Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با راه اندازی سامانه هوشمند برای پرونده‌ها تبادل اطلاعات و احکام صادره در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد. خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:احمد اصانلو گفت: بین پرونده‌های تعزیراتی که تعیین تکلیف و احکام قطعیشان صادر شده با اموال موجود در انبار‌های سازمان اموال تملیکی، ارتباط وجود نداشت که در این باره با سازمان اموال تملیکی مشکل داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از آنجایی که اطلاعات برای بسیاری از اموال تبادل و در سیستم‌های سازمان اموال تملیکی ثبت نشده بود، بعد از صدور آرای بازرسان سازمان تعزیرات، امکان استفاده از این آرا برای مسئولان سازمان اموال تملیکی مقدور نبود.

برای رصد سیستمی کالا‌های پرونده‌های سازمان اموال تملیکی، سامانه‌ای توسط تعزیرات حکومتی راه اندازی شد تا به محض اینکه هر پرونده مرتبط با قاچاقی که کالای آن در اختیار سازمان تملیکی است، به اطلاعات و احکام پرونده دسترسی پیدا کند و با شماره قبض ثبت شده در انبار‌ها تطبیق دهند تا براساس آن اموال را تعیین و تکلیف و به فروش برسانند.

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه ۱۴ آبان امسال در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته در جهت صیانت از حقوق عامه، به وضعیت انبار‌های اموال تملیکی سامان دهند.

در ادامه این بازدید رئیس قوه قضاییه در نشستی با مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مسئولان سازمان تعزیرات، وضعیت انبار‌های اموال تملیکی را ناگوار و غیرقابل تحمل توصیف و ضرب الاجلی دو هفته‌ای برای تعیین تکلیف این انبار‌ها تعیین کرده بود.

قاضی پسندیده نماینده دادستان تهران نیز از استقرار ۲۵ قاضی دادسرا‌های تهران در سازمان اموال تملیکی برای بررسی پرونده‌های رسوبی خبر داده بود.

بیشتر بخوانید: سومین مرحله حراج‌های حضوری سازمان اموال تملیکی آغاز شد

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تعزیرات حکومتی سازمان اموال تملیکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی سازمان اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی سازمان تعزیرات پرونده ها انبار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمدرضا ابوترابی گفت: واحد‌های صنفی نانوایی، کابینت سازی، فروش و تعمیر مبلمان و مشاور املاک با تشکیل پرونده به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات صنفی در شعبه‌های تعزیرات حکومتی یزد رسیدگی و اعمال قانون شدند.
 رئیس اداره اجرای احکام تعزیرات حکومتی افزود: حکم صادره این پرونده‌ها علاوه بر پلمب و نصب پارچه تخلف بر سر در واحد‌های صنفی، به پرداخت جزای نقدی هم محکوم، که در هر پرونده جزای نقدی و مدت پلمب و نصب پارچه متفاوت بوده، که حکم‌های صادره اجرا و مختومه شده است.
ابوترابی گفت: این پرونده‌ها در گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی به همراه بازرسان دستگاه‌های نظارتی تشکیل شده که تخلفات گرانفروشی، عدم درج قیمت، کم فروشی بوده که برای رسیدگی و اعمال قانون به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

دیگر خبرها

  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان