Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@22:54:08 GMT

بحران آب و هوایی خطر چاقی را افزایش می دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۶۶۶۵

بحران آب و هوایی خطر چاقی را افزایش می دهد

تحقیقات جدید نشان می دهد که افزایش گرمای زمین با  سرعت وزن گرفتن نوزادان که در مراحل بعدی زندگی خطر چاقی را افزایش می دهد، در ارتباط است.

به گزارش مشرق، روزنامه گاردین با استناد بر نتایج شش تحقیق جدید نوشت بحران آب و هوایی سلامت جنین، نوزادان و کودکان را در سراسر جهان به خطر انداخته است.

دانشمندان به ارتباط بین وزن گرفتن سریع کودکان و افزایش گرمای زمین دست یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دمای بالا همچنین باعث تولد زودرس می شود که می تواند سلامت افراد را در طول زندگی آنها به خطر بیندازد. گرمای زمین  همچنین پذیرش کودکان در بیمارستان ها را افزایش می دهد.

تحقیقات دیگری نشان داده قرار گرفتن در معرض دود ناشی از جنگل سوزی ها خطر نارسایی های شدید در زمان تولد را دو برابر می کند و کاهش باروری با سوختن سوخت های فسیلی حتی در سطوح پایین مرتبط است.

این تحقیقات که در شماره ویژه مجله ایپدمولوژی کودکان و مراقبت های قبل از تولد منتشر شده است، شامل همه کشورهای جهان از آمریکا تا دانمارک و استرالیا است.

ارتباط بین گرمای زمین و سرعت وزن گرفتن افراد در سنین ابتدایی زندگی با تحلیل و تحقیق از ۲۰۰ هزار کودک انجام شده و نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض افزایش دما، خطر چاقی سریع را افزایش می دهد.

محققان می گویند این تحقیق شواهد مهمی را درباره ارتباط تغییرات آب و هوایی و همه گیری چاقی  نشان می دهد زیرا دوران کودکی نقش مهمی در تعیین وزن افراد در دوران بزرگسالی دارد.

اکنون ۱۸ درصد کودکان جهان با اضافه وزن یا چاقی مواجه هستند. یک مکانیسم احتمالی برای افزایش سریع وزن نوزاد این است که وقتی دمای محیط بالاتر است، چربی کمتری برای حفظ دمای بدن سوزانده شود.

تحقیقات انجام شده در کالیفرنیا نشان می دهد اگر مادری یک ماه قبل از بارداری در معرض جنگل سوزی ها قرار داشته باشد خطر این که کودکی با نارسایی گاستروشیزیس به دنیا آورد،  افزایش می یابد.  در این نارسایی، روده ها و گاهی دیگر اندام ها از طریق سوراخ کوچکی در پوست از بدن بیرون زده اند.

نارسایی مادرزادی گاستروشیزیس جنین نادر است و سالانه حدود ۲۰۰۰ مورد در ایالات متحده دچار این نارسایی می شوند. اما موارد ابتلا به این نقص مادرزادی  در سراسر جهان در حال افزایش است. بو یانگ پارک محقق دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در این زمینه گفت: پیش بینی می شود قرار گرفتن انسان در معرض آتش سوزی در دهه های آینده افزایش یابد. بنابراین، درک کامل پیامدهای بهداشتی منفی مرتبط با آتش سوزی ها اهمیت حیاتی دارد.

تحقیقات جدید تحقیقات قبلی را درباره ارتباط بین گرمای زمین و آلودگی هوا با تولد زودهنگام و افزایش وزن و نارسایی ها در بدو تولد تایید می کند.

تحقیقات جدید دیگری نیز نشان می‌دهد که افزایش دما تعدد پذیرش کودکان خردسال را در بخش‌های اورژانس در شهر نیویورک افزایش داده است. دانشمندان با بررسی وضعیت ۲.۵ میلیون کودک پذیرش شده در بیمارستان ها در طول هشت سال دریافتند که افزایش ۷ درجه سانتی گراد دما منجر به افزایش ۲.۴ درصدی پذیرش  کودکان زیر پنج سال در بیمارستان ها شده است. به گفته محققان، کودکان خردسال هنگامی که در معرض گرما قرار می گیرند، به نسبت بزرگسالان مایعات بیشتری از دست می دهند و توانایی آنها برای تنظیم دمای بدنشان به اندازه کافی رشد نکرده است.

تحقیقات جدید در چین نیز نشان داده که آلودگی هوا بشدت بر روی ناباوری تاثیرگذار است.

این تحقیقات نشان داده تاثیر آلودگی هوا و افزایش دمای زمین بر روی افراد آسیب پذیر از جمله رنگین پوستان و افراد کم درامد که در مناطق آلوده تر زندگی می کنند بیشتر است و آن را به نوعی بی عدالتی بهداشتی توصیف کرده است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت آلودگی هوا چاقی شهر نیویورک ایالات متحده استرالیا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت افزایش می دهد تحقیقات جدید نشان می دهد گرمای زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ طالب‌زاده به مناسبت فرارسیدن روز معلم در جمع معلمان و اساتید نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش مهم معلم در آموزش و تربیت نسل جوان در کشور با بیان اینکه نگاه کردن به معلمی به عنوان یک شغل، کاملا اشتباه است اظهار داشت: کار و حرفه معلمی شغلی آینده ساز و انسان ساز است، چنانچه بعد از جنگ جهانی دوم دولت‌های غربی، اساتید و علم آن‌ها را در راستای اهداف خود به کار گرفتند و در بخش‌های مختلف از جمله صنعت به موفقیت‌های بسیاری دست یافتند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش معلم در طول تاریخ ایران اسلامی گفت: ما در طول تاریخ معلمان و اساتید بزرگی در حوزه دین و اخلاق داشتیم که اگر به آن‌ها رجوع کنیم بی شک در زمینه‌های مختلف به موفقیت‌های زیادی خواهیم رسید.

امیر سرتیپ طالب‌زاده با تاکید بر نقش آموزش در ۸ سال دفاع مقدس و موفقیت در عملیات‌های مختلف جنگ با بیان اینکه در زمان جنگ تجهیزات ما به دلیل تحریم و نبود قطعه زمین‌گیر بود، اما به دلیل مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد گفت: در زمان جنگ نیروی هوایی و خلبانان ما بسیار عالی جنگیدند و این رزم زیبا و شجاعانه خلبانان نیروی هوایی ارتش در زمان جنگ به این دلیل بود که آن‌ها بسیار دقیق توسط اساتید خود آموزش دیده بودند.  

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به لزوم آموزش‌های اخلاقی بعد از آموزش‌های تخصصی در نیروی هوایی ارتش گفت: آموزش تخصصی هوایی در کنار آموزش اخلاق، معرفت و نحوه رزم آوری از مهمترین نکاتی است که در مراکز آموزشی به دانشجویان و کارکنان در حین خدمت آموزش و یادآوری می‌شود تا اخلاق را همواره در اولویت و سرلوحه کار‌های خود قرار دهند و این اهداف جزئی جدا ناپذیر از اهداف آموزشی این نیرو است.

دیگر خبرها

  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • احضار افرادی درباره پرونده باغ ازگل
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت