Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: در تحقق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با یکدیگر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گام‌های بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.

در ادامه این جلسه، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پژوهشگران مرکز پژوهش‌ها در قالب منشور اخلاقی این مرکز هم‌پیمان شده‌اند تا فریادگر صدا‌های ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.

وی ادامه داد: در تحقق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در بخش دیگری از سخنانش، گفت: مرکز پژوهش‌ها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیت‌های خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهارنظر در مورد طرح‌ها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.

وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالش‌های فرابخشی کشور و چالش‌های بخشی، برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را آغاز کردیم. برای چالش‌های فرابخشی کشور که راه‌حل‌های برون‌رفت از آن‌ها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سه‌گانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاوره‌های واحدی به سران قوا داده شود و با هم‌افزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ادامه داد: در زمینه چالش‌های بخشی هم با همه وزرا و رؤسای سازمان‌های مهم و تأثیرگذار مکاتبه کرده و مهم‌ترین مشکلات حوزه‌های آن‌ها را اعلام کردیم تا زمینه همکاری‌های مشترک ایجاد شود.

نگاهداری با بیان اینکه برای شکل‌گیری همکاری مستمر و نظام‌مند با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها تفاهم‌نامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاه‌ها است. در بحث تهیه بسته‌های تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارش‌هایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد می‌توانیم همکاری مشترک داشته باشیم.

در پایان این نشست، دو طرف تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیته‌ای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریان‌سازی فعالیت توسعه راهکار‌های قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید مرتضی بختیاری کمیته امداد بابک نگاهداری مرکز پژوهش های مجلس رئیس مرکز پژوهش های مجلس تفاهم نامه همکاری کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی