Web Analytics Made Easy - Statcounter

آصفری با تأکید بر اینکه مشکل عدم پیشرفت پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک فقط اعتباری نبوده است گفت:در حال حاضر سومین پیمانکار روی این پروژه فعالیت می‌کند و این سؤال مطرح است که چه کسانی پیمانکاران قبلی را انتخاب کرده‌اند و چه برخوری با این‌ها صورت گرفته است، متأسفانه برخی پیمانکاران به‌واسطه رانت و آشنابازی انتخاب می‌شوند و توانمندی آن‌ها لحاظ نمی‌شود که همین سبب می‌شود آن‌قدر توجهی به اتمام پروژه نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در گفتگو با دیارآفتاب پیرامون وضعیت پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک گفت: متأسفانه هر پروژه‌ای که در استان مرکزی شروع‌شده، پس از طی مدت‌زمان زیادی به سرانجام رسیده است، این فقط مسئله بیمارستان ولیعصر نیست الآن پل تقاطع غیرهمسطح سنجان هم نزدیک به ۱۰ سال از کلنگ زنی آن گذشته ولی هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

  وی ادامه داد: همزمان با شروع پروژه بیمارستان ولیعصر اراک، یک پروژه بیمارستانی هم در قم آغاز شد که در حال حاضر کار این بیمارستان در قم به اتمام رسیده و مورد بهره‌برداری قرارگرفته است.   آصفری با بیان اینکه یکی از دلایل عدم پیشرفت این پروژه را عدم پیگیری مدیریت ارشد استان می‌دانیم افزود: اگر مدیر ارشد استان پیگیر موضوع باشد و برای نظارت بر عملکرد پیمانکار و پیشرفت کار وارد عمل شود با چنین مشکلاتی مواجه نخواهیم بود.   نماینده مردم اراک اظهار داشت: متأسفانه برخی پیمانکارانی به‌واسطه رانت و آشنابازی انتخاب می‌شوند و توانمندی آن‌ها لحاظ نمی‌شود که همین سبب می‌شود آن‌قدر توجهی به اتمام پروژه نداشته باشد.   وی تأکید کرد: در پروژه بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اراک اصلاً مشکل تأمین اعتبار نداشته‌ایم و هر زمانی که درخواست و پیگیری شده چون پروژه ملی است نتیجه‌بخش بوده است، از پروژه بیمارستان ولیعصر ۴ دولت گذشته و کمتر پروژه‌ای را داریم که بیش از ۴ دولت از آغاز آن بگذرد ولی هنوز به بهره‌برداری نرسیده باشد.   آصفری با تأکید بر اینکه مشکل عدم پیشرفت پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک فقط اعتباری نبوده است افزود: عدم برخورد با پیمانکاران ناکارآمد یکی از مسائل اصلی است، در حال حاضر سومین پیمانکار روی این پروژه فعالیت می‌کند و این سؤال مطرح است که چه کسانی پیمانکاران قبلی را انتخاب کرده‌اند و چه برخوری با این‌ها صورت گرفته است.   وی ادامه داد: همین پیمانکار فردای روزی در استان دیگری با لابی و رانت پروژه‌ای می‌گیرد و مردم را با مشکل مواجه می‌کند و نارضایتی ایجاد می‌کند.   آصفری خاطرنشان کرد: پیمانکار قبلی پروژه را یک مسئول ارشد در استان می‌گفت بماند و یک گروه می‌گفت برود چرا باید این پروژه مهم عمرانی تبدیل به یک مسئله سیاسی شود، وقتی تصمیم‌گیری واحد وجود ندارد این مشکلات به وجود خواهد آمد.   نماینده مردم اراک اظهار داشت: مدیریت ارشد استان در گذشته باید پیگیری می‌شدند و لازمه راه‌اندازی این پروژه این است که مدیران ارشد استانی به‌صورت فعالانه در این حوزه ورود پیدا کنند.   آصفری اذعان داشت: سال گذشته در کمیسیون تلفیق پیگیر تأمین اعتبار این پروژه شدیم و تا به الآن ۵ تا ۶ جلسه با آقایان نوبخت و میرکاظمی، روسای قبلی و فعلی سازمان برنامه بودجه داشته‌ایم و اساساً مشکلی برای تأمین اعتبار ندارند.   وی در پاسخ به اینکه امسال از ۲۵ میلیارد اعتبار این پروژه ۱۷ میلیارد به‌صورت اسناد خزانه تخصیص داده‌شده گفت: همه‌ی پروژه‌های کشور با اوراق و اسناد خزانه انجام می‌شود و باید این پروژه‌ها را با قرضه به انجام برسانیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروژه بیمارستان ولیعصر ارشد استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود

شهردار اراک گفت: اولین تاکسی برقی تا انتهای هفته به‌عنوان نمونه از شرکت ایران خودرو وارد اراک خواهد شد اما این خودرو ایرانی نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی عصر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها اظهارکرد: بی‌تردید خدمتگزاری به همشهریان فرصت مغتنمی است و بر این اساس امید است با نگاه مدبرانه اسباب رضایت خاطر آحاد مردم را فراهم ساخته باشیم.

وی افزود: شوراها نسبت به سنوات گذشته ارتقا پیدا کرده‌اند و در عموم مسائل شهری و مدیریت شهری حضور و ظهور قوی‌ای دارند.

شهردار اراک تصریح کرد: در این دوره که مدیریت شهری و اعضای شورای شهر به تفکری واحد و منسجم برای اداره شهر رسیده‌اند، تحولی در خدمت‌رسانی به شهروندان رقم خواهد خورد.

محمودی افزود: اولین تاکسی برقی تا انتهای هفته به‌عنوان نمونه از شرکت ایران خودرو وارد اراک خواهد شد اما این خودرو ایرانی نیست.

وی با بیان اینکه بخشی از پروژه‌های شهرداری هم درگیر عملیات انتقال خطوط مخابرات، آب و برق قرار دارد، گفت: دستگاه‌های حفار باید بتوانند به عملیات عمرانی خود ادامه دهند تا خدمات ارزنده‌ای به همشهریان ارائه کنند.

شهردار اراک اظهارکرد: در مورد برنامه بازآفرینی شهری در منطقه باغ خلج پروژه کلید به کلید تعریف شده است اما عملاً قابل اجرا نیست چرا که اندازه و ارزش واحد اهدا شده به فرد با ارزش واحد فردی که برای بازآفرینی داده شده قابل مقایسه نیست.

محمودی اضافه کرد: شهرداری با توجه به سیاست‌های شورا دراین دوره و در دوره قبل، آمادگی دارد که مداخله ای در این پروژه داشته باشد زیرا بعد از ۱۵ سال پروژه مهر و ماه، در نهایت برای مردم آن منطقه ۵۲ واحد طرح کلید به کلید به‌دست آمده که در اجرای آن مشکلاتی وجود دارد.

وی ادامه داد: پیشنهاد شهرداری این است که این ۵۲ واحد به‌صورت شناور در اختیار شهرداری قرار گیرد تا افرادی که صاحب امتیاز هستند، به یک بلوک خاص با توجه به اسناد قانونی و قابل اجرا در این منطقه انتقال پیدا کنند.

شهردار اراک گفت: املاک شهرداری برای دومین بار در سامانه مناقصات و مزایده‌ها برای فروش با همان قیمت‌های کارشناسی قبلی قرار گرفته است.

محمودی با اشاره به اجرای خط انتقال پساب لوله‌گذاری‌های سایز ۵۰۰ در پشت اتوبوسرانی و جهاد نصر و ترمیم خط روبروی دانشگاه پیام نور هم گفت: در این راستا از ۹ حوضچه لازم برای طرح انتقال پساب که دو مورد آن انجام شده بود، دو مورد دیگر در حال انجام است.

وی تصریح کرد: در مجتمع تجاری آفتاب در مجموع آیتم‌هایی که صورت گرفته ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در طبقه آخر که مخصوص بازی‌های کودکان است تغییری صورت گرفته و سالن اجتماعات که در این طبقه در نظر گرفته شد به طبقات پایین انتقال داده می‌شود و فضای بیشتری برای بازی کودکان اختصاص پیدا می‌کند.

شهردار اراک افزود: تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته به تصویب شورای شهر هم رسید با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با شهرداری تهران امروز به امضای شهردار تهران رسید و ما می‌توانیم از طریق ترک تشریفات با همین شرکت وارد انجام قرارداد شویم.

محمودی با بیان اینکه تکمیل پل شهدای اصناف و دور برگردان مد نظر آن به دو تا سه ماه آینده زمان نیاز دارد زیرا بعضی از دسترسی‌ها از جمله ورودی نمایشگاه، ترافیک میدان امام خمینی (ره (را کاهش می‌دهد در نظر گرفته شده است، ادامه داد: ورودی نمایشگاه و دسترسی آن از گوشه میدان امام خمینی (ره) بسته خواهد شد، در طرح میدان امام خمینی (ره) می‌توان اینگونه گفت که استانداردترین شرایط از نظر ورودی و خروجی و دسترسی‌ها را در نظر گرفته شده را داراست.

شهردار اراک گفت: امسال افتتاح پروژه‌های شهرداری شامل بلک باکس، زمین‌های چمن و غیره را خواهیم داشت که با برنامه زمانبندی شده در اختیار شورای شهر قرار خواهد گرفت و شهرداری آمادگی لازم برای افتتاح از این ماه را دارد.

کد خبر 749168

دیگر خبرها

  • اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است
  • توقف آلومینیوم و فولاد به‌سود رقبای خوزستانی قعرنشین
  • هدیه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • تلاش قعرنشینان برای بقا در لیگ برتر هندبال مردان
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود