Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@02:21:33 GMT

نظارت دقیق بر روی سلامت و بهداشت آب قم

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۲۳۷۵

نظارت دقیق بر روی سلامت و بهداشت آب قم

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قم از نظارت دقیق بر روی سلامت و بهداشت آب قم خبر داد و گفت: در 9 ماهه سال جاری بیش از 78 هزار آزمون میکروبی، شیمایی، کلر سنجی و... بر روی آب قم صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مهندس رضا انصاری طادی با تأکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب نظارت دقیق و بدون وقفه‌ای بر سلامت و بهداشت شبکه و تأسیسات آب دارد، خاطرنشان کرد: در همین راستا روزانه آزمون‌های مختلف میکروبی، فیزیکی و شیمیایی و کلر سنجی به‌منظور اطمینان از سلامت آب بر روی شبکه و تأسیسات انجام می‌­شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قم از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه پرداخت و گفت: در این مدت با 19 هزار و 355 نمونه‌برداری تأسیسات آبرسانی مورد پایش کیفی قرار گرفته‌اند.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه در 9 ماه امسال بیش از 59 هزار آزمون کلر سنجی به‌صورت آزمایشگاهی و تجهیزات آنلاین در سطح شهر انجام شده است، یادآور شد: تمام آزمون‌ها و پایش‌ها بر روی شبکه، تأسیسات و آب قم به‌صورت روزانه و بر نقاط مختلف شبکه انجام می‌شود.

وی با اشاره به نظارت بر شستشوی شبکه، مخازن، کلر شویی شوک کیفی تصفیه‌خانه آب اظهار داشت: از ابتدای سال جاری هزار و 261 کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه آبرسانی و 7 هزار و 540 مترمکعب از مخازن آب شستشو شده‌اند.

انصاری نظارت کیفی بر بهره‌برداری تصفیه‌خانه آب و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و سامانه‌های گندزدایی، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای و آزمایشگاهی به دانش‌پژوهان در غالب تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها، تمدید گواهی‌نامه‌های ایزو17025 (معتمد محیط‌زیست، کفایت تخصصی انجام آزمون میکروبی و شیمیایی، کالیبراسیون دستگاهی) را از دیگر اقدامات مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب قم برشمرد.

وی پایش شبکه آب فضای سبز سطح شهر در راستای جداسازی شبکه آب فضای سبز از شبکه آب شرب را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در 9 ماه گذشته این مرکز برشمرد و گفت: نظارت بر پژوهش با موضوع "تهیه منعقد کننده‌های شیمیایی پلیمری تصفیه آب و فاضلاب، نظارت بر تأمین حدود 344 تن مواد گندزدا و 273 تن مواد منعقد کننده از دیگر اقداماتی است که در این مدت انجام شده است.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قم در پایان با اشاره به شیوع بیماری کرونا و لزوم نظارت هر چه بیشتر در زمینه سلامت و بهداشت آب اظهار داشت: این مهم نیز با راه‌اندازی آزمایشگاه اختصاصی سلولی و مولکولی در مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب برای شناسایی و پایش ویروس کرونا به روش PCR با دقت موردبررسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شرکت آب و فاضلاب سلامت آب و فاضلاب قم استان قم فضای سبز ویروس سلامت و بهداشت سلامت و بهداشت شبکه آب بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا

مدیرعامل آبفای خوزستان از آمادگی ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی گفت: همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از روز گذشته در حال آماده‌باش هستند تا در صورت آب‌گرفتگی، کار تخلیه را با شدت بیشتری انجام دهند.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده وارد مدار فعالیت شده‌اند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی گفت: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده‌باش کامل هستند، هر چند ورود روانآب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می شود.

خسارات وارده در بارندگی‌های قبلی هنوز دریافت نشده

مدیرعامل آبفای خوزستان یادآور شد: در بارندگی‌های قبلی، هشت هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات خوزستان خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی بیان کرد: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان شناسایی شدند

مدیر مخابرات منطقه خوزستان نیز با اشاره به آماده‌باش کامل برای پایداری ارتباطات مخابراتی در پی هشدار باران شدید و وقوع سیلاب احتمالی گفت: تجهیزات و منصوبات مخابراتیِ در معرض خطر سیلاب در استان شناسایی شده تا در صورت وقوع سیلاب بر اثر بارش باران، اقدامات لازم برای پایداری شبکه در منطقه انجام شود.

رحیم فلاح‌زاده افزود: اقدامات و آمادگی لازم برای جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه بر اثر بارش باران یا وقوع سیلاب پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت‌رسانی به مشترکین انجام می‌شود.

بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین شدت بارش ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود؛ همچنین ریزش تگرگ در برخی مناطق دور از انتظار نیست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی