Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@21:28:06 GMT

تقلای روسیه برای افزایش تولید نفت

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۶۴۸۰

روسیه به دنبال افزایش تولید نفت و نزدیک کردن آن به سهمیه‌اش در قالب توافق اوپک‌پلاس است.

به گزارش بازارنیوز، روسیه به دنبال افزایش تولید نفت و نزدیک کردن آن به سهمیه‌اش در قالب توافق اوپک‌پلاس است.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، ممکن است روسیه بتواند تنها نیمی از افزایش تولید برنامه‌ریزی‌شده نفت خام سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک‌پلاس) را در ۶ ماه آینده محقق کند و به دیگر کشور‌های این ائتلاف ملحق شود که قادر به افزایش بیشتر تولید نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حالی که نفت خام برنت بیش از ۸۵ دلار برای هر بشکه معامله می‌شود، چشم‌انداز عرضه نفت روسیه بیانگر محدودیت بیش از انتظار بازار جهانی نفت است. این مسئله خطر افزایش قیمت انرژی و رشد تورم به به بالاترین سطح در چند دهه گذشته را تشدید می‌کند.

مسکو قرار است هر ماه ۱۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کند تا محدودیت عرضه اوپک پلاس به‌طور کامل پایان یابد. بیشتر تحلیلگران بلومبرگ برآورد کرده‌اند که افزایش عرضه روسیه در نیمه اول سال ۲۰۲۲ - به‌دلیل افت فعالیت حفاری در سال گذشته میلادی - نمی‌تواند از ۶۰ هزار بشکه در روز بالاتر برود.

اوپک و متحدانش در حال تسهیل برنامه کاهش تولید که پیش‌تر برای مقابله با افت قیمت‌های نفت در زمان شیوع ویروس عالم‌گیر کرونا در نظر گرفته بودند، است و این ائتلاف قرار است هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کند تا این محدودیت عرضه پایان یابد. با این حال افزایش واقعی تولید نفت این ائتلاف به‌دلیل عوامل مختلفی مانند ناآرامی‌های داخلی و سرمایه‌گذاری‌های ناکافی در بلندمدت، کمتر از سطح توافق‌شده بوده است.





/شانا

برچسب ها: روسیه ، نفت ، نفت و انرژی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QQq

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: روسیه نفت نفت و انرژی افزایش تولید تولید نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی