Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اظهارنظر درباره شناسایی۲۶ هزار نقطه ناامن در تهران را سوءتفاهم دانست و گفت: تعریفی در بحث فضاهای بی‌دفاع شهری در مدیریت شهری داریم که شاید متفاوت از آن چیزی بود که مطرح شد و سوءتفاهم ایجاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «نرگس معدنی پور» رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در صحن شورا از شناسایی ۲۶ هزار نقطه ناایمن در تهران خبر داده بود، اما رئیس پلیس پایتخت ضمن رد این آمار تاکید کرد که هیچ نقطه ناامنی در پایتخت وجود ندارد، مبنای این آمار اعلامی که تکذیب شد، چه بود؟ گفت:‌ در مورد تعداد این نقاط اطلاعاتم کامل نیست و نمی‌دانم مبنای آمار و اطلاعات دوستان از کجا بوده است، اما یک تعریفی در بحث فضاهای بی‌دفاع شهری در مدیریت شهری داریم که شاید متفاوت از آن چیزی بود که مطرح شد و سوءتفاهم ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  او ادامه داد:‌ بسیاری از ساختمان‌های نیمه ساخته و رها شده،‌ پروژه‌های نیمه تمام از سوی مدیریت شهری جزو فضاهای بی‌دفاع شهری حساب می‌شود که فکر می‌کنم دوستان جزو فضاهای بی‌دفاع حساب نمی‌کنند.    معدنی پور گفت: این به معنای آن نیست که اهتمامی بر ایجاد امنیت وجود ندارد، بحث بر سر این است که باید به این فضاهای بی‌دفاع شهری در حوزه مدیریت شهری توجه شود.   او در ادامه با اشاره به تعریفی از فضاهای بی‌دفاع شهری گفت:‌ در برخی مکان‌ها کمبود روشنایی، فضاهای بی‌دفاع شهری را به وجود آورده است، در برخی نقاط ارتفاع شمشمادها فضای بی‌دفاعی ایجاد کرده که باید هرس شوند و مواردی اینچنینی فضاهای بی‌دفاعی را به وجود می‌آورد، چرا که فضای امنی را برای معتادین متجاهر به وجود می‌آورد.    رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اضافه کرد: این فضاهای بی‌دفاع را که با بی‌توجهی و رهاشدن شکل گرفته‌اند می‌توان با اقدامات جزئی و کوچک از این حالت خارج کرد و فکر می‌کنم در تعاریف دچار سوءتفاهم شده‌ایم.    او ادامه داد: در شهر فضاهایی را داریم که یا روشنایی کمی دارند، یا پروژه‌های نیمه تمام هستند و باید تکمیل شوند و از این منظر فضای بی‌دفاع محسوب می‌شود. یکی از موارد پل‌های عابر پیاده است و یکی از دلایلی که پل‌های عابر را به فضای بی‌دفاع شهری تبدیل می‌کند نصب بنر روی آن است.   معدنی‌پور با تاکید بر اینکه موضوعات مطرح شده و رسیدگی به آن در حیطه وظایف مدیریت شهری است، افزود: دوستان ما موضوعاتی را طرح کردند که جزو وظایف مدیریت شهری است، یعنی کارهایی که مدیریت شهری می‌تواند به آن توجه کند و آن اماکن و فضاها را از حالت بی‌دفاع دربیارود و احساس امنیتی را به شهروندان برای تردد بهتر در فضاها بدهد.    رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پایان تاکید کرد: فضاهای بی‌دفاع شهری از حوزه‌هایی است که مدیریت شهری به راحتی می‌تواند آنها را از این حالت دربیاورد و احساس راحتی و آرامش را در بین شهروندان حاکم کند.   انتهای پیام/
منبع : ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران فضاهای بی دفاع شهری مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز