Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سالار قاسمی روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان البرز که همزمان با همایش ملی شوراهای آموزش و پرورش کشور دراستانداری برگزار شد،افزود: تدوین و عملیاتی کردن نهضت مدرسه سازی در البرز موجب رشد سرانه فضاهای آموزشی در این استان می شود.

وی ضمن تبریک هفته شوراهای آموزش و پرورش و با اشاره به سفر های ریاست جمهوری به استان ها،خاطرنشان کرد: کمبود فضای آموزشی یکی از مهم ترین چالش های استان البرز است که در سفر ریاست جمهوری باید به آن بصورت ویژه پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورسد: ۱۷ دستگاه اجرایی عضو شورای آموزش و پرورش هستند که با مشارکت بالای خیرین می توانند در رفع نیازهای آموزش و پرورش بویژه تامین فضای آموزشی ایفای نقش کنند.

قاسمی تصریح کرد: ماده ۱۳، ۱۷و ۱۸ شورای آموزش و پرورش درسطح بسیار پایینی اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه در ماده ۱۳ شورای آموزش و پرورش به پرداخت پنج درصدی عوارض شهرداری هاپرداخته شده است،عنوان کرد:  این درصد تنها از سوی برخی از شهرداری ها در حد ۲ تا سه درصد و حتی یک درصد پرداخت می شود.

وی افزود: آیین نامه اجرایی شورای آموزش و پرورش باید در شهرداری ها به معنای واقعی اجرا گردد.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز ارتقاء سرانه آموزشی در استان را ضروری دانست و افزود: البرز دارای یک هزار کلاس درس ۴۰ نفر و بین ۱۰۰  تا ۲۰۰ کلاس بالای ۵۰ نفر است.

وی گفت: درزمان حاضر البرز نیاز به ۲ هزار کلاس درس دارد.

قاسمی یادآورشد: با اختصاص اعتبارات دولتی و خیری طی سه سال گذشته موجب شد تا سرانه آموزشی استان البرز ۴۰ سانتی متر مربع افزایش یابد.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش به منظور ارائه خدمات تعلیم و تربیت نیاز به حمایت دولت مردمی و خیرین مدرسه ساز دارد.

استان البرز حدود ۵۱۲ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز پروژه ساختمانی خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز پروژه ساختمانی مدارس البرز پروژه ساختمانی خیرین مدرسه ساز شورای آموزش و پرورش استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: دوازدهم اردیبهشت، سالگرد شهادت مظلومانه شخصیت تربیت یافته در مکتب مبارک اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام)؛ استاد مرتضی مطهری که در تقویم رسمی کشورمان به عنوان روز معلم نامیده شده فرصتی برای نکوداشت معلمان عزیز و ارج نهادن به از خود گذشتگی‌های همه مردان و زنانی است که در دوردست‌ترین نقاط این سرزمین پهناور برای تعلیم و پرورش فرزندان ایران، از جان عزیز و عمر تکرار ناپذیر خویش مایه می‌گذارند.

آنانی که حضرت امام راحل عظیم‌الشأن (ره) از شغل آنها به عنوان شغل انبیای بزرگوار الهی یاد فرمود.

معلّم و معلمان ماندگارترین واژه‌ای که در تمام دنیا به محض اینکه نامی از آن برده می‌شود احترام برانگیز است، این همه تجلیل از مقام و جایگاه معلّم به خاطر نقش انسان سازی و تربیتی او است.

حضرت امام خمینی (ره) درباره مقام معلم می‌فرماید: «نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست؛ انبیا هم معلم بشر هستند و نقش معلم، بسیار حساس و مهم است و مسؤولیت بسیار زیادی دارد.

مقام معظم رهبری نیز با تاکید بر حفظ و جایگاه نقش معلم در تربیت نسل‌ها می‌فرماید؛ در آموزش و پرورش، معلم کانونی‌ترین و تأثیرگذارترین نقش را در شکل‌دهی شخصیت فکری و روحی دانش‌آموزان و نسل آینده‌ی کشور دارد به گونه‌ای که حتی پدر و مادر و محیط زندگی چنین تأثیرگذاری بر دانش‌آموز ندارند.

وقتی در کنار معلمان می‌نشینی و با آنها همکلام می‌شوی، قصه شنیدنی زیاد دارند تا بیان کنند از شیرینی‌های روزگار تدریس تا برخی تلخی‌ها اما آنچه که اهمیت زیادی دارد این است که معلمان با عشق به کار خود مشغول هستند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.

کردستان سرزمین فرهنگ و هنر گرچه به خاطر جنگ محرومیت‌های زیادی را به خود دیده اما هر روستا و شهرش امروز به برکت وجود معلمانی دلسوز محل پرورش انسان‌هایی بزرگ و شایسته است.

آرمان حسنی معلم نمونه کشوری

از بزرگی معلمان این دیار و زحماتشان همین بس که در ارزیابی معلمان نمونه کشوری «آرمان حسنی» از منطقه زیویه استان کردستان امسال به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شد.

با عشق تدریس می‌کنند و با علاقه یاد می‌دهند، از شوخی و خنده‌های کلاس درس گرفته تا جدیت در آموزش را بهانه یادگیری بهتر دانش‌اموزان خود می‌کنند، دردهای دانش‌اموزان را با جان و دل گوش می‌دهند و برای حل مشکلات آنها تا جایی که می‌توانند گاهی دست به کار هم می‌شوند تا دانش‌اموز خود را با انرژی بیشتری در کلاس درس ببینند.

دلسوزی خصلت اصلی معلمان است که با علاقه و انگیزه وارد این عرصه شده‌اند و امروز در دوازدهمین روز اردیبهشت ماه تلاش‌های ارزشمند آنها برای همه اقشار جامعه یادآوری می‌شود.

معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با گرامیداشت هفته معلم، معلم را مسؤول تربیت متعلم خواند و با بیان اینکه معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی است، گفت: اساس عالم هستی بر تربیت انسان قرار دارد.

هاشم ناظمی جلال، انسان و جامعه امروزی را نیازمند وجود معلمان خواند و اظهار داشت: حیات طیبه با حضور معلمان وارسته ایجاد می‌شود.


وی به موضوع هفته گرامیداشت مقام معلم پرداخت و با اشاره به شعار محوری این هفته در سال ۱۴۰۳ تحت عنوان «همه مدیون توایم» و «مدرسه قوی، ایران قوی»، روزشمار این هفته را از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت؛ «نور مطهر»، «فرزانه زمان»، «ایثار به توان تو»، «محور جامعه»، «پا جای پای انبیا»، «پاک جوهران»، «آینده در دستان تو» عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه سخنان خود، برنامه‌های این هفته را بر پایه برنامه‌های ملی و همچنین بخش دیگر آن برنامه‌های استانی بیان و خاطرنشان کرد: محوریت برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم، مردمی است.

ناظمی‌جلال با اعلام این خبر که روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه همزمان با روز معلم، ۴۰ مغر از فرهنگیان استان با مقام معظم رهبری دیدار کردند، گفت: معلمان نمونه، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، دست‌اندرکاران گرامیداشت هفته معلم و همچنین معلمان جهادگر و بسیجی، ترکیب معلمان اعزامی به دیدار رهبر انقلاب را تشکیل می‌دهند.

ناظمی‌جلال در بیان یکی از برنامه‌های مهم استان در هفته معلم، رویداد «قهرمان مدرسه» را به عنوان ابتکار حوزه روابط عمومی آموزش و پرورش استان، ادامه فرایند اجرایی این رویداد را همزمان با هفته معلم عنوان کرد و گفت: با پایان یافتن فرصت فراخوان عمومی، ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان عمومی معرفی شده‌اند.

وی افزود: فرایند بررسی صلاحیت قهرمانان پیشنهادی در کارگروه‌های اجرایی رویداد قهرمان مدرسه همزمان با هفته معلم آغاز می‌شود.

معلمی شغلی آمیخته با عشق است

یکی از معلمان بیجاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من بیش از ۱۵ سال است که در روستاهای بیجار مشغول به تدریس کودکان بیجاری هستم.

پریسا هاشم زاده افزود: معلمی یک شغلی است که با عشق آمیخته شده است و من هر روز با این عشق به روستاهای بیجار می‌روم تا تدریس داشته باشم.

این معلم بیجاری با بیان اینکه کمبود فضای آموزشی و امکانات روستاها معلمان را رنج می‌دهد، گفت: کودکان روستا از محرومیت‌های بیشتری رنج می‌برند و لازم است تا از توان خیرین در راستای ارتقای فضای آموزشی در روستاها بهره برد تا این دانش آموزان بتوانند با امکانات و در فضای مناسبی به تحصیل بپردازند.

هاشم زاده به اهمیت ارتقای علمی دانش معلمان تاکید کرد و ابراز داشت: به نظر من معلمی موفق و کارآمد است که با نیازهای روز دانش‌آموز و جامعه آشنا باشد.

وی خاطر نشان کرد: معلمان باید در حوزه کاری و تخصصی خود از دانش روز برخوردار باشد و همواره خود را در مسیر یادگیری قرار دهد و خود را بی‌نیاز از کسب دانش ندانند.

معلمی که عاشق کار خود باشد موفق است

یکی دیگر از معلمان بیجاری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من از ابتدای دوران تحصیلی ام همواره عاشق شغل معلمی بوده امم و سعی کردم در راه رسیدن به این هدفم از هیچ تلاشی فروگذار نباشم.

محمد هاشم زاده گفت: من در حال حاضر بیش از ۱۵ سال است که به عنوان معلم فعالییت دارم و خیلی خوشحالم که توانسته‌ام گامی هرچند کوچک در راه اعتلای سطح علمی دانش آموزان بردارم.

وی ادامه داد: به نظر من معلم کسی است که برای دانش آموزان شرایطی فراهم کند تا آنان خودشان بتوانند در مورد مسائل تفکر کنند و این تفکر و انتخاب راهبرد مناسب در آینده فرد حل مسائل جامعه اهمیت بسیار زیادی دارد.

این معلم بیجاری بر لزوم ارتقای سطح فضای آموزشی در مدارس اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به اینکه جامعه همواره به سمت جلو پیشرفت دارد و فناوری‌های جدید و به روز در حوزه تعلیم و تربیت استفاده می‌شود لازم است تا سطح فضای علمی و آموزشی در مدارس شهرستان‌ها نیز ارتقا پیدا کند.

وی اعلام کرد: همچنین انتظارات والدین از معلمان با توجه امکانات مدرسه و زمانی که دانش آموز در اختیار دارد، همخوانی ندارد ودر این راستا خانواده‌ها بااید همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند.

سه معلم نمونه در بیجار انتخاب شد

مدیر آموزش و پرورش بیجار نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر از انتخاب سه معلم نمونه در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این افراد در مقاطع مختلف تحصیلی از میان معلمان سطح شهرستان برگزیده شده‌اند.

محسن جبار زاده گفت: انتخاب این معلم نمونه بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی از وزارت آموزش و پرورش و بر اساس شاخص‌های تعیین شده صورت گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین امسال برای انتخاب معلم نمونه از دانش آموزان، معلمان در سطح مدرسه نظرخواهی انجام شده است.

وی اظهار کرد: در این زمینه سه نفر از معلمان در سه مقطع تحصیلی در سطح شهرستان به عنوان معلم نمونه انتخاب شد که از آنها در هفته معلم تجلیل می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بیجار خاطر نشان کرد: معلمان چراغ راه زندگی بشریت هستند و نقش مهم و محوری در تعلیم و تربیت نسل آینده برعهده دارند و هفته معلم فرصتی مغتنم برای تقدیر از این قشر زحمت کش است.

هر ساله روز معلم با شکوه خاصی و شور و شوق زیادی از طرف دانش آموزان برگزار می‌شود و در این روز بزرگ همه قدر دان معلمان هستند همان کسانی که با عشق مشق می‌آموزند و معنای زندگی را به دانش آموزان می‌آموزند.

آنچه که مهم است و اهمیت زیادی دارد این است که مسئولین باید به دغدغه‌های معلمین بیش از پیش گوش فرادهند تا شاهد تربیت نسلی انسان ساز در جامعه باشیم.

کد خبر 6094060

دیگر خبرها

  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد