Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@03:41:05 GMT

ایجاد سیستم‌ صوتی و تصویری در اتوبوس‌های شهری قم

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۷۸۹۰

ایجاد سیستم‌ صوتی و تصویری در اتوبوس‌های شهری قم

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مسعود طبیبی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد مختلف ترافیکی در شهر برای اقشار مختلف اظهار داشت: مکانیزه نبودن پل‌های عابر پیاده سبب می‌شود تا افراد سالمند در عبور از عرض خیابان دچار مشکل شوند و مجموعه مدیریت شهری قم در تلاش است تا فضای عمومی شهر را متناسب با نیازهای اقشار مختلف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کودکان را یکی از این اقشار دانست که باید برای آنان برنامه‌های ترافیکی در نظر گرفته شود و افزود: کودکان به دلیل سن خاصی که در آن قرار دارند زاویه دید محدودتری نسبت به بزرگسالان دارند و به همین دلیل در هنگام عبور از عرض خیابان اشراف کاملی به معابر و تردد خودروها ندارند و این وظیفه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی است که خیابان‌ها را به نحوی طراحی کنند که متناسب با نیاز کودکان و دانش آموزان باشد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم متناسب‌سازی ناوگان عمومی برای افراد نابینا را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: اتوبوس‌های درون‌شهری باید به نحوی بازطراحی یا ترمیم شوند که افراد نابینا بدون اینکه نیازی به سؤال از سایر شهروندان داشته باشند، از ایستگاهی که اتوبوس در آن قرار دارد در لحظه مطلع شوند که راهکار آن نیز راه‌اندازی سامانه صوتی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی شهرداری قم به‌زودی سامانه صوتی در ایستگاه‌های ناوگان عمومی قم برای استفاده ویژه نابینایان راه‌اندازی خواهد شد و بعد از آن نیز سامانه تصویری برای افرادی که مشکل ناشنوایی دارند، راه‌اندازی می‌شود.

طبیبی با تأکید بر اینکه فرهنگ شهروندی جلوه‌های مختلفی دارد که نیازمند فرهنگ‌سازی و نظارت مستمر است، ابراز کرد: گاهی ایجاد سدمعبر در پیاده راه‌های شهری با تضعیف حقوق عموم شهروندان و به‌ویژه افراد نابینا همراه می‌شود.

وی، متناسب‌سازی معابر برای کودکان استثنایی را از ضروریات مهم شهر دانست و یادآور شد: هم‌اکنون به گفته برخی مسئولان آموزش و پرورش جمعی از کودکان استثنایی به دلیل مشکلات حمل‌ونقل و تردد مجبور به ترک تحصیل شده‌اند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم اهمیت ناوگان عمومی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: نظافت اتوبوس‌های درون‌شهری باید در معرض دید شهروندان باشد، به هراندازه که مردم بیشتر از نظافت اتوبوس‌ها اطمینان داشته باشند رغبت بیشتری برای استفاده از آن خواهند داشت.

وی با بیان اینکه رویکرد شهرداری قم در حوزه حمل‌ونقل رفع نیاز است نه خرید تجهیزات، عنوان کرد: حمل‌ونقل باید به‌عنوان یک شاخه حرفه‌ای شغلی در نظر گرفته شود و با نگاه علمی به آن دیده شود تا بستر لازم جهت تحول در این ناوگان عملیاتی گردد.

انتهای پیام/۷۸۰۰۵

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری قم اتوبوس کودکان استثنایی فرهنگ شهروندی شهرداری قم حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۷۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سید محمد مهدی تقوی افرود: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.   تقوی خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.   این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.   وی خاطرنشان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد