Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان می‌گوید که سیاست‌های سینمایی ایران بزودی شفاف می‌شوند و فیلم‌های بدون مجوز در خطر خواهند بود.

به گزارش ایران به نقل از فارس، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی کشور، شب گذشته (یکشنبه 26 دی‌ماه)  در برنامه «دوربین افق» شبکه تلویزیونی افق صحبت‌های کوتاهی درباره موضوعات مختلف سینمای ایران مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای جدید سیاست‌های سینمای ایران

خزاعی درباره سیاست‌های مدیریت جدید سازمان سینمایی، گفت: ما سه شعار برای سازمان سینمایی طراحی کردیم که این نحوی سه محور اساسی این سازمان خواهد بود. «استانداردسازی»، «توجه به قوانین» و «عدالت محوری» سه محور اصلی هستند که قرار است با آن‌ها، سیاست‌ها و قوانین سازمان سینمایی را جلوی ببریم. 

وی ادامه داد: وقتی بحث توسعه و عدالت فرهنگی را به میان می‌آوریم باید این موضوع را در استان‌های مختلف هم جست‌وجو کنیم. من چند وقتی است که سفرهای استانی را شروع کرده‌ام و از وضعیت بسیاری از شهرها آگاهی پیدا کرده‌ام. در بسیاری از شهرها هنوز امکانات سینمایی و سالن‌های نمایش فیلم وجود ندارد.

برنامه‌هایی برای افزایش سالن‌های سینمایی

رئیس سازمان سینمایی اعلام کرد: ما در این دولت تصمیم گرفتیم تا در برخی از شهرهایی که فاقد سالن سینمایی هستند با کمک استانداران، شهرداران، معاونین شهرداران و بخش خصوصی، سینما تأسیس کنیم. اگر هر استان امکان تأسیس سالن سینمایی دارد از طریق استاندار، شهردار یا حتی فرماندارش اعلام آمادگی کنند تا تعاملاتی در این باره داشته باشیم، طبیعتاً یکسری امکانات خود شهر، یکسری امکانات بانک‌ها و یکسری امکانات هم سازمان سینمایی و بخش خصوصی در اختیار قرار می‌گذارد تا بتوانیم مشکل کمبود سالن سینمایی در سراسر کشور را برطرف یا حداقل این سالن‌های سینمایی را در کشور تکثر بخشیم.

خطری که فیلم‌های بدون مجوز را تهدید می‌کند

خزاعی درباره تولید فیلم‌هایی سینمایی بدون مجوز، اظهار کرد: در حال حاضر فیلم‌هایی در سینمای ایران بدون داشتن پروانه ساخت، در حال تولید هستند و این موضوع یک مدتی است که سینمای ایران باب شده است. از مهرماه سال جاری که بنده به عنوان رئیس سازمان سینمایی، کار خود را آغاز کرده‌ام، اعلام شد که تمامی فیلم‌هایی که پروانه ساخت ندارند و اقدام به تولید کرده‌اند، سازمان سینمایی هیچگونه تعهدی نسبت به آنها نخواهد داشت، یعنی این فیلم‌ها برای گرفتن پروانه نمایششان نیز با مشکل رو به رو خواهند شد، چرا که این فیلم‌ها غیر قانونی ساخته شده‌اند. 

سیاست‌ها شفاف می‌شوند

وی درباره شفافیت قوانین سازمان سینمایی، گفت: ما بزودی یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی را به صورت شفاف، اعلام خواهیم کرد که فیلمساز دچار مشکل نشود. یکی از مشکلاتی که خودم در زمان تهیه‌کنندگی داشتم، شفاف نبودن قوانین بود که نمی‌دانستم که چه قوانینی وجود دارد که آن قوانین را در نظر بگیرم تا فیلمم با مشکل رو به رو نشود. ما در حال شفاف کردم سیاست‌ها هستیم و به نوعی با شفاف سازی سیاست‌ها امنیت شغلی و امنیت سرمایه‌گذاری در سینمای ایران را به وجود می‌آوریم. یعنی سینماگر می‌داند اگر این سیاست‌ها را در نظر بگیرد دیگر فیلمش با مشکل مواجه نمی‌شود. به همین خاطر سرمایه‌گذار نیز خیالش راحت می‌شود که پولش در سینمای ایران از بین نخواهد رفت.

این مدیر سینمایی درباره چهلمین جشنواره فیلم فجر، بیان کرد: امسال با توجه به همان توسعه عدالت فرهنگی، در همه استان‌های کشور جشنواره فیلم فجر را برگزار خواهیم کرد و هزینه حق رایت فیلم‌های جشنواره از طریق سازمان سینمایی پرداخت خواهد شد. این موضوع اهمیت زیادی دارد، چرا که در بسیاری از سال‌ها، استان‌های مختلف کشور بخاطر اینکه نمی‌توانستند هزینه‌ها را تامین کنند، مجبور بودند جشنواره را محدودتر با فیلم‌های کمتر برگزار کنند.

خزاعی در پایان، گفت: بر اساس برنامه‌هایی که خانواده سینمای ایران دارند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. امیدواریم با کارها و سیاست‌هایی که در حال انجام آن هستیم، در سال‌های آینده هیچ فیلمسازی در بخش خصوصی نگران اکران فیلمش نباشد. مردم نیز نگران دیدن فیلم در سالن‌های سینمایی نباشند و حاکمیت هم بتواند وظیفه خودش را انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان سینمایی سینمای ایران رئیس سازمان بدون مجوز سیاست ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل