Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:25:47 GMT

تغذیه مناسب تاثیر واکسن کرونا را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۳۶۲۸

تغذیه مناسب تاثیر واکسن کرونا را افزایش می‌دهد

امیر ماندگار روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با شروع پیک ششم شیوع کرونا، اصول تغذیه درست با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن به همراه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مورد تاکید است.
وی ادامه داد: بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه هنگام واکسیناسیون کرونا، افزایش سیستم ایمنی بدن و اصلاح الگوی مصرف را مدنظر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماندگار گفت: مطالعات متفاوتی تاثیر آنتی اکسیدان‌های طبیعی، ویتامین‌های Aو C و املاح معدنی را در تقویت سیستم ایمنی بدن در شرایط کنونی (در دوران بیماری، نقاهت و واکسیناسیون) مطرح کردند.
وی بیان اینکه می‌توان از طریق منابع غذایی حاوی این ویتامین‌ها تبعات کاهش پاسخ دهی مناسب سیستم ایمنی بدن به واکسن را جبران کرد، افزود: از طرف دیگر کمبود این ویتامین حساسیت بدن را برای ابتلا به عفونت‌ها افزایش می‌دهد که ضروری است نسبت به تامین آنها اقدام شود. 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: در دوران کرونا و به دلیل شرایط خاص گروه سنی، به کودکان ۲ تا پنج ساله سافت ژل ویتامین A  ۲۰۰ واحدی در ۲ مرحله به فاصله ۶ ماه از طریق مراکز شهری و روستایی ارائه شد.
وی افزود: ویتامین D یکی دیگر از ویتامین‌های استی که در عملکرد سیستم ایمنی اهمیت دارد؛ مطالعات نشان دادند سطح پایین این ویتامین می‌تواند موجب  افزایش ریسک ابتلا به بیماری کووید ۱۹ و افزایش احتمال مرگ و میر مبتلایان شود.
ماندگار بیان کرد: براساس دستورالعمل وزارت بهداشت باید ماهانه یک عدد مکمل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D برای افراد بالای ۱۲ سال و هر ۲ ماه یک عدد برای افراد ۲ تا ۱۲ سال برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف شود.
وی افزود: مادران باردار نیز باید روزانه یک عدد مکمل یکهزار واحدی ویتامین D برای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان  اینکه برخی املاح مانند سلنیوم و روی در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند، گفت: قبل و بعد از تزریق واکسن باید آب و مایعات فراوان نوشید زیرا کم آبی موجب اختلال در سیستم ایمنی و پاسخ غیرمناسب بدن به واکسن می‌شود.
وی افزود: افراد هنگام تزریق واکسن ناشتا نباشند تا دچار افت فشار خون نشوند.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز به خبرنگار ایرنا گفت: همانطور که در کنترل بیماری‌های مرتبط با تغذیه مانند دیابت و فشار خون بر کنترل چاقی، اضافه وزن تاکید شده است، مصرف فست فودها، غذاهای چرب و سرخ‌شده، شیرین، غذاهای پرنمک و تنقلات شور نیز  موجب سرکوب سیستم ایمنی می‌شوند.
میترا جودکیان افزود: براساس آخرین بررسی‌ها حدود ۶۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال اضافه وزن دارند همچنین بیش از ۲۰ درصد دانش‌آموزان دچار چاقی هستند و با چاقی شکمی در بین دانش آموزان نیز مواجه هستیم.
وی علت افزایش چاقی را الگوی غذایی غلط شامل استفاده زیاد از مواد غذایی چرب، شور، شیرین و مصرف کم میوه و سبزی دانست و گفت: از طرفی تحرک بدنی نیز ناکافی است یعنی ۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند این در حالی است که  هر فرد باید پنج روز در هفته روزانه ۳۰ دقیقه پیاده روی تند داشته باشد.

شهرستان دزفول در حال حاضر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دزفول تغذیه سالم خوزستان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دزفول تغذیه سالم ویروس کرونا دزفول تغذیه سالم خوزستان بهداشت و سلامت تقویت سیستم ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا