Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی گفت: متاسفانه بر اساس آمار اعلام شده قزوین جزو رتبه‌های نخست در حوزه اعتیاد نوجوانان زیر ۱۸ سال بوده که بسیار اسفناک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، فاطمه محمدبیگی ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی با شهرداران استان قزوین در سالن جلسات شهرداری قزوین برگزار شد، با بیان اینکه برای حل مشکلات استان همه مدیران باید همدل شوند، اظهار کرد: خوشبختانه مجمع نمایندگان استان همدلی و همکاری لازم را با نهاد‌ها دارند و همین امر موجب اتفاقات بزرگی در استان شده است اما در عرصه شهرداری‌ها کمتر این اتفاق رقم خورده گرچه برخی مشکلات را با همراهی شهرداران قبلی پیش بردیم اما باید این فضای همدلی بیشتر شود تا در کنار هم بتوانیم مشکلات مختلف را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس بیان کرد: طرح‌ها، تصمیمات و سیاست گذاری‌های خلاقانه و مبتکرانه می‌تواند در پیشبرد اهداف مدیریت شهری مهم باشد و انتظار داریم که شهرداران برای رفع مشکلات مردم تسهیل‌گری کرده و در کوتاه‌ترین زمان پیگیر آن‌ها باشند و بر اساس فرمایش امام علی (ع) نیز زمانی تعیین کنند تا مردم بدون واسطه بتوانند با آن‌ها ملاقات کنند.
  وی عنوان کرد: شهرداران باید سعی کنند تا مطالبات مردم در عرصه‌های مختلف را با روش حل مسئله در نظر بگیرند، به ویژه در بحث بافت‌های فرسوده که اکنون بیش از سه دهه است که مردم را درگیر کرده و اجازه رشد و توسعه را به آن‌ها نمی‌دهد.
  محمدبیگی در رابطه با حل مشکلات تعاونی‌های مسکن اذعان کرد: حداقل ۱۸ تعاونی در استان داریم که نیازمند حل معضلات در رده‌های استانی و ملی هستند که با حمایت ارگان‌های تسهیل‌گر امکان‌پذیر است.

هوشمندسازی و شفافیت عملکرد شهرداری‌ها ضروردت دارد
  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس ادامه داد: باید شعار مجلس یازدهم که همان رویکرد ایجاد شفافیت، هوشمندسازی، مردمی‌سازی و کارآمدی است را در دستور کار مجمع شهرداران قرار گیرد تا موجب شفافیت در عملکرد و کاهش سیستماتیک فساد شود.
  وی بیان کرد: ایجاد فرآیندهای منجر به رفاه و آسایش مردم از جمله اجرای قوانین ترافیکی، حمل‌ونقل، سیستم‌های جدید ریلی یا حمل و نقل درون شهری، ارتقا وضعیت و چهره و نمای شهرها، حرکت به سمت نمای اسلامی شهرها می‌تواند موجب توسعه شهر شود.
  محمدبیگی اظهار کرد: فضاسازی شهری در اختیار شهرداران است که انتظار می‌رود در حوزه‌های مختلف به ویژه در بحث آرامش بصری، اصلاح نماها و تابلوهای شهری عملکرد مناسبی نشان دهد.
  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس اذعان کرد: انتظار داریم شهرداری‌ها به خدمات فرهنگی و اجتماعی در بستر تکالیف خود پرداخته و از ظرفیت‌های نهادهای مردمی استفاده نمایند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در رسیدگی به موضوع اعتیاد و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و افراد بیمار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اداره کار، بهزیستی، فنی‌وحرفه‌ای انجام شده و بر اساس ماده ۸۰ قانون توسعه، شهرداری‌ها نیز مکلفند برای درمان اعتیاد هزینه کنند.
  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس اضافه کرد: متاسفانه بر اساس آمار اعلام شده، قزوین جزو رتبه‌های نخست در حوزه اعتیاد نوجوانان زیر ۱۸ سال بوده که این موضوع بسیار اسفناک است و انتظار داریم وظایف و تکالیف در حوزه خدمات شهری، اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در اولویت قرار گیرد.
  بوستان‌های تخصصی در شهرهای استان در دستور قرار گیرد
  وی ابراز کرد: در حال حاضر دولت در وضعیت مالی ایده‌آلی قرار ندارد و درآمدهای شهرداری‌ها هم تحت تاثیر این موضوع قرار خواهد گرفت که باید به دنبال برون رفت و راه‌حل‌های خلاقانه برای تامین مالی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی باشیم.
  محمدبیگی با اشاره به مشکلات حوزه پسماند سایت محمدآباد بیان کرد: وضعیت بسیار وحشتناکی در بحث شیرآبه وجود دارد که بار اضافی و سه برابری بر این سایت تحمیل کرده و اجازه دفاع از سلامت مردم را به ما نمی‌دهد که باید برای حوزه محیط زیستی چاره‌ای داشته باشیم.   وی عنوان کرد: اگر ایجاد بوستان‌های تخصصی در شهرهای استان در دستور کار قرار گیرد می‌تواند در جهت توسعه و جذب گردشگر بسیار راهبردی باشد برای مثال در شهرهایی با ناحیه صنعتی از بوستان کار و بازار و المان‌های مربوط به آموزش‌های مربوط به کار استفاده شود و یا در مناطق قطب کشاورزی پارک‌هایی در این راستا ایجاد شود تا از این طریق بتوانیم فرایند اشتغال‌زایی را در نسل آینده نهادینه کنیم.
  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک ادامه داد: ما می‌توانیم از بوستان‌های تخصصی مادر و کودک، بوستان‌های بانوان، بوستان‌های ویژه سالمندان ایده بگیریم و خدمات اجتماعی به گروه‌های مختلف سنی و اقشاری را داشته باشیم و با این کار قزوین را به استان ویژه گردشگری تبدیل کنیم.
  لزوم توجه به ظرفیت گردشگری بومی و ماندگاری مسافران در شهرها
  محمدبیگی ابراز کرد: توجه به ظرفیت گردشگری بومی و ماندگاری مسافران در شهرها بسیار لازم است که اگر بتوان توسعه متروی هشتگرد به قزوین را با حضور پنج شهری که در نزدیک این مسیر هستند از روش‌های مختلف تامین مالی ادامه دهیم، می‌تواند گام مثبتی در جهت جذب گردشگر و درآمدزایی برای استان باشد.
  وی عنوان کرد: شهرداران باید در راستای تسهیل و بهبود حمل و نقل درون شهری مسافران، ایجاد اشتغال و درآمد برای مردم، توسعه فضای کسب و کار و ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی استان تلاش کنند؛ استان قزوین بیش از ۱۴۰۰ اثر تاریخی دارد که ‌می‌توانیم به کشور و جهان معرفی نماییم.
  نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس اظهار کرد: امیدوارم شهرداران و ‌مدیران سیاست‌گذار حوزه شهری تدوین لوایح مناسب را برای حوزه‌های مختلف اجتماعی، ارتباطی شبکه‌های حمل و نقل سلامت و ترافیک برای شوراهای شهر تدوین کنند تا بتوانند شهری نمونه در کشور رقم بزنند.
  وی در پایان گفت: امروز متاسفانه از ضعف ایده رنج می‌بریم در حالیکه تفکر خلاقانه فراوانی وجود دارد که باید تبدیل به ایده شود تا بتوانیم شاهد خدمات شهرداران به مردم باشیم.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: البرز و آبیک در مجلس نماینده مردم قزوین شهرداری ها قرار گیرد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، عطا الله کاویان پیش از ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران از اجرای برنامه های مختلفی چون پاکسازی مناطق جنگلی، ساحلی و مواصلاتی، جلسات تخصصی پسماند، کارگاههای آموزشی، برگزاری مسابقات نقاشی ویژه کودکان، دیدار با ائمه جمعه استان و بیان معضلات زیست محیطی، برگزای میز خدمت در مصلای‌های نماز جمعه در سراسر استان و برگزاری نشستهای علمی تخصصی با حضور اساتید دانشگاهی و فعالین محیط زیست؛ در هفته زمین پاک امسال توسط ادارات حفاظت محیط زیست استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: برنامه های مختلفی در هفته زمین پاک در راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی توسط ادارات حفاظت محیط زیست استان همزمان با سراسر کشور با شعار «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» اجرا شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: به مناسبت هفته زمین پاک؛ ادارات حفاظت محیط زیست استان با مشارکت دستگاههای اجرائی مرتبط و فعالان و دوستداران محیط زیست با اجرای ۲۸ برنامه مناطق جنگلی، ساحلی و راه های مواصلاتی را از زباله پاکسازی کردند.

کاویان تصریح کرد: دومین جلسه کمیته تخصصی پسماند پزشکی استان در سال ۱۴۰۳ در سازمان نظام پزشکی شهرستان رامسر برگزار و در این جلسه در خصوص ظرفیت بیمارستان ها و شرکت های توانمند در زمینه مدیریت پسماندهای عفونی، مدیریت پسماندهای دارویی و شیمیایی، نظارت بیشتر بر عملکرد مدیران اجرایی پسماند در این حوزه تاکید شد.

وی با اشاره به برگزاری ۳۰ کارگاه آموزشی گفت: در زمینه آموزش و تنویر افکار عمومی کارشناسان و محیط بانان استان با حضور درمدارس و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای دانش آموزان و کودکان پیش دبستانی مطالب زیست محیطی ارائه و دانش آموزان از پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری و موزه حیات وحش خشکه داران تنکابن بازدید کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران اضافه کرد: کارشناسان و محیط بانان استان شش دوره مسابقه نقاشی با موضوع زمین پاک در مدارس استان را برگزار و دو فیلم مستند ازگونه های جانوری و گیاهی برای دانش آموزان دو روستا حاشیه پارک ملی کیاسر به نمایش گذاشتند.

کاویان بابیان اینکه سه جلسه کارگروه پسماند در استان برگزارشد، تصریح کرد: در این جلسات درخصوص معضل پساب، پسماند و پایش محل دفن زباله بحث و گفتگو شد.

وی از دیدار روسای شهرستان های استان با ائمه جمعه و دادستان ها خبرداد و گفت: در این دیدارها درخصوص معضلات زیست محیطی منطقه گفتگو و برخی ادارات استان بابرپایی میز خدمت در مصلی نمازجمعه پاسخگو مطالبات زیست محیطی نمازگزاران بودند.

کاویان افزود: همچنین در این هفته سه نشست علمی -تخصصی با حضور اساتید، دانشجویان و سمن‌های زیست محیطی برگزار و چالش های زیست محیطی را مورد بررسی قرار دادند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در پایان با اشاره به شروع پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» افزود: مطابق آیین نامه کاهش مصرف کیسه های پلاستکی، توزیع رایگان کیسه های پلاستیکی برای فروشگاه‌های زنجیره ای ممنوع بوده و سازمان حفاظت محیط زیست سعی دارد با هماهنگی و فرهنگ سازی با پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» در هفته زمین پاک نسبت به عملی شدن این اقدام از طریق اقناع افکار عمومی اقدام کند. گفتنی است، هفته زمین پاک از ۳ الی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است.

کد خبر 6092909

دیگر خبرها

  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند