Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، غلامحسین کرمی روز سه شنبه در جمع مسئولان دشتی افزود: منطقه دشت پلنگ دشتی با بیش از چهار هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی قطب اول زراعت و باغداری این شهرستان است.

وی افزود: با احداث سد بزرگ دشت پلنگ و تامین آب مورد نیاز برای توسعه کشاورزی زمینه برای اشتغال و تولید پایدار در این دشت فراهم می‌شود و باید هر چه زودتر تعیین تکلیف اراضی کشاورزی برای احداث شهرک کشاورزی دشت پلنگ انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی تاکید کرد: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی باید هر چه زودتر وضعیت این اراضی را تعیین تکلیف کند تا طرح  احداث شهرک کشاورزی در این دشت با سرعت اجرایی شود.

وی به مشکل تامین آب شرب شهرستان دشتی اشاره کرد و ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان بوشهر برای رفع مشکل آب ۲ شهرستان دشتی و تنگستان اختصاص یافته است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی درباره مشکل وضعیت کند پروژه راهسازی در محور دولت آباد به زیارت ساحلی و دهستان کبگان بیان کرد: با تلاش‌ها و  پیگیری‌های به عمل‌آمده اعتبار لازم برای شتاب بخشی اجرای این پروژه از محل اعتبارات ردیف ملی تامین شده  و امیدوارم هر چه زودتر این محور ارتباطی در دشتی تکمیل و ارتباط مرکز این شهرستان با نقاط ساحلی و بویژه بندر و گمرک بندر لاور ساحلی بهبود یابد.

وی به خسارت های سیل اخیر در استان بوشهر و بارش تگرگ در دشتی که موجب خسارت به کشاورزان بویژه گوجه کاران در باغان دشتی شد اشاره کرد و افزود: در جریان سیل اخیر در استان‌های جنوبی بوشهر جزو استان‌های خسارت دیده از سیل لحاظ نشده است که همه نمایندگان این استان در مجلس پیگیر حل این مشکل کشاورزان و خسارات های ناشی از سیل به تاسیسات عمومی مانند راه‌ها، آب و برق در این استان هستند.

کرمی، در مورد مشکل آب گرفتگی پل بزرگ کردلان در بخش شنبه وطسوج که بر اثر بالا آمدن آب رودخانه مند در هر بارندگی بالا دست مسدود می شود گفت: باید این مشکل به‌ صورت اساسی حل شود و با توجه به درخواست مردم بخش شنبه وطسوج برای احداث پست فوق توزیع برق در این بخش امیدوارم بر اساس قول‌هایی که  در نشست اخیر با وزیر نیرو  داشتیم هر چه زودتر  مشکل احداث پست برق شنبه نیز برطرف شود.

وی به اجرای طرح جذب نیروی بومی در پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: بیشترین جذب نیرو در فازهای ۲۲ و ۲۴ از دشتی بوده و به تازگی از ۲۰۴ نیروی حذب شده در فازهای  ۲۲ و ۷۰ نفر از این نیروها از دشتی وتنگستان است و بزودی ۳۰ نفر دیگر نیز جذب خواهند شد.

برچسب‌ها بوشهر کشاورزی شهرستان دشتی نماینده مجلس شورای اسلامی اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر کشاورزی شهرستان دشتی بوشهر کشاورزی شهرستان دشتی نماینده مجلس شورای اسلامی اراضی کشاورزی چه زودتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

 علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان  گفت:  این مقدار زمین با بررسی پرونده‌های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد ۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین‌های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین‌ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات‌های حل اختلاف، فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته‌های پایش طرح‌های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک‌های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، به منظور جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، زمین خواری، صیانت از زمین‌های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قرارداد‌های راکد، شرکت شهرک‌های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته‌های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی، تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قرارداد‌های منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند