Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این سوال که رئیس کمیته اجتماعی شورا در صحن شورا از شناسایی ۲۶ هزار نقطه ناایمن در تهران خبر داده بود اما رئیس پلیس پایتخت با رد این آمار تاکید کرد که هیچ نقطه ناامنی در پایتخت وجود ندارد، مبنای این آمار اعلامی که تکذیب شد چه بود، گفت:‌ در مورد تعداد این نقاط اطلاعاتم کامل نیست و نمی‌دانم مبنای آمار و اطلاعات دوستان از کجا بوده است، اما تعریفی در بحث فضاهای بی‌دفاع شهری در مدیریت شهری داریم که شاید متفاوت با آن چیزی بود که مطرح شد و سوءتفاهم ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:‌ بسیاری از ساختمان‌های نیمه‌ساخته و رهاشده،‌ پروژه‌های نیمه‌تمام از سوی مدیریت شهری جزو فضاهای بی‌دفاع شهری حساب می‌شود که فکر می‌کنم دوستان جزو فضاهای بی‌دفاع حساب نمی‌کنند. 

معدنی‌پور گفت: این به معنای آن نیست که اهتمامی بر ایجاد امنیت وجود ندارد، بحث بر سر این است که باید به این فضاهای بی‌دفاع شهری در حوزه مدیریت شهری توجه شود.

فضای بی‌دفاع شهری چیست؟ 

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به تعریفی از فضاهای بی‌دفاع شهری گفت:‌ در برخی مکان‌ها کمبود روشنایی، فضاهای بی‌دفاع شهری را به وجود آورده است. در برخی نقاط ارتفاع شمشمادها فضای بی‌دفاعی ایجاد کرده که باید هرس شوند و مواردی اینچنینی فضاهای بی‌دفاعی را به وجود می‌آورد، چرا که فضای امنی را برای معتادین متجاهر به وجود می‌آورد. 

وی اضافه کرد: این فضاهای بی‌دفاع را که با بی‌توجهی و رهاشدن شکل گرفته‌اند می‌توان با اقدامات جزئی و کوچک از این حالت خارج کرد و فکر می‌کنم در تعاریف دچار سوءتفاهم شده‌ایم. 

بیشتر بخوانید: 

واکنش پلیس به ادعای وجود ۲۶هزار نقطه ناامن در تهران 

این عضو شورا ادامه داد: در شهر فضاهایی را داریم که یا روشنایی کمی دارند، یا پروژه‌های نیمه تمام هستند و باید تکمیل شوند و از این منظر فضای بی‌دفاع محسوب می‌شود. یکی از موارد پل‌های عابر پیاده است و یکی از دلایلی که پل‌های عابر را به فضای بی‌دفاع شهری تبدیل می‌کند نصب بنر روی آن است.

موضوع‌های مطرح‌شده در حوزه وظایف مدیریت شهری است

معدنی‌پور با تاکید بر اینکه موضوعات مطرح شده و رسیدگی به آن در حیطه وظایف مدیریت شهری است، افزود: دوستان ما موضوعاتی را طرح کردند که جزو وظایف مدیریت شهری است، یعنی کارهایی که مدیریت شهری می‌تواند به آن توجه کند و آن اماکن و فضاها را از حالت بی‌دفاع دربیارود و احساس امنیتی را به شهروندان برای تردد بهتر در فضاها بدهد. 

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پایان تاکید کرد: فضاهای بی‌دفاع شهری از حوزه‌هایی است که مدیریت شهری به راحتی می‌تواند آنها را از این حالت دربیاورد و احساس راحتی و آرامش را در بین شهروندان حاکم کند.

کد خبر 650704 برچسب‌ها امنیت پلیس - نیروی انتظامی شوراى شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: امنیت پلیس نیروی انتظامی شوراى شهر تهران فضاهای بی دفاع شهری فضای بی دفاع مدیریت شهری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر

شهرداری منطقه ۷ درباره قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ‌موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی توضیحاتی ارائه کرد.   به گزارش شهر، این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:   ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می‌رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.   در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه‌ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضا‌های سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.   از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند.   در پایان اعلام می‌کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز