Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر- نصرالله ابراهیمی گفت: سنگ قبرهایی که مربوط به این کلیسا بود و سال‌های گذشته جمع آوری شده بود و در اتاقی نگهداری می‌شد، برای اینکه شرایط حفاظت پایدار را نداشتند با رعایت همه ضوابط انتقال اشیا تاریخی، برای تمیزکاری و قارچ‌زدایی به موزه منطقه‌ای خلیج‌فارس انتقال داده شد.

به گفته او، این سنگ قبرها در کارگاه مرمت این موزه پاکسازی و مرمت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس همه آن‌ها مستندنگاری می‌شوند و در سامانه ثبت اشیا تاریخی ثبت خواهند شد.

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر گفت: پس از انجام این کارها، سنگ قبرها دوباره در کلیسا جانمایی می‌شود تا علاقه‌مندان بتوانند از آن‌ها بازدید کنند.

ابراهیمی، کلیسای گریگوری را یکی از آثار تاریخی شاخص شهر بوشهر عنوان کرد که با شماره ۶۵۱۴ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

او همچنین گفت: درختچه‌هایی در حیاط این کلیسا روییده شده بود که موجب آسیب رساندن به این بنا می‌شد که با همکاری شهرداری و شورای اسلامی بندر بوشهر این محیط پاکسازی شد تا شرایط برای بازدید علاقه‌مندان فراهم شود.

کلیسای گریگوری در شهر بوشهر مربوط به دوره قاجاریه و مسیحیان ارمنی است. این کلیسا در سال ۱۸۱۹ میلادی (۱۲۳۵ خورشیدی) به دست خانواده آوادیان از ارامنه سرشناس ساکن بوشهر و با کمک انگلیسی‌ها ساخته شد.

کلیسا در زمینی مستطیل شکل واقع شده که بزرگ‌ترین بخش آن سالن اجتماعات با ارتفاع ۱۲ و عرض ۸ متر است.

جنس سقف تالار از چوب است و مهم‌ترین قسمت کلیسا، محراب است که به وسیله پله‌هایی در دو طرف آن به صورت قرینه قرار گرفته است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نطنز گفت:گروه بین المللی مرمت ایسکارسا در بازدید از بنا‌های تاریخی شهرستان بازدید اعلام کرد در مرمت تعدای از این بنا‌ها با اداره میراث فرهنگی شهرستان همکاری کنند.

حسین یزدانمهر افزود: گروه بین المللی ایسکارسا زیر نظر سازمان یونسکو فعالیت داشته و به شکل ان جی او فعال است و مرمت آثار تاریخی را بررسی کرده و به لحاظ فکری و پژوهشی میزان دقت مرمت‌های انجام شده و بررسی می‌کند.

او اظهار کرد:شب گذشته ۲ نفر خانم از کشور ترکیه به عنوان نمایندگان و آقای مهرداد حجازی به عنوان نایب رییس گروه بین المللی ایسکارسا از آتشکده ساسانی، مسجد جامع و بقعه شضیخ عبدالصمد بازدید کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز بیان کرد: گروه بین المللی ایسکارسا در بحث مرمت آتشکده ساسانی قرار است در خصوص نحوه مرمت و ایجاد گنبد آتشکده اعلام نظر کنند.

یزدانمهر گفت:در خصوص بقعه شیخ عبدالصمد قرار است کار پژوهشی از طرف گروه بین المللی ایسکارسا انجام شود و مسجد جامع نطنز دارای کتیبه آجری با خط کوفی است که گروه یادشده باید طرح خود برای حفاظت از آن را ارائه کنند.

شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد