Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@04:33:33 GMT

افشای اسرار گنج هیتلر + عکس

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۱۴۲۹

افشای اسرار گنج هیتلر + عکس

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرادید؛ یادداشت‌های روزانه‌ی یک افسر نازی دوران جنگ جهانی دوم که وی در آن‌ها مدعی شده صد‌ها کامیون پر از طلا، آثار هنری و بسیاری از اشیاء با ارزش که از موزه‌های مختلف دنیا غارت شده بودند، توسط آلمان به لهستان منتقل و در این کشور مدفون شده اند، رونمایی شد.

به گزارش دیلی میلی، افسر اس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس، Egon Ollenhauer، در این یادداشت‌ها مدعی شده که ۲۶۰ کامیون پر از گنجینه قرار است در ۱۱ مکان مختلف در لهستان مخفی شوند تا از دسترس ارتش سرخ شوروی، که در حال پیشروی است، در امان بمانند.

افسر Ollenhauer، مهره‌ی اصلی در این عملیات بوده است. او رابط بین سایر افسران اس. اس و آریستوکرات‌های محلی بود که نمی‌خواستند گنجینه هایشان به دست ارتش سرخ بیفتد.

بر اساس این یادداشت، که ده‌ها سال توسط یک فرقه‌ی فراماسونری ۱۱۰۰ ساله در شهر Quedlinburger آلمان مخفی مانده بود، این گنجینه در ۱۱ منطقه در لهستان امروزی مخفی شده است.

گفته شده است که ۲۸ تن طلا که از بانک رایش استخراج شده بود، در منطقه‌ای که در آن زمان برسلاو بود و اکنون ورشو پایتخت کشور لهستان است، دفن شده است.

بر طبق این یادداشت، سایر مناطق اشاره شده، محل دفن سکه‌های طلا، مدال ها، جواهرات و اقلام قیمتی دیگر هستند که افراد ثروتمند آن‌ها را به منظور انتقال به یک مکان امن به نازی‌های محلی تحویل داده بودند.

این یادداشت همچنین فاش می‌کند که ۴۷ اثر هنری که گمان می‌رود شامل کار‌های بوتیچیلی، روبنس، سزان، کاراواگیو، مونه، دورر، رافائل، و رامبرانت، باشند از فرانسه غارت شده و در این مکان‌ها دفن شده اند.

گفته می‌شود محموله‌ی دیگری که در لهستان دفن شده است شامل اشیاء مذهبی است، که به عنوان شواهدی برای تایید نظریه‌ی نژادپرستانه‌ی هیتلر، از سراسر جهان به سرقت رفته بوده بودند.

این نامه بعد از ۱۰ سال رایزنی توسط فرقه‌ی فراماسونری به بنیاد پل سیسیلی در آلمان تحویل داده شده است.

رومن فرمانیاک، از بنیاد پل سیسیلی می‌گوید: «بر اساس مذاکره‌ای که با فرقه‌ی فراماسونر داشتیم، شرایط رونمایی از نامه این بود که مطمئن شویم تمام افرادی که به هر نحوی با اتفاقات گفته شده در این نامه در ارتباطند--به خصوص افسر اس. اس وافن-- از دنیا رفته اند.»

فرمانیاک گفت که اصالت نامه توسط ۵ موسسه در آلمان شامل بخش تاریخ هنر در دانشگاه گاتینگن تایید شده است.

او افزود: «ما می‌خواستیم نامه را به مناسبت یکصدمین سالگرد استقلال لهستان رونمایی کنیم که مصادف بود با یکصد و یکمین سالگرد تاسیس فرقه‌ی فراماسونری در آلمان. آن‌ها خواهان بازگشت گنجینه‌ها به صاحبان اصلی شان هستند.»

فرمانیاک توضیح داد: «بازگرداندن گنجینه به همه‌ی افراد کاری نشدنی است، اما نیت ما این است که تا جایی که می‌توانیم این دارایی‌ها به صاحبان اصلی شان بازگردانده شوند.»

این بنیاد مشغول بررسی مکان‌هایی است که این دارایی‌ها در آن‌ها نگهداری می‌شوند.

مورخ جوآنا لمپرسکا می‌گوید: «این یادداشت خودش یک اثر تاریخی با ارزش است که اطلاعات زیادی را درباره‌ی اتفاقاتی که در پایان جنگ جهانی در این منطقه از جهان رخ داده آشکار می‌کند. همچنین بسیار جالب است بدانیم که آن همه گنجینه قرار بوده در چه مکان‌هایی مخفی شوند. اما به عقیده‌ی من، هیچ گنجی در مکان‌هایی که در این نامه به آن‌ها اشاره شده پیدا نخواهد شد. این مردم اگر واقعا می‌دانستند که در این مکان‌ها گنج وجود دارد، طور دیگری واکنش نشان می‌دادند.»

منبع: فرادید این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جنگ جهانی جنگ جهانی دوم جهان فرانسه لهستان هیتلر گنج مکان ها فرقه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در تهران!
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • جادوگر آرژانتینی یکی یکی جام‌ها را درو می‌کند
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • اعتراض استقلال به برنامه هفته پایانی لیگ برتر
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها