Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:28:52 GMT

۲ واحد گازی نیروگاه ری به مدار بازگشت

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۲۴۵۵

۲ واحد گازی نیروگاه ری به مدار بازگشت

حسین مهدیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: بازگشت این واحدها به چرخه تولید برق، ظرفیت نیروگاه ری را ۵۰ مگا وات افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه واحدهای برق نیروگاه گازی ری پس از یکسال کار مداوم به بازدید و نگهداری نیازمند است، خاطرنشان کرد: این تعمیرات در جهت کاهش آلودگی هوا و بازدید محفظه سوخت و سایر تعمیرات فنی است که موجب کاهش مصرف سوخت و آلایندگی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدیزاده اضافه کرد: این واحدها که طبق برنامه زمانبندی و با هماهنگی مرکز کنترل شبکه برق ایران به منظور حفظ آمادگی و تولید پایدار انرژی از مدار خارج شده بود، پس از انجام تعمیرات و بازدید های دوره ای دوباره به مدار تولید بازگشت و با شبکه سراسری برق کشور همسو (پارالل) شد.

این مسئول با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی نیروگاه ری ۸۰۰ مگا وات است ولی در حال حاضر در ۵۳۰ مگاوات برق تولید می کند، افزود: این نیروگاه ۱۰ درصد برق مصرفی استان تهران در ۲۴ ساعت را تامین می کند.

وی یادآور شد: ظرفیت تولید برق هر یک از واحدهای نیروگاه ری در فصول سرد سال ۲۵ مگاوات و در فصول گرم سال در بین ۲۰ تا ۲۳ مگاوات است.

معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه ری با تاکید بر اینکه این سیستم واحدهای این نیروگاه گازی و گازوییلی است، اضافه کرد: نیروگاه ری به هیچ عنوان نمی تواند از سوخت مازوت در فرایند تولید برق استفاده کند و از سوخت گازوییل هم که به عنوان سوخت دوم نیروگاه مطرح می شود در سال جاری به ندرت استفاده کرده است.

مهدیزاده یادآور شد: نیروگاه ری در سال ۱۴۰۰ برای رعایت نکات زیست محیطی و کاهش آلودگی هوا فقط ۲ درصد سوخت خود را از گازوییل تامین کرده است، همچنین با اتمام تعمیرات پیشگیرانه این ۲ واحد، تا کنون حدود ۷۰ درصد از برنامه های تعمیراتی این نیروگاه در سال ۱۴۰۰ محقق شده است.

به گزارش ایرنا، نیروگاه گازی ری در زمینی به مساحت ۵۲ و نیم هکتار در هفت کیلومتری مرکز شهرستان ری در نزدیکی پالایشگاه تهران قرار دارد.

این نیروگاه دارای ۲۱ واحد توربین گازی به ظرفیت اسمی ۸۰۰ مگاوات است که تولید برق آن بنا به فصول سرد و گرم سال متغیر است.

برچسب‌ها شهرستان ری شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری برق شهرستان ری برق نیروگاه ری تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد