Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی باشگاه آرتمیس که ورزشکارانش موفق به کسب ۲ مدال در مسابقات مجازی روئینگ قهرمانی داخل سالن آسیا شدند، توضیحاتی در خصوص این رقابت‌ها ارائه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، پس از اعلام برگزاری مسابقات مجازی روئینگ قهرمانی داخل سالن آسیا، فدراسیون قایقرانی ایران این فرصت را در اختیار باشگاه‌های قهرمان لیگ سال گذشته قرار داد تا ورزشکاران خود را برای حضور در این رقابت به نمایندگی از کشورمان معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس باشگاه آرتمیس قهرمان لیگ بانوان سال گذشته، علیرغم محدودیت‌های ثبت‌نام ۴ ورزشکار را در مواد مختلف مسابقات ثبت‌نام کرد. با این حال ۲ ورزشکار توانستند در رقابت شرکت کنند و ۲ ورزشکار دیگر به دلیل اختلال در سیستم سرور کشور میزبان موفق به رقابت نشدند. هانیه خورسند و شکیبا وقوفی دو ورزشکار شرکت‌کننده موفق به کسب ۲ مدال نقره و برنز این رقابت‌ها شدند. سولماز عباسی مربی تیم ملی روئینگ بانوان و باشگاه آرتمیس درباره حضور در این رقابت‌ها گفت: فرصت خوبی بود که علیرغم زمان ثبت‌نام کمی که داشتیم و به نظرم از این موقعیت به بهترین نحو استفاده شد البته امیدوارم در دوره‌های بعدی این مسابقات بهتر و با آمادگی بیشتری شرکت کنیم.

او در خصوص فلسفه‌ی برگزاری مسابقات داخل سالن تشریح کرد: با توجه به فصل زمستان که در آن هستیم، برگزاری مسابقات داخل سالن در دنیا متداول است. از آن‌جایی که بسیاری از کشورها شرایط پارو کشیدن و تمرین در آب را ندارند، تمریناتشان را داخل سالن ادامه می‌دهند به همین خاطر برگزاری این مسابقات بسیار انگیزه‌ساز است و ورزشکاران با هدف شرکت در این مسابقات تمرینات خود را دنبال می‌کنند.

عباسی درباره نفرات شرکت‌کننده از ایران در این مسابقه گفت: اولین دوره‌ بود که در این مسابقات شرکت می‌کردیم و قصد داشتیم که تمام ورزشکاران ملی را در این مسابقات شرکت دهیم ولی با توجه به مجازی بودن این مسابقات و مشکلاتی که برای ثبت‌نام وجود داشت، موفق شدیم 4 ورزشکار را در این مسابقه شرکت دهیم.

او ادامه داد: چون زمان کوتاهی بود که اعلام شده بود، سریعاً برای شرکت در مسابقات اقدام کردیم. از آنجایی که فدراسیون به باشگاه‌های قهرمان لیگ برتر سال گذشته این امتیاز را داده بود که در این مسابقه شرکت کنند، می‌توانستم از ورزشکاران باشگاه آرتمیس برای شرکت در این مسابقه استفاده کنم ولی ترجیح دادم که از ملی‌پوشان حاضر در اردو تست بگیرم و از نفرات برتر هر ماده در این مسابقات استفاده کنم که در مقایسه با ورزشکاران سایر کشورها محک زده شوند.

عباسی اضافه کرد: کتایون اشرف در بخش پیشکسوتان، هانیه خورسند در سنگین‌وزن بزرگسالان، شکیبا وقوفی در سبک‌وزن بزرگسالان و زینب نوروزی در زیر۲۳ سال در مسافت ۲۰۰۰ متر شرکت کردند که هانیه خورسند و شکیبا وقوفی موفق به کسب مدال نقره و برنز شدند.

مربی تیم ملی روئینگ بانوان ایران در خصوص مشکل به وجود آمده برای دو شرکت کننده‌ دیگر کشورمان توضیح داد: کتایون اشرف و زینب نوروزی به دلیل تعداد زیاد شرکت‌کنندگان و به وجود آمدن مشکل در سرورهای اینترنتی کشور میزبان از شرکت در مسابقات جا ماندند.

وی افزود: تعداد ورزشکاران حاضر در این مسابقه حدوداً ۶۰۰ نفر بود که در مقایسه با دوره‌های قبل بسیار زیاد بود و چون در تایم بعدازظهر چند مسابقه به صورت همزمان برگزار شد، این مشکل برای سرورهای کشور میزبان به‌ وجود آمد و ورزشکاران ایران و چند کشور دیگر به‌خاطر جا ماندن از استارت مسابقه، حذف شدند ولی در مسابقات صبح که خورسند و وقوفی شرکت داشتند هر یک از مسابقات به صورت جداگانه برگزار شد و این مشکل وجود نداشت.

وی درباره‌ مزیت برگزاری این مسابقات بیان کرد: اگر این امکان فراهم شود که مسابقات داخل سالن را به صورت حضوری یا مجازی در داخل کشور برگزار کنیم، در انگیزه‌ی ورزشکاران تاثیر چشمگیری خواهد داشت. علاوه بر این موضوع، ورزشکاران می‌توانند با صرف هزینه‌های بسیار کمتر که مربوط به سفر و تجهیزات می‌شود در مسابقات معتبر شرکت کنند و در فصل سرما آمادگی خود را حفظ کنند.

عباسی در پایان اظهار کرد: در این دوره تلاش کردیم که علاوه بر شرکت در رده‌ی پیشکسوتان، یک ورزشکار هم در رده پاراروئینگ ثبت‌نام کنیم که به‌خاطر محدودیت‌های ثبت‌نام این اتفاق نیفتاد، ولی خوشحالیم که برای اولین‌بار در مسابقات داخل سالن شرکت کردیم و امیدواریم این روند ادامه‌دار باشد و برای دوره‌های بعد با آمادگی بیشتری در مسابقات حضور پیدا کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مسابقات داخل سالن باشگاه آرتمیس شرکت کنند ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است

رامیار فرزان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون ۳۶۱ مقاله در این کنگره دریافت شده که ۱۷۸ مقاله تایید، ۴۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۳۰ پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه سوخگی یک بیماری بسیار شایع است و افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: توده‌ای از مردم با سوختگی درگیر هستند در حالیکه ۹۰ تا ۹۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری اند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره در دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در دنیا رقم می‌خورد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشور‌های توسعه نیافته بیشتر است.

وی با اذعان به اینکه دلیل بسیاری از سوختگی‌ها به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است، افزود: کشور‌های توسعه نیافته ۲۰ برابر کشور‌های توسعه یافته دچار سوختگی می‌شوند.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی می‌توان در کاهش سوختگی‌ها موثر شود.
دکتر طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه ۵۰۰ مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، خاطرنشان کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار میگیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین ۱۰ تا ۴۰ است و عمده و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • مسابقات کونگ‌فو بانوان استان بوشهر برگزار شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • باخ: کار من دخالت در سیاست نیست
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است