Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه پرشین یاقوت طرحی عظیم در زمینی به مساحت ۱۶.۵ هکتار در منطقه حیدره همدان است که پس از گذشت قریب به ۱۳ سال و مسائلی که هر باره با سرمایه گذاران و طرح پیش آمده در یک سکوت فرو رفته و گاه با یک شوک نیمه زنده به حیات ادامه داده است.

پروژه‌ای که در قالب مجتمع تفریحی و توریستی پرشین یاقوت در «شهر جواهرات» در منطقه حیدره از سال ۱۳۸۷ در زمینی به مساحت ۱۲۶ هزار متر مربع در دامنه کوه الوند و غرب شهر همدان در جوار روستای حیدره با حمایت‌های بخش خصوصی و دولتی کلنگ‌زنی شد تا این منطقه به قطب تولید جواهر در کشور بدل شود و با خود اشتغال زایی قریب به ۵ هزار نفر را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که خود را به گردشگری و معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی همدان گره زد تا بتواند جای خود را در جوار کوهستان الوند خوش کند.

سال ۹۹ بود که صحبت‌ها از ورود سرمایه گذار جدید به این پروژه مطرح شد به نوعی که در این راستا، ظاهر پورمجاهد؛ معاون اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه پروژه «پرشین یاقوت» در حیدره با رفع مشکلات فعالیت خود را آغاز کرده است، از ورود سرمایه گذار جدید به این پروژه خبر داد و گفت: این پروژه در منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و بانک مشکل داشت که اکنون حل و تعیین تکلیف شده و در حال حاضر این پروژه در مرحله تمدید جواز تأسیس در میراث فرهنگی است که با اتمام استعلام و تمدید جواز کار این پروژه رسماً آغاز می‌شود.

این روند، باز هم در یک سکوت فرو رفت و حال پس از یک سال از این ماجرا، استاندار همدان از این شرکت بازدید کرد؛ اگرچه از چند و چون و صحبت‌های صورت گرفته و نتایج این بازدید هیچ خبری منتشر نشده است، اما معاون اقتصادی استاندار همدان روز گذشته از پیگیری‌های صورت گرفته جهت حل مشکلات این پروژه خبر داد و گفت: زمینی که به این پروژه واگذار و بر روی آن ساخت و ساز شده بود، تصرف زمین‌های منابع طبیعی را در پی داشت بدین سبب، این موضوع در محاکم قضائی مطرح و حکم تجدید نظر برای آن در نظر گرفته شده و میزانی جریمه نیز برای این موضوع در نظر گرفته شده بود. برای پرداخت این جریمه مقاومت‌هایی وجود داشت اما توصیه بر پرداخت آن داشتیم که هم اکنون این جریمه نیز پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه موافقت اصولی این پروژه مربوط به سنوات گذشته یعنی ۱۰ سال پیش است، گفته است که این طرح باید بر اساس طرح مصوب ساماندهی دامنه شمالی الوند پیش رود و منطبق با آن باشد.

حال سوال این جا است که طرح ساماندهی دامنه شمالی الوند که سال‌ها از آغاز و قریب به سه سال از تصویب آن می‌گذرد، چرا تاکنون جامه عمل بر تن خود ندیده است؟ پیش از این طرح، تعداد ۱۱ طرح دیگر در این زمینه ارائه شده بود که به نتیجه‌ای نرسیدند و حال نیز طرح ساماندهی دامنه شمالی الوند که توانسته مصوب شد نیز در گرداب بی توجهی فرو رفته است.

و اما حال، بحث پروژه پرشین یاقوت یا همان شهر جواهر آسیا را به این بحث و البته این طرح گره زده اند؛ طرحی که در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان و کارگروه زیربنایی آن، در خردادماه سال ۱۳۹۸ تصویب نهایی شده و در آن، معرفی ۱۹ پردیس با کاربری‌های مختلف به سرمایه‌گذاران بخش کلان را شاهد هستیم. کل دامنه شمالی الوند که ۴۳ هزار هکتار است، به پنج منطقه تبدیل شد و این طرح مطالعاتی پنج منطقه شامل گنجنامه، حیدره، تاریک‌دره، دره‌مرادبیگ و سد اکباتان این محدوده را مورد بررسی قرار داد.

برای هر محدوده با توجه به ظرفیت‌های آن و پراکنشی که در کل این مناطق وجود دارد، نوعی خاص از گردشگری انتخاب شده؛ چنانکه در محدوده ورکانه پردیس گردشگری اسب و پردیس کشاورزی را در منطقه چشین و ابرو مدنظر قرار داده و از سویی پردیس‌هایی در زمینه‌های گیاهان دارویی، ورزش‌های هیجانی، اقامت ارزان‌قیمت و پرندگان نیز برای این مناطق ارائه شده است.

تعداد ۱۹ پردیس با کاربری‌های مختلف معرفی شده و در بحث‌های سرمایه‌گذاری خُرد نیز مواردی مد نظر قرار گرفته و راه‌ها مشخص شده است.

اما حال چگونه قرار است که طرحی عظیم در زمینی به مساحت ۱۶.۵ هکتار را در با قالب‌های مصوب طرح دامنه شمالی الوند انطباق و موافقت نامه‌های اصولی در این زمینه کسب کرد، جای بحث دارد.

این طرح، هیچ گونه انطباقی با طرح دامنه شمالی ندارد

مدیر پروژه مطالعاتی سامان‌دهی دامنه شمالی الوند در این خصوص به خبرنگار مهر تاکید کرد: طرح پرشین یاقوت یا همان شهر جواهر آسیا نه از جهت زمین، نه از جهت ارتفاع و نه از جهت ظرفیت برد، هیچ گونه انطباقی با طرح دامنه شمالی ندارد.

صاحب محمدیان‌منصور با بیان اینکه چنین برج‌هایی در شهر مجوز نمی‌گیرند اما حال، چطور در کنار یک روستا و در حریم شهر می‌تواند مجوز بگیرد؟، عنوان کرد: در کدام یک از مناطق نمونه گردشگری همدان چنین ساخت و سازهای بزرگی را شاهد هستیم؟ چنین ساخت و سازی در این منطقه پاسخگو نیست.

وی با اشاره به اینکه این محدوده از نظر ظرفیت بار جاده‌ای نیز نمی‌تواند پاسخگوی سه برج یا آن حجم از کارمند و افراد مراجعه کننده به آنها باشد، خاطرنشان کرد: جاده حیدره کشش این موضوع را ندارد، حتی با توجه به بُرد این جاده برای پارک جنگلی ولایت هم بحث وجود دارد.

عضو هیئت‌علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه بوعلی‌سینای همدان ادامه داد: از سویی، از نظر طبیعت و کوهستان نیز به راستی باید گفت که این حجم از ساخت و سازها مناسب نیست، چطور می‌توان این حجم از ساخت و ساز را در حاشیه شهر داشته باشیم و از نظر اقتصادی هم پاسخگو باشد؟

وی ضمن ابراز گلایه مندی تصریح کرد: بحث لزوم انطباق این پروژه با طرح مصوب ساماندهی دامنه شمالی الوند مطرح شده اما پروژه پرشین یاقوت همدان نه در قالب سرمایه گذاری‌های خرد این طرح و نه در قالب پردیس‌های گردشگری تعریف شده آن نمی گنجد.

این پروژه چه بلایی سر روستای حیدره بیاورد؟

محمدیان‌منصور با اشاره به اینکه مسئولین مربوطه اول باید پاسخ دهند که آیا این محدوده کشش چنین جمعیتی را دارد یا خیر و در ادامه بیان کنند که قرار است این پروژه چه بلایی سر روستای حیدره بیاورد؟ گفت: روستای حیدره در کنار این برج‌های عظیم هضم خواهد شد.

مدیر پروژه مطالعاتی سامان‌دهی دامنه شمالی الوند یادآور شد: موارد ساخت و ساز طبق طرح دامنه شمالی الوند برای مجتمع‌های تفریحی و سرگرمی به صورت ارتفاع ۴ طبقه و یک طبقه زیر است نه اینکه چنین برج‌هایی ساخته شوند.

وی در ادامه مطرح کرد: مسئولین همدان اگر می‌خواهند پروژه پرشین یاقوت انجام شود، نباید به طرح دامنه شمالی الوند اتکا و توجهی داشته باشند چراکه موافقت نامه اصولی گرفتن جدید با اتصال به طرح دامنه شمالی الوند و موافقت نامه اصولی جدیدی با این روند به نتیجه نمی‌رسد.

عضو هیئت‌علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه بوعلی‌سینای همدان با بیان اینکه این صحبت بدین سبب است که نه مکان یابی این پروژه درست است، و نه توان اکولوژیک این منطقه برای گردشگری مناسب است؛ تاکید کرد: از همه مهم‌تر، کوهستان الوند و روستایی همجوار این پروژه است که با پیش روی آن در پروژه پرشین یاقوت هضم خواهد شد.

با این تفاسیر، پروژه پرشین یاقوت که در قالب ایجاد شهر جواهر آسیا در همدان قریب به ۱۳ سالی است که مطرح شده است، می‌تواند کوهستان الوند و مناطق روستایی اطراف را در خود هضم کند.

روندی که شاید به چشم مسئولین یک سرمایه گذاری و مسیری برای اشتغالزایی باشد؛ اما آیا در کنار بدنه روستایی این حجم از سرمایه گذاری با خود پیامدها و آثار نامناسبی را به همراه نخواهد داشت؟ جاده‌های حیدره می‌تواند کفاف این حجم از ورودی و خروجی‌ها را داشته باشد؟

سایه افکنی این پروژه بر دامنه الوند با نگاه‌های زیرست محیطی و طبیعت گردی و مباحثی از این دست همخوانی دارد؟ همدان قابلیت‌های بسیاری در یاقوت آبی و معادن آن دارد اما آیا برای پیشبرد این ظرفیت‌ها و استفاده از آن، لازم است که کارگاه‌ها و ساختمان‌هایی عظیم الجثه بدون همخوانی با توان اکولوژیکی و گردشگری آن منطقه را ایجاد کنیم و در نهایت، پس از ۱۳ سال بلاتکلیفی، به تبدیل آنها به هتل و اقامتگاه تن داده یا با مصائب دیگری این محدوده را روبرو سازیم؟

تمامی این موارد نیازمند بررسی‌های جدی دارد و نباید برای تناسب سازی و اخذ موافقت‌های فنی و البته اجتماع از نام طرح‌های مطالعاتی تنها استفاده برده و در نهایت، طرح‌های مطالعاتی مان در گنجه‌های کتابخانه خاک بخورند و ما بمانیم و روستاها و البته کوهستانی هضم شده در پروژه‌های بی سرانجام…

کد خبر 5401861

منبع: مهر

کلیدواژه: کوهستان الوند استانداری همدان بارش برف بوشهر ویروس کرونا برف و کولاک کرمانشاه تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه بارش باران برف روبی سیلاب آمار کرونا ایلام اردبیل طرح دامنه شمالی الوند استاندار همدان سرمایه گذاری روستای حیدره شهر جواهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه

با انجام اقدامات لازم به منظور بهره‌برداری از پروژه گردشگری کوه نور صفه و ۱۵ پروژه زیرساختی، تفریحی و خدماتی مجتمع گردشگری صفه، آیین بهره‌برداری از این پروژه‌های تفریحی امشب با حضور مدیران و اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با پیگیری‌های مداوم صورت گرفته در حوزه توسعه ظرفیت‌های تفریحی و گردشگری طی سه سال گذشته، توانست اقدامات شاخص زیرساختی، فنی و توسعه‌محوری را در راستای ارائه خدمات جدید تفریحی به شهروندان اصفهان، شهر زندگی و تمامی گردشگران نصف جهان انجام دهد.

پس از تکمیل فرایند استانداردسازی و ورود به چرخه بهبود محیطی هم اکنون آئین بهره‌برداری از پروژه گردشگری کوه نور صفه و ۱۵ پروژه زیرساختی، تفریحی و گردشگری با حضور مدیران و اصحاب رسانه معرفی گام اول ورود شرکت به اقدامات توسعه‌ای در این محدوده شاخص دیار نصف جهان را معرفی می‌کند.

سعید ساکت، مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در تشریح این اقدامات و عملیات عمرانی و فنی گازکشی پس از دو دهه در مجتمع گردشگری صفه اظهار کرد: این مجموعه به‌عنوان یکی از مراکز قابل توجه گردشگران، به‌واسطه نبود گاز با مشکلات مختلفی پیرامون جذب سرمایه‌گذار و ارائه خدمات آسان به مشتریان مواجه بوده است، به همین منظور احداث خط لوله گاز برای مصرف سرمایه‌گذاران و مجتمع اداری این مجموعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که همین امر موجب جذب پنج ظرفیت غذایی و گردشگری جدید در مجتمع گردشگری صفه شده است.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه در مدت زمان ۴۵ روز تداوم داشت، گفت: در این مدت بیش از ۲۸۸۰ نفر ساعت کار عمرانی، فنی، برقی و تخصصی انجام گرفته است، پروژه گازکشی مجتمع گردشگری صفه به دو بخش عمرانی و مکانیکی تقسیم می‌شود، در این پروژه پس از تعیین مسیر گازکشی توسط متخصصان واحد عمران شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، پیمانکار و کارشناس ناظر، حفاری به طول ۵۰۰ متر انجام شده و پیرو آن بیش از ۶۰۰ متر لوله‌کشی صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان آنکه به‌منظور کسب اطمینان بیش از پیش نسبت به اقدامات فنی و تخصصی انجام شده و سلامت پروژه گازکشی، عملیات رادیوگرافی به صورت رندوم از هفت نقطه جوش خط لوله گاز این مجموعه انجام شد، تصریح کرد: از جمله مزایا و اثرات گازکشی در مجتمع گردشگری صفه می‌توان به تسهیل جذب سرمایه‌گذاران مستعد، صرفه‌جویی و کاهش مصرف انرژی برق و ارائه خدمات مؤثر به کارکنان فعال در این مجموعه اشاره کرد.

نام وطن در ارتفاع ۵۵ متری به اهتزاز درآمد

وی پیرامون احداث برج پرچم ۵۵ متری بر فراز بام اصفهان اظهار داشت: این برج در نقطه‌ای واقع شده که از محل بزرگراه‌های شاخص شهر در جنوب اصفهان دید ویژه‌ای دارد، در این رابطه با مجموعه‌ای از شرکت‌های طراح و دانش‌بنیان صحبت شد و تعاملاتی صورت گرفت.

ساکت با اشاره به شرایط کوهستانی و بادگیر بودن منطقه افزود: محاسبات لازم از نظر مهندسی و میزان وزش باد و تنش‌های احتمالی انجام شد، سپس خرید تجهیزات انجام و پس از ۱۰ روز نماد پرچم مقدس کشور در صفه به اهتزاز درآمد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه توجه به ارتفاع پروژه مجوزهای ویژه نیز از مراجع ذی‌صلاح دریافت شده است، بیان کرد: با توجه به ارتفاع این برج، نیاز بود تا سازه از استحکام بالایی برخوردار باشد، پس در عملیات بتن‌ریزی نظارت کامل انجام و ۱۵۰ تن بتن‌ریزی و بیش از سه تن آرماتوربندی انجام گرفت، همچنین تابلو برق، سیستم هشدار متصل به سولار، گیربکس برقی و سیستم ارتینگ توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان اجرا شده است.

زیرساخت، پشتوانه مستحکم ارائه خدمات با کیفیت

وی پیرامون اقدامات ویژه صورت گرفته حوزه IT و فناوری اطلاعات گفت: انجام برخی اقدامات حوزه فناوری اطلاعات با توجه به وسعت مساحت اماکن شرکت توسعه سیاحتی سپاهان و تعدد ارائه خدمات متنوع ضرورت ویژه‌ای داشته که در این خصوص برخی اقدامات برای نخستین بار صورت پذیرفته است.

ساکت خاطرنشان کرد: از جمله این موارد می‌توان به راه‌اندازی سیستم تیکتینگ، ایجاد لینک ارتباطی فیبر نوری، راه‌اندازی سیستم بکاپینگ، مدیریت اینترنت، راه‌اندازی دامین کنترلر در شرکت و گزارش‌گیری مداوم از شبکه اشاره کرد، همچنین تولید نرم افزارهای ارائه دهنده خدمات درون سازمانی و برون سازمانی از جمله این موارد است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجتمع گردشگری صفه به واسطه طبیعت و خدمات تفریحی بکر آن گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و انجام مشورت‌ها با فعالان این حوزه اقدامات شاخصی پیرامون کاهش زمان ورود و خروج مسافران در مجتمع گردشگری صفه صورت پذیرفت که از جمله آن‌ها می‌توان به آسیب‌شناسی علت بروز ترافیک در ورودی مجتمع گردشگری صفه، ایجاد بستر بی‌سیم برای استفاده صف‌شکن‌ها، ارتقای نرم افزاری و سخت‌افزاری رایانه‌های گیت ورودی و خروجی و افزایش سرعت اینترنت و استقرار اینترنت پشتیبان اشاره کرد.

وی با اشاره به به‌روزرسانی سیستم بلیت‌فروشی این مجموعه بیان کرد: استقرار کیوسک‌های فروش بلیت الکترونیک از دیگر اقدامات ویژه در راستای تسهیل و افزایش سرعت ارائه خدمات به گردشگران بوده است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به انجام اقدامات عمرانی، فنی و تخصصی ویژه برای محقق شدن بالاترین استانداردهای زیرساختی و به‌روز دنیا گفت: در این رابطه بیش از ۲۰ هزار مترمربع کابل‌کشی، نصب حدود ۱۰ رک، نصب نزدیک به ۶۰ لینک وایرلس به‌منظور برقراری ارتباط در تمام اماکن، استقرار ۱۵۰ متر مربع فیبر نوری در مجتمع گردشگری صفه صورت پذیرفته است.

ساکت ادامه داد: همچنین در راستای نظارت برخط و ارتقای امنیت در اماکن در مراکز تحت مدیریت این شرکت و در مجتمع گردشگری صفه، اقدامات طراحی و جانمایی نقشه استقرار دوربین‌های نظارتی، خریداری، اجرا و نگهداری بیش از ۲۷۰ دوربین نظارت با بالاترین استانداردهای روز، نصب ۳۵ دوربین نظارتی در محوطه اداری و انبار، نصب بیش از ۵۰ دوربین در محوطه‌های ایستگاه‌های یک و دو تله‌کابین صفه با توان پوشش‌دهی تصویری به مساحت ۵۰ هکتار انجام شد.

به‌روز، همچون قوانین ملی استاندارد

وی با اشاره به اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته طی دو سال اخیر در حوزه بهره‌برداری بهینه و ایمن از ابرسازه‌های تفریحی اصفهان، به‌ویژه تله‌کابین صفه گفت: به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اصول ارائه خدمات ایمن استانداردسازی تله‌کابین صفه با انجام اقدامات تخصصی و فنی جهادی توسط تکنسین‌های بومی شرکت انجام شد که در این مسیر با انجام ۵۰۰۰ ریز اقدام مجوز استاندارد تله‌کابین صفه برای نخستین بار از سازمان ملی استاندارد کشور دریافت شد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در رابطه با تلاش‌های مداوم ویژه‌ای که برای به‌روز بودن و ارتقای سیستم فنی و مهندسی این خط صورت گرفته، افزود: از جمله مهم‌ترین آن می‌توان به تهیه ۳۰ قفل هنگر و پایان چالش تأمین قطعه در تله‌کابین صفه اشاره کرد.

پایان تأمین قطعات در تله‌کابین صفه

ساکت با اشاره به سایر اقدامات شاخص حوزه فنی ادامه داد: انجام انواع آزمون‌های غیر مخرب، انجام تست‌های مراقبتی دوره‌ای توسط سازمان ملی استاندارد، اجرای گاید راهنمای وزنه تعادل ۶۰ تنی تله‌کابین، انجام آزمون‌های کشش و نقشه‌برداری از تمامی دکل‌ها از جمله این اقدامات است.

اقدامات شاخص حوزه برق و تأمین انرژی

وی با اشاره به اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه تخصصی برق و تأمین انرژی اظهار داشت: انجام اقدامات محیطی در حوزه برق به‌منظور ارتقای ایمنی و کاهش فضاهای بی‌دفاع شهری از دیگر موارد پیگیری شده در پهنه‌های ارائه خدمات مجتمع گردشگری صفه بوده است، در این خصوص خریداری و جایگزینی ۱۱۰ پایه چراغ LED در ایستگاه‌های یک و دو، خریداری و نصب ۱۵۰ عدد پایه چراغ چمنی، ارتقای روشنایی محوطه تمامی پارکینگ‌ها فعالیت‌های فنی و تخصصی صورت گرفته در این حوزه است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: از جمله اقدامات زیباسازی نوری نیز می‌توان به اجرای ۲۶ لوستر تزئینی، تونل تزئینی باهم بهتریم در مساحتی حدود ۸۰ متر مربع، انجام نورپردازی رنگی به طول ۲۰۰ متر و نصب ریسه‌های تزئینی به طول ۱۰۰ متر اشاره کرد.

به گزارش ایمنا، به‌منظور بهره‌برداری از اماکن نوین تفریحی و گردشگری مجتمع گردشگری صفه مراسم آئین بهره‌برداری از پروژه کوهِ نورِ صفه و ۱۵ پروژه تفریحی، گردشگری و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان، امشب با حضور مدیران شهری و اصحاب رسانه در محل این مجموعه برگزار می‌شود، به‌منظور بهره‌برداری از اماکن نوین تفریحی و گردشگری مجتمع گردشگری صفه مراسم آئین بهره‌برداری از پروژه کوهِ نورِ صفه و ۱۵ پروژه تفریحی، گردشگری و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان، امشب با حضور مدیران شهری و اصحاب رسانه در محل این مجموعه برگزار می‌شود.

کد خبر 749063

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه