Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- پس از فوران آتشفشانی عظیم در اقیانوس آرام که توسط ماهواره‌ها ضبط شد، هشدار سونامی امروز (شنبه) برای تونگا، فیجی و نیوزیلند  صادر شد. آمریکا نیز برای جزیره ساموآ که جزو قلمرو آمریکا محسوب می‌شود، هشدار سونامی صادر کرده است.

به گزارش راشاتودی، مرکز هشدار سونامی اقیانوس آرام اعلام کرد که امواج سونامی به ارتفاع ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ فوت در نوکوآلوفا، پایتخت تونگا و امواجی به ارتفاع ۲ فوت در پاگو پاگو، پایتخت ساموآی آمریکا مشاهده شد. طبق گفته شاهدان، خاکستر این آتشفشان بر فراز نوکوآلفا میریزد.

مقامات فیجی اعلام کردند که فوران این آتشفشان که هشت دقیقه طول کشید، به حدی شدید بود که از فاصله ۸۰۰ کیلومتری صدای آن مانند رعد و برق بلندی شنیده شد.

قابل ذکر است که مجموعه آتشفشان‌های هونگا تونگا- هونگاهای حدود ۶۵ کیلومتری پایتخت تونگا واقع شده است. تونگا مجموعه‌ای از ۱۷۰ جزیره است که در شرق استرالیا و نزدیک نیوزیلند در اقیانوس آرام قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فوران آتشفشان هشدار سونامی اقیانوس آرام اقیانوس آرام هشدار سونامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل

به گزارش صدای ایران از ایرنا،به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزیر خارجه نیوزیلند پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی را اولین شرط تحقق راهکار دو دولتی عنوان کرد و گفت که کشورش امیدوار است به اشغالگری این رژیم پایان دهد.

پیترز در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون مساله اصلی در غزه پایان دادن به فاجعه انسانی است، افزود: این وظیفه جامعه جهانی است که ابتدا هرچه سریع‌تر بحران فاجعه انسانی موجود در غزه را کنترل و سپس به آن پایان دهد.

وزیر خارجه نیوزیلند همچنین با بیان اینکه جامعه جهانی در مرحله بعد باید طرفین را مجبور به پذیرش صلح کند، تاکید کرد:، اما در عین حال باید باز هم به این موضوع توجه داشت که خروج (رژیم) اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی، اولین شرط تحقق صلح است.

پیترز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ دولت فلسطینی وجود ندارد که بتوان آن را به رسمیت شناخت، افزود: تلاش‌های کشور‌هایی مانند قطر و مصر می‌تواند در دستیابی به صلح پایدار در منطقه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی کمک کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • نخستین امپراتور روم کجا دفن شد؟
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای مناطق جنوبی کشور
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی
  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چرا نمی‌توانیم همه زباله‌های‌مان را داخل آتشفشان‌ها بسوزانیم؟