Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@10:56:34 GMT

خوردنی‌هایی که بدن را گرم نگه می‌دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۹۳۱۹

متخصصان می‌گویند در فصول سرد سال به دنبال غذا‌هایی باشید که دارای چربی‌های سالم، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های سالم باشد.

خبرگزاری میزان _ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: غذایی که می‌خورید بر روی بدن شما تأثیر می‌گذارد. هنگامی که درجه حرارت محیط در فصل سرما کاهش می‌یابد، مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند به افزایش درجه حرارت بدن کمک کند تا احساس گرما کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، غذا‌هایی که هضم آن‌ها بیشتر طول می‌کشد، می‌توانند به افزایش دمای بدن کمک کنند و شما را گرم‌تر کنند.

اصطلاح پزشکی برای این فرایند ترموژنز است که فرآیند تولید گرما در بدن ناشی از سوخت‌وساز مواد غذایی است؛ بنابراین در فصول سرد سال به دنبال غذایی باشید که دارای چربی‌های سالم، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های سالم باشد. بسیاری از این غذا‌ها پیچیده هستند و زمان بیشتری برای هضم شدن نیاز دارند.

موز بخورید

موز دارای ویتامین B و منیزیم زیادی است که برای عملکرد صحیح غده‌های تیروئید و آدرنال شما مهم است. این غدد به تنظیم دمای بدن کمک می‌کند. موز همچنین می‌تواند روحیه شما را تقویت کرده و حافظه شما را بهبود ببخشد.

چای زنجبیل بنوشید

چای زنجبیل داغ می‌تواند شما را در یک روز سرد، کاملا گرم نگه دارد. زنجبیل برای سلامتی سیستم گوارشی مفید است و می‌تواند تولید گرما در بدن را تحریک کند، به این معنی که بدن شما را از داخل به بیرون گرم می‌کند. گرم نگه داشتن تنها یکی از بسیاری از مزایای سلامتی نوشیدن چای زنجبیل است.

جو بخورید

روز خود را با یک صبحانه از نان جو گرم یا انواع فرنی شروع کنید. جو دوسر منبع بسیار خوبی از غلات کامل و فیبر است. فیبر می‌تواند کلسترول شما را بهبود بخشد و در شما احساس سیری ایجاد کند.

قهوه بنوشید

یکی از فواید نوشیدن قهوه به دلیل کافئین آن است. کافئین سوخت و ساز بدن شما را افزایش می‌دهد و می‌تواند دمای بدن شما را بالا ببرد.

گوشت قرمز بخورید

گوشت قرمز مانند گوشت گاو و گوسفند منبع خوبی از آهن است. آهن یک ماده معدنی مهم برای کمک به حمل اکسیژن در بدن است.

افرادی که آهن کمی دارند ممکن است در دست و پای احساس سرما کنند و یا به راحتی دچار خستگی شوند.

خوردن گوشت قرمز همچنین می‌تواند ویتامین B ۱۲ را تأمین کند که به داشتن اعصاب سالم و یک سیستم ایمنی قوی کمک می‌کند.

سیب زمینی شیرین بخورید

سیب زمینی شیرین و سایر سبزیجات ریشه‌ای برای فرآیند هضم به انرژی بیشتری احتیاج دارند و این باعث افزایش دمای بدن می‌شود.

این سبزیجات سرشار از ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم هستند. تحقیقات نشان می‌دهد سیب زمینی شیرین برای سلامتی چشم مفید است.

کدو حلوایی بخورید

کدو تنبل یک خوراکی مغذی برای گرم شدن در یک روز سرد است. این غذای پاییزی پر از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مهم است و مقادیر زیاد ویتامین C و پتاسیم موجود در آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و فیبر آن به سلامت دستگاه گوارش شما کمک می‌کند.

آب بنوشید

یک روش ساده برای کمک به بدن شما در پاییز و زمستان، نوشیدن آب است. آب بدن شما را در بهترین حالت ممکن نگه می‌دارد و به تنظیم دمای داخلی شما کمک می‌کند. کم آبی باعث کاهش دمای بدن (هیپوترمی) می‌شود.

بیشتر بخوانید: پیشگیری از ابتلا به آلزایمر با روغن زیتون

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تغذیه تغذیه سالم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تغذیه تغذیه سالم بدن شما دمای بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۸ شهر اصفهان سالم است

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۴ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۹ صبح چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با میانگین ۸۵ وضعیت قابل قبول را نشان می دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان‌های ۲۵ آبان و پروین اعتصامی با ۸۵، میدان انقلاب ۸۰، پارک زمزم ۸۱، بزرگراه خرازی ۸۸، خیابان زینبیه و سپاهان‌شهر ۸۲، خیابان فرشادی ۷۷، فیض ۷۴، بولوار کاوه ۷۳، کردآباد ۷۵ و ایستگاه ولدان ۹۰ AQI در وضعیت قابل قبول است.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه دانشگاه صنعتی با عدد ۱۰۴ و خیابان احمدآباد ۱۳۳ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر با میانگین ۷۰، زرین‌شهر ۷۴، کاشان و شاهین‌شهر ۶۳، قهجاورستان ۸۲، مبارکه ۹۱ و نجف‌آباد با میانگین ۷۳ در وضعیت قابل قبول و سجزی با ۱۵۲ AQI ناسالم برای عموم شهروندان ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه های پایش هوا، ثبت می شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6093785

دیگر خبرها

  • آب شرب اصفهان سالم است
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • جسد‌های باستانی سالم در ایران بعد از کشف نابود شدند! | فیلم