Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:15:39 GMT

لزوم احیای بافت تاریخی جهت افزایش درآمد پایدار

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۵۳۷۷

لزوم احیای بافت تاریخی جهت افزایش درآمد پایدار

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان، احیای بافت تاریخی را در راستای توسعه و درآمد پایدار دانست و گفت: تشویق سرمایه‌گذاران می‌تواند به شهر کالبدی تازه ببخشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی هاشمی‌طاهری در سی و دومین جلسه شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به لزوم احیای بافت تاریخی و قرار دادن اعتبار در بودجه ۱۴۰۱ جهت قرار دادن بسته حمایتی برای احیای بافت تاریخی، دسترسی به پارکینگ، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی شهر، حلقه گمشده‌ای است که باید به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توسعه پایدار را در گرو احیای بافت تاریخی و برطرف کردن نقص‌های موجود دانست و افزود: تشویق سرمایه‌گذاران در این راستا می‌تواند به شهر کالبدی تازه ببخشد.

مهدی هوشمندی‌نژاد، مدیرعامل شرکت عمران و احیای بافت فرسوده شهرداری کاشان نیز در این جلسه با بیان اینکه با تبدیل بافت تاریخی به جاذبه‌های گردشگری و توریستی هم‌اکنون شاهد بازگشت بعضی از ساکنان بومی این مناطق به بافت قدیمی هستیم، تصریح کرد: در گذشته به دلیل عدم وجود امکانات رفاهی کافی و وجود برخی از مشکلات در اداره خانه‌های تاریخی شاهد تخریب و تفکیک آن‌ها توسط صاحبان این منازل بودیم که این روند با افزایش رونق اقتصادی به واسطه حضور گردشگران طی سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته است.

وی با اشاره به انجام بعضی از اقدامات برای حفظ بافت تاریخی در شهرهای مختلف جهان و حتی ایران، افزود: می‌توانستیم همزمان با افزایش سهولت تردد در بافت تاریخی و قدیمی نسبت به حفظ عناصر تاریخی آن نیز دقت بیشتری کنیم که این مهم در سال‌های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت عمران و احیای بافت فرسوده شهرداری کاشان، وجود خیابان‌های صلیبی و شطرنجی را یکی از آسیب‌های جدی در بخش تاریخی کاشان دانست و خاطرنشان کرد: وجود این خیابان‌ها بافت تاریخی کاشان را از هم گسسته کرده است.

اکبر رضوانیان، مدیر خانه نقلی با اشاره به سرمایه‌گذاری و درآمد پایدار صنعت گردشگری، وجود خانه‌های قدیمی در بافت‌های تاریخی، سنتی بودن بناها، زندگی در یک بنای کاملاً تاریخی با رعایت قوانین میراث فرهنگی و زندگی کاملاً ایرانی و سنتی را از جمله عوامل مؤثر در معرفی جاذبه‌های کاشان به گردشگران عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین معضل در بافت تاریخی ساختار، شکل و قالب بافت بوده که حضور اتباع بیگانه آن را پررنگ‌تر کرده است.

وی نبود امکانات و سکونت اتباع بیگانه در بافت تاریخی شهر را از جمله مشکلات این بافت دانست و افزود: باید به بافت تاریخی نگاه جدی‌تری شود و برگزاری آئین‌هایی همچون عاشورا و تاسوعا آن را زنده می‌کند.

کد خبر 549392

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شهرداری ميراث فرهنگي گردشگری خانه تاریخی کاشان شورای شهر کاشان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق احیای بافت تاریخی بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آیین ملی گل‌غلتان در خانه تاریخی آل یاسین کاشان
  • جاذبه های دیدنی نیاسر کاشان، کهن باغشهر ایران
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • اماکن تاریخی کاشان شنبه تعطیل است
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان