Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از شفقنا، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد سعیدی در دیدار با جمعی از اعضای هسته گزینش ادارات و نهادهای استان قم که در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س) انجام شد، اظهار کرد: حضرت ام البنین(س) که دیروز سالروز وفات ایشان بود از بانوانی هستند که بانوان جامعه اسلامی باید از سیره ایشان الگوبرداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیرالمؤمنین(ع) بر اساس اهدافی که از این ازدواج داشتند معیارهای خود برای انتخاب همسر را مطرح و این ازدواج صورت گرفت، افزود: انتخاب فاطمه کلا به قدری درست انجام گرفت که این حضرت نهایت ادب را نسبت به فرزندان حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند و به احترام حضرت فاطمه سلام ‌الله علیها به همگان اعلام کردند که ایشان را با نام فاطمه صدا نزنند.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه باید ما در هر کاری از کوچک گرفته تا بزرگ بر اساس معیارهای شرعی و عرفی گزینش داشته باشیم، گفت: گزینش یک انتخاب است و این انتخاب باید آگاهانه، با بصیرت، به اندازه نیاز و با رعایت اولویت‌ها باشد و قاعده «الاهم فالاهم» که در فقه رایج است رعایت شود.

سعیدی مهمترین معیار برای گزینش را تقوای افراد دانست و گفت: تقوا در هر شغلی متفاوت است و تقوایی که در قاضی ملاک است در امام جماعت ملاک نیست و تقوایی که در امام جماعت لازم است در خبرنگار لازم نیست بنابراین در هر شغلی باید تقوای مناسب با آن شغل در افراد در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه گزینش به معنی راه بندان نیست که هیچ کسی نتواند از آن عبور کند، افزود: گزینش باید مانند یک فیلتر عمل کند که از ورود افراد ناصالح و ناخالص به مجموعه‌ها جلوگیری کند و شرط اول این کار این است که خود افراد گزینش‌گر ناخالصی‌ها را بشناسند.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) با بیان این که ناخالصی به معنای عیب نیست، افزود: افرادی هستند که بسیار انسان های خوب و شریفی هستند ولی تخصص انجام یک کار را ندارند و مناسب آن کار نیستند که گزینش گر باید این را تشخیص دهد.

وی با اشاره به اینکه نمازشب‌خوان بودن و از این دست امور در گزینش افراد ملاک نیست، افزود: در گزینش ها باید بر اساس قانون عمل شود و در این صورت کسی نمی تواند اعتراضی کند و اگر هم اعتراض کند پذیرفته نیست.

در ابتدای این دیدار عسکری مسئول گزینش دانشگاه علوم پزشکی استان قم و همچنین حجت الاسلام علی فتح الله زاده مسئول گزینش آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها به مشکلات گزینش و پیامد گزینش افراد ناصالح در ادارات و نهادهای استان قم پرداختند.

کد خبر 650782 برچسب‌ها استخدام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استخدام حضرت معصومه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۶۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • ۳۰ معلم نمونه استان سمنان تقدیر می‌شوند
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس