Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدالت ارتباطی وعده ای است که متاسفانه در دولت روحانی رنگ اجرا ندید به خود ندید و سریال تلخ قطعی ارتباطات به دلیل بد عهدی آذری جهرمی مکرر در جنوب شرق کشور تکرار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ قصه پر غصه قطعی خطوط ارتباطی و اینترنت در سیستان و بلوچستان که طبق قول وزیر ارتباطات دولت روحانی قرار بود تا اردیبهشت امسال پایان یابد، همچنان پابرجاست و مردم محلی خواستار پیگیری ویژه از سوی دولت سیزدهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آری، آذری جهرمی بارها و بارها وعده برقراری عدالت ارتباطی را در سیستان و بلوچستان داد و ابتدا قرار بود این قول تا اردیبهشت عملی شود که وقتی زمان موعود فرارسید با بهانه هایی به پایان تیرماه موکول شد، اما عمر دولت روحانی به پایان رسید، ولی مشکلات ارتباطی هنوز پابرجاست.

این مشکل در نقاط مختلف استان به دغدغه ای جدی برای مردم تبدیل شده و هر روز از یک منطقه شاهد ارسال پیام ها و تماس های مخاطبان برای پیگیری موضوع هستیم.

قطعی مکرر خطوط و اینترنت و اختلال در روند امور زندگی مردم

به تازگی مردم سرباز با ارسال پیام هایی دغدغه خود را مبنی بر قطعی مکرر خطوط و اینترنت ثابت و همراه در این شهرستان مطرح کردند و خواستار پیگیری آن از سوی این رسانه شدند، طبق گفته این شهروندان متاسفانه این مشکل نه تنها در نقاط روستایی سرباز مشاهده می شود بلکه در بخش مرکزی نیز امان مردم را بریده است.

قطعی های مکرر خطوط تلفن و اینترنت بیشتر در ساعت اداری اتفاق می افتد و علاوه بر اختلال در روند امور روزانه فعالیت اصناف را هم تحت تاثیر قرار می دهد، بسیاری از مردم روستاها و نقاط دور دست سرباز جهت پیگیری امور اداری شان و خرید به مرکز شهرستان می آیند، ولی با وجود هزینه رفت و آمد، بدون این که کارشان انجام شود، مجبور به بازگشت می شوند.

اما این مشکل فقط مختص سرباز نیست و در شهرستان های مختلف استان از جمله سراوان، دلگان، فنوج و ... معضل نبود زیرساخت های ارتباطی مشکلاتی را برای مردم به همراه داشته است، آن هم در شرایطی که بسیاری از امور از طریق فضای مجازی دنبال می شود.

هوایی بودن فیبر نوری و هجمه سارقان
 
مبارک هاشمی، مدیر مخابرات سرباز در این باره به خبرنگار ما گفت: متاسفانه فیبر نوری در این شهرستان به صورت هوایی و قابل دسترس است که مورد سرقت و قطعی های عمدی قرار می گیرد، پروژه زمینی شدن آن هنوز به اتمام نرسیده و زیر بار نرفته است.
 
وی ادامه داد: تیم تعمیرات مخابرات در شهرستان مستقر است، اما قطعی ها زیاد بوده و علاوه بر کلات (مرکز سرباز)، در دیگر بخش ها و روستاها نیز خطوط مرتب قطع می شود و اعضای این اکیپ به صورت شبانه روزی در حال گرفتن خرابی و تعمیرات هستند.
 
این مقام مسئول گفت: متاسفانه کابل ها و تیرها به سرقت می رود و ضایعاتی ها نیز به راحتی آن را خریداری می کنند، همه تیرها توسط سارقان دزدیده شده و اکنون کابل ها نقش بر زمین است، نیروهای امنیتی همکاری در این رابطه ندارند، موضوع بارها به انتظامی اعلام شده اما اقدامی هنوز صورت نگرفته است.
 
وی گفت: زمینی شدن فیبر نوری در مرکز شهرستان به مساحت حدود ۱۳ کیلومتر در حال انجام است که ۱۲ کیلومتر عملیاتی شده و ۸۰۰ متر آن باقی مانده، باید با شرکت اتصالات زیرساخت ارتباط بگیریم که یک هفته زمان می برد تا مشکل این شهر رفع شود، اما این پروژه به دلیل کوهستانی بودن در مراکز دیگر بخش های شهرستان و روستاها هنوز اجرا نشده است، در این نقاط همچنان قطعی داریم و به این مشکل زودی برطرف نمی شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است