Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران قدس در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تاکنون ۹۴.۷ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه دز اول را تزریق کرده‌اند، تاکید داشت: از مردم می‌خواهیم تا نسبت به حضور در مراکز تجمیعی واکسیناسیون و دریافت واکسن خود حتماً اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آمار تزریق دز دوم در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۸۸ درصد است، افزود: علی رغم اینکه واکسیناسیون دز سوم به زودی در بازه زمانی کوتاهی شروع شده اما ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد از واجدان شرایط در جمعیت تحت پوشش دانشگاه واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه بستری‌های کرونایی جمعیت تحت پوشش ثابت هستند، تاکید کرد: ۳۵ مورد بستری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان وجود دارد که ۹ مورد آن متعلق به ۲۴ ساعت منتهی به شامگاه دوشنبه است.

قدس با بیان اینکه دو مورد فوت کرونایی نیز در بازه زمانی مذکور در مجموعه دانشگاه ثبت شده است، گفت: یک مورد از این فوت‌ها کرونای مثبت و یک مورد مشکوک بوده است.

وی افزود: از ۸۶ مورد تست پی سی آر در ۲۴ ساعت منتهی به شامگاه دوشنبه در مجموعه جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۱۳ مورد سرپایی و سه بستری مثبت رقم خورده است همچنین یک مورد مشکوک به امیکرون در سمنان شناسایی شده که تست وی به تهران ارسال و منتظر پاسخگویی هستیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه هنوز در بین تست‌هایی که در سمنان و یا تهران آزمایش شده هنوز نمونه مثبت امیکرون در شهرستان‌های تابعه دانشگاه یافت نشده است، بیان داشت: مردم حتماً رعایت مسائل بهداشتی و واکسیناسیون را مد نظر قرار دهند.

کد خبر 5402550

منبع: مهر

کلیدواژه: امیکرون دانشگاه علوم پزشكی سمنان ویروس کرونا بارش برف بوشهر ویروس کرونا برف و کولاک کرمانشاه خطبه های نماز جمعه تعطیلی مدارس بارش باران برف روبی سیلاب آمار کرونا ایلام گرگان دانشگاه علوم پزشکی سمنان جمعیت تحت پوشش دانشگاه یک مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان