Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه ای از آثار هنرمندان نقاش و مجسمه ساز معاصر ایران در قالب نمایشگاهی گروهی با عنوان “مهان گزین” روز یکشنبه ۲۶ دی ماه در سالن راگا دید باشگاه فرهنگی ورزشی انقلاب تهران گشایش یافت.

به گزارش عصرایران،‌ در این نمایشگاه 47 اثر نقاشی و 8 اثر مجسمه از بیش از 50 استاد و هنرمند برجسته به نمایش درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهان گزین محصول سه ماه برنامه ریزی و دعوت از هنرمندان با هدف توسعه هنرهای تجسمی و گشایش مجموعه راگادید بوده است.

بهداد نجفی اسدالهی، کیوریتور (هنربان) این نمایشگاه گفت: «در مجموعه راگادید نمایشگاه‌های متنوع در رشته‌های گوناگون هنرهای تجسمی مانند نقاشی، عکاسی، مجسمه سازی، تصویری‌ سازی، نقاشیخط، نگارگری، خوشنویسی و …در کنار سایر رویدادهای مرتبط هنری به شکلی پیوسته و منظم برگزار خواهد شد که «مهان گزین» قدم اول آن است.»



این هنرمند نقاش افزود: «تکریم و دعوت از هنرمندان پیشکسوت در دستور کار مجموعه قرار دارد و شرایط برای برگزاری نمایشگاه های جریان ساز هنرهای تجسمی و رسانه های هنری جدید شامل چیدمان (اینستالیشن)، اجرا (پرفورمنس)، ویدئو آرت و دیجیتال آرت فراهم شده است.»


سعیده آرین، مدیر هنری این نمایشگاه گفت: «در نمایشگاه مهان گزین آثاری از اساتید و هنرمندان جواد نوبهار، احمد وکیلی، علی بیگی پرست، اکبر نیکان پور، یعقوب عمامه پیچ، کامبیز حضرت پور، علیرضا آدم بکان،‌ خدیجه رجبی، احمد خلیلی فرد، تارا نظم علیزاده و ... دعوت به حضور شده اند. انتخاب هنرمندان مدعو توسط شورای تخصصی نمایشگاه متشکل از کیوریتور، مدیر هنری و جمعی از هنرمندان فعال حوزه تجسمی بر اساس پیشینه هنری و شیوه های اجرایی خلق اثر صورت پذیرفته است و در چیدمان آثار نمایشگاه ، نام و سابقه هنرمندان، تکنیک خلق و ابعاد اثر مد نظر بوده و فضاهای نمایشگاهی متناسب با آثار نقاشی و مجسمه جانمایی و نورپردازی شده اند.»



وی در خصوص انتخاب عنوان و استیمنت نمایشگاه افزود: « دلیل انتخاب نام مهان گزین به معنای برگزیده بزرگان، ضرورت توجه به امر هنر در شرایط اجتماعی کنونی بوده است و در بخشی از استیتمنت با اشاره به مشقت زیست هنرمندانه در ناملایمات و انفعلات اجتماعی بر بزرگی و ستایش فردیت هنرمندان تاکید شده است.»


گفتنی است: نمایشگاه مهان گزین توسط موسسه هنری خوانش معاصر با همکاری موسسه فرهنگی فرادید هنر فردا در مجموعه راگادید واقع در مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب از ۲۷ دی ماه تا ۱۰ بهمن از ساعت ۱۱ صبح الی ۸ شب برای بازدید عموم دایر بوده و پذیرای علاقه مندان خواهد بود.

اساتید و هنرمندان نمایشگاه مهان گزین به ترتیب حروف الفبا عبارتند از:

نسیم آتشین جان، علیرضا آدم بکان ، سعیده آرین، اکرم افضلی، ابراهیم اکبری گرز، امیرحسین امیرجلالی، سعید امدادیان، رضا براتی، هومن بیات، علی بیگی پرست، اردشیر پارسایی، حمید جعفری شکیب، کامبیز حضرت پور، فرانک خائف، سید علی خالق، مصطفی خزایی، احمد خلیلی فرد، کیهان خلیلی فرد، فاطمه (راهیل) قوامی، رضا رازقندی، پروانه رزاقی، خدیجه رجبی، بامداد رضوانیان، شهناز زهتاب، محسن سلیمانی، محمدحسین سوقندی، ولی الله شاکر، پردیس شفیعیون، الهام شیروی، مهدی ضیاالدینی، هادی ضیاالدینی، مهدی علایی نژاد، رضا علیزاده، رضا عمادی، یعقوب عمامه پیچ، محمد هادی فدوی، مریم فرزادیان، سارا کشمیری، مانی کومار، پژمان متقیان، جلال متولی، مهدی محبعلی، پرویز معزز، مهین منفرد، منوچهرموغاری، بهداد نجفی اسدالهی، تارا نظم علیزاده، جواد نوبهار، اکبر نیکان پور، بهمن نیکو، احمد وکیلی، بهنام ولدوند

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • آیین گرامی‌داشت روز هنر انقلاب اسلامی در استان سمنان