Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و وزارت کار و رفاه اجتماعی با هدف تسهیل فرآیند ایجاد اشتغال از طریق حمایت ۵۰۰۰ میلیارد ریالی از شرکت‌های نانویی توافق‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد ویژه توسعه فناوری‌ نانو و وزارت کار و رفاه اجتماعی با هدف تسهیل فرآیند ایجاد اشتغال از طریق حمایت ۵۰۰۰ میلیارد ریالی از شرکت‌های نانویی توافق‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با توجه به لزوم توسعه فناوری‌های نانو در کشور و همچنین اهمیت بحث اشتغال و ضرورت پرداخت به آن، همکاری مشترکی میان ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و وزارت تعاون شکل گرفته است. در این راستا توافق‌نامه‌ای به امضای ستاد نانو و وزارت کار رسیده است.

از آنجایی که وزارت کار اشتغال را در اولویت‌های خود قرار داده است و ستاد نانو ماموریت توسعه فناوری نانو را به عهده دارد، در نتیجه هم‌مسیر کردن این دو مهم باعث می‌شود که توسعه اشتغال از مسیر فناوری نانو صورت گرفته و بتوان ظرفیت قانون اشتغال روستایی را که در سال ۱۳۹۶ تصویب شده و منابع مالی کم‌بهره و بلندمدت را در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهد، برای ایجاد اشتغال به‌کار گرفت.

بر اساس این توافق‌نامه دو سازمان متعهد خواهند شد تا از ظرفیت‌های یکدیگر برای پیش‌برد مقوله اشتغال در کشور از طریق فناوری نانو استفاده کنند و در کنار بهره‌مندی شرکت‌های بخش خصوصی نانویی از ظرفیت‌های تسهیلاتی داده شده، امکان توسعه بازار داخلی و همچنین کمک به توسعه بازار صادرات محصولات نانویی فراهم شود.

با همکاری که شکل گرفته می‌توان بحث اشتغال را به‌صورت اشتغال پایدار دید و مسیر ایجاد اشتغال را به سمت استفاده از دانش‌آموختگان دانشگاهی و توسعه کسب و کار‌های فناورانه دانش‌بنیان در حوزه نانو فراهم کرد. همچنین می‌توان از مهاجرت دانش‌آموختگان به وسیله ایجاد زمینه مناسب کسب و کار در داخل کشور جلوگیری به عمل آورد.

این توافق‌نامه به دنبال این است که شرکت‌های نانویی که پتانسیل تولید محصول صنعتی و نیمه‌صنعتی نانویی دارند را مورد حمایت قرار دهد. قرار است شرکت‌هایی که دارای الزامات از پیش‌تعیین شده هستند، مورد حمایت قرار گرفته و برای رسیدن به هدف اشتغال بیشتر پشتیبانی از آن‌ها انجام شود.

بر اساس توافق صورت گرفته، گروه‌هایی که شرایط استفاده از قانون اشتغال روستایی را نداشته باشند، از سایر ظرفیت‌ها نظیر تبصره ۱۸ قانون استفاده کنند و که باعث ایجاد زیرساخت‌های مناسب توسعه اشتغال می‌شود و در نهایت این روند موجب پایه‌ریزی اشتغال تخصصی و پایدار در کشور می‌شود و مسیر برای اشتغال دانش‌آموختگان هموار می‌شود.

به نقل از ستاد نانو، شناسایی، ارزیابی و معرفی طرح‌های فناورانه صلاحیت‌دار به وزارت کار و رفاه اجتماعی، اجرای برنامه‌های توانمندسازی متقاضیان به‌منظور ورود به مرحله تولید نیمه‌صنعتی یا صنعتی، کمک به توسعه بازار داخلی محصولات و بازار خارجی و ارائه مشوق به منظور صادرات محصولات واحد‌های دریافت‌کننده تسهیلات، کمک به توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای کاهش مهاجرت نخبگان، تامین خدمات مشاوره‌ای به متقاضیان دارای صلاحیت و بررسی و ارزیابی و نظارت بر نحوه اجرای طرح‌ها و ارائه گزارش به وزارت کار و رفاه اجتماعی از جمله تعهدات ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است.

وزارت کار و رفاه اجتماعی اقدام به تخصیص مبلغی تا سقف ۵۰۰۰ میلیارد ریال از محل منابع قانون برای اعطای تسهیلات موضوع این توافق‌نامه به منظور حمایت از ایجاد اشتغال تخصصی خواهد کرد. تخصیص اعتبار از محل سایر منابع مالی/ تسهیلاتی، ایجاد دسترسی برای ثبت طرح‌های معرفی‌شده در سامانه ذی‌ربط توسط کاربران ستاد، معرفی طرح‌های دریافتی موضوع این توافق‌نامه به مؤسسات عامل، اولویت‌دهی و تسریع در ارائه تسهیلات به طرح‌های معرفی‌شده در قالب این توافق‌نامه و ابلاغ توافق‌نامه به دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات عامل و ادارات استانی از دیگر تعهدات وزارت کار و رفاه اجتماعی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمایت وزارت کار توسعه اشتغال فناوری نانو وزارت کار و رفاه اجتماعی ستاد ویژه توسعه فناوری توسعه فناوری نانو شرکت های نانویی توافق نامه توافق نامه ایجاد اشتغال نانو و وزارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۶۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌هایی که احمد مددی مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده داشت قراردادی را با یکی از شرکت‌های فعال در زمینه وب منعقد کردکه این قرارداد به مدت سه سال اعتبار داشت؛ اما مصطفی آجورلو پس از استعفای احمد مددی این قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کرد.

این ماجرا به کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان ارائه شد. جلسه‌ای میان طرفین برگزار شد، جلسه‌ای که نماینده باشگاه استقلال در آن حضور پیدا کرد، اما نماینده‌های وب در این جلسه حضور پیدا نکرد. آن‌ها با ارسال نمابری اعلام کردند مدیرعامل شرکت‌های‌وب در مسافرت خارج از کشور هستند و قادر به شرکت در جلسه نیستند.

کمیته حَکَمیت وزارت ورزش جلسه دیگری برای روز شنبه ۲۴ مهر ساعت ۱۰ صبح تعیین وقت کرد که این بار هر دو طرف شرکت کردند؛ جلسه‌ای که بیش از دو ساعت طول کشید.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد که ۴۸ ساعت بعد، یعنی امروز دوشنبه گواهی حکم مبنی بر تایید نظر شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران در خصوص بر عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شرکت داده گستر عصر نوین که مجوز فسخ یک‌طرفه است، به نشانی باشگاه ابلاغ شد.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که متاسفانه منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد. چهل و هشت ساعت بعد حکمی را صادر کرد که این حکم حکایت از این داشت که باشگاه استقلال مجوز به فسخ یکطرفه بوده است.

سرپرست فعلی مدیرعاملی باشگاه استقلال که در آن روز‌ها معاون فرهنگی باشگاه استقلال بود نقش پرررنگی در فسخ این ماجرا داشت و اثبات کرد که حامی مالی استقلال به تعهدات خود طبق مفاد قرارداد عمل نکرده است و آبی‌پوشان حق داشتند ضمانتنامه تعهد پرداخت ۸۰ میلیارد ریالی را که این شرکت در اختیار باشگاه قرار داده بود تا درصورت عدم انجام تعهدات، توسط باشگاه به بانک ارایه شود وصول کند.

این ماجرا ادامه پیدا کرد تا زمانی که سمیعی از استقلال جدا می‌شود و پس از مدتی که دوباره در نقش هیات مدیره به جمع این تیم باز می‌گردد سراغ ضمانت‌نامه مالی را از معاونت مالی وقت استقلال می‌گیرد. این ماجرا به هیات مدیره باشگاه استقلال کشیده و مشخص می‌شود این ضمانت‌نامه ۸۰ میلیارد ریالی بدون مجوز هیات مدیره به حامی مالی وقت استقلال بازگردانده شده است، مدیران ارشد استقلال از این موضوع انتقاد کردند و اعتقاد داشتند نباید چنین کاری از سوی معاون مالی سابق استقلال صورت می‌گرفت!

اتفاق عجیب اینکه چند هفته پیش حامی مالی پیشین استقلال که در حال حاضر مالک باشگاه هوادار است چک ۵۰ میلیارد ریالی آبی‌ها را که بابت صدور رضایت محمدرضا خالدآبادی در اختیارشان گذاشته بود را برگشت می‌زند و حساب استقلال مسدود می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است