Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف امامی پور گفت: یکی از گیاهانی که سخت‌ترین شرایط تولید را برای کشاورزان ایجاد کرده است، بعد از زیره، آویشن شیرازی است، تولید گیاه کشت و بافت آویشن شیرازی تقریبا زمان بر و غیر ممکن بود؛ اما موفق به کشت آن در محیط آزمایشگاه و تولید انبوه در مزرعه شدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف امامی پور، مدیرعامل شرکت هزار زیره ماهان و نخبه کرمانی در گفتگو با "راه آرمان" گفت: در حال جاضر در این واحد فناور ۱۰ گیاه آماده کشت برای سرمایه گذاری و ۳ گیاه آویشن، زیره و پنیرباد را به تولید انبوه رسانده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: استان کرمان به واسطه پتانسیل های خوب آب و هوایی و معروف به ۴ فصل بودن می تواند انواع گیاهان دارویی را با خواص بسیار زیاد کشت و تولید کند اما برخی از گیاهان دارویی که به صورت وحشی و خود رو هستند عملا دشت کشاورزان را برای تولید بسته اند.

امامی اذعان کرد: یکی از گیاهانی که سخت ترین شرایط تولید را برای کشاورزان ایجاد کرده است,  بعد از زیره آویشن شیرازی است ،تولید گیاه کشت و بافت اویشن شیرازی تقریبا زمان بر و غیر ممکن است حتی اگر به صورت  بذر هم کاشته  شود مدتی طولانی شاید در بازه زمانی  ۳ تا ۵ سال برای آغاز رویش آن وقت صرف می شود، اما ما در سیستم کشت و بافت این کار را انجام داده ایم که عملا کشت زراعی آن  را ممکن ساخت.
 
مدیر عامل هزار زیره افزود: آویشین شیرازی  را به صورت کشت بافتی تولید کرده ایم و این  نهاده ها را در قسمتی از مناطق استان کرمان که مستعد است در اختیار کشاورزان بومی قرار داده ایم .

وی با بیان اینکه  کشت آویشن شیرازی و سرسختی آن موجب تعجب ما شد، گفت : ما این نهاده ها را سلکت می کنیم و با توجه به اینکه سطح برگی این گیاه مورد استفاده است سعی کرده ایم بهترین گیاهی که میزان برگ دهی بالایی داشته را انتخاب کنیم  و از طریق سیستم کشت و بافت تکثیر کرده ایم بطوریکه  تقریبا بیش از دو برابر سطح برگ آن گونه  های وحشی که وجود داشته را تکثیر کرده ایم.

امامی اذعان کرد: کشت آزمایشی سبب شد تا  بالغ بر ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار تولید داشته باشیم  بنابر این اگر یک کشاورز در مزرعه خودش در مناطق بومی بین ۸۰۰ تا ۲۳۰۰ متری که گیاه رشد می کند آن را به صورت آبیاری بکارد می تواند ۴۰۰ کیلو گرم در هکتار، یعنی تقریبا ۴۰۰ هزار تومان درآمد زایی داشته باشد که پس از کسر هزینه های  اولیه در کوتاه مدت، سرمایه خوبی بدست خواهد آورد.

  وی با بیان اینکه ۱۲ گیاه دارویی دیگر  استوک آنها را شکل داده ایم ، خاطر نشان کرد:  رشد این گیاهان به صورت آزمایشگاهی در شیشه انجام شده است و آماده هستند تا به محض اعلام سرمایه گذاران ژنوم این  گیاهان دارویی را با احتساب اینکه بهترین خواص دارویی و بیشترین میزان تولید را به صورت تولید انبوه داشته باشند ، در اختیار قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آویشن شیرازی کشت و بافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، محمد سیاری گفت: ایده ساخت دیتالاگر درون چاهی قابل حمل در گروه آب زیرزمینی مدیریت مطالعات پایه منابع آب برای اولین بار مطرح و پس از همفکری و نهایی شدن طرح آن با همکاری شرکت دانش بنیان کنترل توان نوین پویا به مرحله ساخت رسید.

کارشناس مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه این دستگاه با موفقیت آزمایش شد، افزود: این دستگاه به منظور ثبت خودکار داده‌های سطح آب در آزمایشات پمپاژ طراحی شده و دارای فن آوری با دقت بالا همراه با پلان زمانبندی رکوردگیری پویا با ۵ مرحله بازه زمانی قابل تنظیم است.

وی خاطر نشان کرد: خروجی آمار برداشته شده توسط این دستگاه به صورت لحظه‌ای بر روی دستگاه تلفن هوشمند قابل مشاهده است و قابلیت دریافت فایل خروجی داده‌ها به صورت اکسل با مشخصات کامل نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

سیاری افزود: استفاده از این دستگاه و فناوری آن گامی بزرگ در جهت انجام هر چه سریعتر و دقیق‌تر آزمایشات پمپاژ و نظارت بر عملیات آن بوده و به صورت چشمگیر سبب افزایش دقت و سرعت ثبت داده‌های آزمایشات پمپاژ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان