Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، نشست خبری چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد امروز ۲۸ دی‌ماه با حضور علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، مریم بصیری، دبیر علمی جایزه ادبی جلال آل احمد و غلامرضا طریقی، دبیر اجرایی جایزه جلال آل احمد در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.

حوزه ادبیات در عرصه مطالعه بین مردم پیشتاز است

در این نشست، علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به اهتمام برای برگزاری جایزه ادبی جلال آل احمد، اظهار داشت: این اهتمام مایه امید برای برگزارکنندگان و برگزیدگان است و خوشبختانه بر اساس نظرسنجی و پایش‌ها، حوزه ادبیات در عرصه کتاب و کتابخوانی پیشتاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر حوزه ادبیات کم رونق باشد ناشران و نویسندگان به سمت آن نمی روند، گفت: استقبال از حوزه ادبیات نشانگر مطالبه مردم و خوانندگان و اهالی کتاب و کتابخوانی به این حوزه است. این امر را پیمایش‌هایی که در دستگاه‌های رسمی هم انجام می‌شود، اثبات می‌کند. چرا که دستگاه‌های متولی حوزه کتابخوانی در کشور، مدعی می‌شوند که حوزه ادبیات خواستار زیادی دارد و در مجموع فروش ادبیات حوزه پرطرفداری است و این برای ما به عنوان خانه کتاب ایران و سایر مجموعه‌های مرتبط مسؤولیت سنگینی را بر عهده می‌گذارد.

دامنه جایزه جلال آل احمد را افزایش می‌دهیم

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به جایگاه جایزه ادبی جلال آل احمد، خاطر نشان کرد: آنچه جایزه جلال را در این جایگاه قرار داده، بخشی به شخصیت جلال به ویژه حریت و آزادگی او در نوشتن بازمی‌گردد و بخشی توجه عمومی است. ما تلاش داریم دامنه این جایزه را افزایش دهیم. این اقدام توسط مجموعه خانه کتاب با اقداماتی که در هفته کتاب رونمایی شد، پیگیری می‌شود.

رمضانی ادامه داد: دامنه پیدا کردن جایزه جلال آل احمد، یعنی وقتی اثری موفق به دریافت این جایزه شد، آن را رها نکنیم. بلکه آن اثر را مورد نقد و بررسی قرار دهیم و به تعامل و پیگیری آن بپردازیم.

مبلغ جایزه جلال در مراسم اختتامیه مشخص می‌شود

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در ادامه با بیان اینکه موضوع داوری از مباحثی است که می‌تواند اختلاف برانگیز باشد، تصریح کرد: در این دوره داوران هم نقش مهمی داشتند تا بتوانیم آثار برتر را انتخاب کنیم که امیدواریم نتیجه عملکرد آنها مورد استقبال جامعه ادبی کشور قرار گیرد و نسبت به این موضوع ابراز امیدواری می‌کنیم. همچنین امسال در حاشیه نمایشگاه مجازی کتاب، نشست آسیب شناسی کتاب ادبی را با حضور داوران برگزار می‌کنیم و آسیب شناسی و به نوعی دامنه پیدا کردن به جایزه را از همین هفته آغاز خواهیم کرد تا بتوانیم در عرصه ادبیات عملکرد مطلبی داشته باشیم.

رمضانی همچنین درباره برپایی مراسم اختتامیه جشنوراه ادبی جلال آل احمد و همچنین مبلغ جایزه این دوره، گفت: تلاش دوره جدید در وزارت ارشاد این است که بتواند میزان جایزه را به حدمطلوب نزدیک کند. درباره جایزه فعلا اظهار نظر نمی‌کنیم و مبلغ آن در روز اختتامیه مشخص خواهد شد. اختتامیه چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در دوازدهم بهمن‌ماه برگزار می‌شود و در این مراسم آثار برتر معرفی و تجلیل خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جایزه ادبی جلال ال احمد مدیر عامل خانه کتاب مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران جایزه ادبی جلال آل احمد حوزه ادبیات جایزه جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد کتاب مویه های آمو

پنجمین همایش ادبی از بلخ تا نیشابور به همت انجمن ادبی خانه مولانا و حوزه هنری استان قم با رونمایی و نقد کتاب مویه‌های آمو اثر سیدسکندر حسینی بامداد در سالن مهر حوزه هنری قم برگزار شد.

این همایش با حضور شاعران و نویسندگان ایران و افغانستان و با هدف شناخت بهتر و عمیق‌تر شعر امروز افغانستان برگزار شد.

در این همایش حسین محمدی مبارز، طهماسبی خراسانی‌ و سید حسین فصیحی با اجرای سیدعلی نقیب به نقد و بررسی مجموعه شعر مویه‌های آمو پرداختند.

منتقدین به کشف مضامین و خلق آثار موفق در زمینه‌های مختلف آیینی، اجتماعی و عاشقانه، سلیس بودن و به‌روز بودن زبان، بلخ‌گرایی و هویت تمدنی، انتخاب درست واژگان در شعر و انتخاب مناسب عنوان کتاب و تناسب آن با سروده‌های اجتماعی و عاشقانه اشاره کردند.

در این محفل ادبی سیده تکتم حسینی، احسان‌الله بدخشانی، شفیق صادقی، اعلا امیری، مژگان فرامنش، اسحاق ثاقبی داراب، معصومه جمالی، مجتبی خرسندی و سید سکندر حسینی بامداد (نویسنده مجموعه شعر مویه‌های آمو) شعرخوانی داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بحران ادبیات داریم
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • نقد کتاب مویه های آمو
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد