Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - به لطف ویژگی تایید دو مرحله‌ای واتساپ، پس از وارد کردن کد ثبت نام ۶ رقمی، یک کد اضافی (به نام PIN) هنگام ورود به واتساپ مورد نیاز خواهد بود.

به گزارش wabetainfo؛ هنگامی که تأیید دو مرحله‌ای را در واتساپ فعال می‌کنید، می‌توانید آدرس ایمیل خود را نیز وارد کنید تا در صورت فراموش کردن پین، به شما کمک کند حساب واتساپ خودتان را بازیابی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که نمی‌توانید به واتساپ وارد شوید و دلیل آن فراموشی رمز عبور است، می‌توانید بلافاصله با درخواست پیوند بازنشانی آن را بازنشانی کنید؛ بنابراین پیکربندی تأیید دو مرحله‌ای بسیار مهم است، زیرا لایه دوم امنیتی را به حساب واتساپ شما اضافه می‌کند، اما سناریویی وجود دارد که احتمالاً به آن فکر نمی‌کنید.

به لطف برخی تکنیک‌های مربوط به تعویض سیم‌کارت، مجرمان می‌توانند شماره تلفن شما را با اختصاص دادن آن به یک سیم کارت جدید به سرقت ببرند. هنگامی که آن‌ها شماره تلفن شما را در اختیار داشته باشند، ممکن است شروع به استفاده از برخی از پیام رسان‌های شما از جمله واتساپ برای کلاهبرداری از افراد دیگر کنند.

مشکل واتساپ نیست، زیرا مالک شماره تلفن شما ممکن است بتواند به سرویس‌های دیگری مانند اینستاگرام، فیسبوک، ردیت و دیگر شبکه‌های اجتماعی وارد شود. مشکل واقعی در مورد مفهوم تعویض سیم کارت است. توجه داشته باشید که تأیید دو مرحله‌ای از ورود مجرمان به واتساپ جلوگیری می‌کند، اما به شرطی که نتوانند پین را بازنشانی کنند.

اگر کلاهبرداران راهی برای کشف آدرس ایمیل شما بیابند و شماره تلفن خود را به عنوان روشی برای بازیابی رمز عبور پیکربندی کرده باشند، ممکن است بتوانند رمز عبور حساب ایمیل شما را بازنشانی کنند. حتی اگر شما احراز هویت دو مرحله‌ای را فعال کرده باشید، آن‌ها می‌توانند کد ۶ رقمی و پین تأیید دو مرحله‌ای حساب واتساپ شما را از طریق پیامک دریافت کنند.

بهترین راه حفاظت از امنیت حساب کاربری واتساپ چیست؟

بهترین راه برای محافظت از حساب کاربری واتساپ این است که هنگام پیکربندی تأیید صحت دو مرحله‌ای برای آدرس ایمیل خود، هرگز از شماره تلفن خودتان استفاده نکنید، بلکه باید از برنامه‌های احراز هویت استفاده کنید که رمز‌های یکبار مصرف را به شما ارائه می‌دهند. چندین برنامه وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای ایجاد کد‌های احراز هویت رمز استفاده کنید:

Google Authenticator: یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های احراز هویت است، اما هیچ نسخه پشتیبان بازیابی رمزگذاری شده خودکاری ندارد و نمی‌توان برنامه را با استفاده از رمز عبور یا احراز هویت بیومتریک قفل کرد.

۱Password: این یک برنامه احراز هویت ساده نیست، اما ویژگی‌های بیشتری را برای ذخیره اعتبار شما ارائه می‌دهد.

Authy: این بهترین برنامه احراز هویت است که شامل پشتیبان گیری رمزگذاری شده است، اما پیشنهاد می‌شود که قابلیت چند دستگاه را در این نرم افزار غیرفعال کنید تا با استفاده از شماره تلفن خود از ورود دیگران به Authy جلوگیری کنید. همچنین توصیه می‌شود قبل از غیرفعال کردن چند دستگاه، Authy را حداقل در دو دستگاه نصب کنید، بنابراین اگر اولین دستگاه را گم کردید، همچنان Authy را در دستگاه دیگری دارید. همچنین می‌توانید برنامه را با پین یا احراز هویت بیومتریک قفل کنید.

گفتنی است؛ واتساپ ابزار‌هایی را برای بهبود امنیت حساب به کاربران ارائه می‌دهد، اما این به شما بستگی دارد. تأیید صحت دو مرحله‌ای توصیه می‌شود، اما روش‌هایی وجود دارد که در برابر حملات آسیب پذیر هستند، مانند SMS. انتقال به سایر برنامه‌های احراز هویت اکیداً توصیه می‌شود، زیرا تولید کد‌های احراز هویت رمزی، امن‌تر از پیامک هستند.

بیشتر بخوانید

با شیوه دیگری از کلاهبرداری در واتساپ آشنا شوید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیامرسان واتساپ پیامرسان واتس اپ حریم خصوصی تأیید دو مرحله ای احراز هویت شماره تلفن رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال

به گزارش جام جم آنلاین، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تایلند خواهد رفت.

تایلند پیش از این در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ میزبانی این بازی‌ها را برعهده داشت که در سال ۲۰۰۰ در دیدار رده بندی موفق شد با نتیجه ۸ بر ۶ ژاپن را شکست دهد و به عنوان سوم دست پیدا کند.

در سال ۲۰۰۸ تایلند توانست به دیدار نهایی راه پیدا کند اما با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب ایران شد و به مقام دوم رسید. تایلندی‌ها علاوه بر سال ۲۰۰۸، یک بار هم در سال ۲۰۱۲ توانستند به فینال آسیا برسند که برابر ژاپن با نتیجه ۶ بر یک مغلوب شدند و باز هم عنوان دومی را کسب کردند.

۹ تقابل ایران و تایلند در ادوار مختلف

تیم ملی تایلند تاکنون ۹ بار در جام ملت‌ های فوتسال آسیا به مصاف ایران رفته است که ۷ برد برای ایران، یک برد برای تایلند و یک تساوی به ثبت رسیده است.

نتایج دیدارهای این دو تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

جام ملت‌های ۲۰۲۲ مرحله نیمه نهایی: ۵ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۸ مرحله یک چهارم نهایی: ۹ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۲: مرحله نیمه نهایی: ۵ بر ۴ به سود تایلند
جام ملت‌های ۲۰۰۸ دیدار نهایی: ۴ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۶ مرحله گروهی: ۶ بر ۴ به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۵ مرحله گروهی تساوی ۳ به ۳
جام ملت‌های ۲۰۰۴ مرحله نیمه نهایی :۶ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۰ مرحله نیمه نهایی: ۸ بر ۲ به سود ایران
جام ملت‌های ۱۹۹۹ مرحله گروهی: ۱۰ بر یک به سود ایران

ایران و تایلند نزدیک‌تر از همیشه

در دوره جاری جام ملت‌های آسیا تیم‌های ایران و تایلند آمار بسیار نزدیکی داشته‌اند که عملکردشان تاحدی برابر است. با این تفاوت که تیم ملی ایران نشان داده است که در نیمه‌های دوم تیمی به مراتب خطرناک‌تر از نیمه‌های اول است و این آمار هم با توجه به نتایج کسب شده و هم در مقایسه با گل‌هایی که رد و بدل شده قابل مشاهده است.

تایلند:
۴ برد و یک تساوی برابر تاجیکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر چین، میانمار و ویتنام) یک تساوی (برابر عراق) و یک شکست (برابر تاجیکستان)
۳ برد در نیمه دوم (برابر تاجیکستان، عراق و میانمار) یک تساوی (برابر ویتنام) و یک شکست (برابر چین)
تیم ملی تایلند ۱۶ گل زده ۷ گل خورده ثبت کرده است.
۷ گل زده نیمه اول و ۹ گل زده نیمه دوم
۳ گل خورده در نیمه اول و ۴ گل خورده در نیمه دوم

ایران:
۴ برد و یک تساوی برابر ازبکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر افغانستان، کویت و قرقیزستان) و ۲ شکست (برابر بحرین و ازبکستان)
۵ برد در نیمه دوم
تیم ملی ایران ۲۱ گل زده و ۸ گل خورده ثبت کرده است.
۸ گل زده در نیمه اول و ۱۳ گل زده نیمه دوم
۵ گل خورده نیمه اول و ۳ گل خورده نیمه دوم

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳