدیان و کودکان کار است که با جدیت بسیار با مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی در سطح استان دنبال می‌شود.  

او ادامه داد: توجه بیشتر به مناطق محروم در حاشیه شهر، ششمین موضوعی است که در این کمیته دنبال می‌شود که در این راستا شورای اسلامی شهر شیراز یک کمیسیون به کمیسیون‌های خود به نام محرومیت زدایی اضافه کرد تا اقدامات لازم برای محرومیت زدایی حاشیه شهر انجام شود.

این عضو شورای شهر در ادامه خاطرنشان کرد: در ابتدای شروع پاندمی کرونا، برای مقابله با این بیماری اقداماتی در سطح شهر انجام میشد و باید اقدامات به گونه‌ای باشد که در سایر حوزه‌ها در صورت مواجه با مشکلات این چنینی سازماندهی و ساماندهی لازم را از قبل اجرا کنیم. 

زارعی همچنین گفت: در این کمیسیون تنها به این ۷ موضوع بسنده نمی‌شود و موضوعاتی در حوزه بحران شهر پیگیری می‌شود و ابن بحران مربوط به مقاطعی است که با شهر در ارتباط است و بویژه در حوزه ارتباط با سلامت روانی و معنوی شهر می تواند تاثیر گذار باشد، دنبال می‌شود. 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمت شهری شورای شهر شیراز در پایان ضمن تقدیر و تشکر از ریاست جهاد دانشگاهی استان فارس، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی کار جهادی خود را در حوزه‌های مختلف انجام دهد تا بازخورد و نتیجه اقدامات این چنینی نیز انتشار یابد تا مورد نقد و بررسی سایرین قرار گیرد تا بتوانیم در این حوزه حداکثر بهره وری را ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مسعود زارعی شورای اسلامی شهر شیراز جهاددانشگاهی استان فارس دنبال می شود شهر شیراز شورای شهر عضو شورای روان شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مصوبات کمیسیون اصل نود برای افزایش کیفیت نان
  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود