Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن دوستی ایران و چین تعاملات میان تهران و پکن در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را در شرایط کنونی بسیار با اهمیت دانست و گفت: انجمن دوستی با اتکا به روابط خود در چین، مساعی خود را برای حل مشکلات و تسهیل مناسبات تجار، بازرگانان و فعالان بخش خصوصی به کار خواهد بست.

به گزارش ایسنا، علاءالدین بروجردی رئیس انجمن دوستی ایران و چین در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران سخن تاکید کرد: گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران و چین در عصر حاضر، محصول مناسبات عمیق تاریخی، فرهنگی و دوستی دراز مدت دو کشور از دوران جاده کهن ابریشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش تعیین کننده چین در اقتصاد جهانی و نیز دارا بودن ظرفیت های تکنولوژی های نوین خاطرنشان کرد: ایران باید با در نظر داشتن منافع ملی خود از ظرفیت‌های چین بصورت بهینه استفاده کند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین همچنین امضای سند برنامه جامع همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین و اعلام اجرایی شدن آن را یک فرصت تاریخی در مناسبات دو کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و منطقه‌ای دانست و گفت: در چارچوب این سند که بستر آن هم اکنون آماده شده است، ایران و چین می‌توانند در بخش‌های زیرساختی از جمله حمل و نقل، انرژی، صنعت و به‌ویژه جذب سرمایه‌های چین همکاری درازمدت داشته باشند.

بروجردی قابلیت‌های اتاق تهران و حضور اعضای برجسته و نخبه در بخش خصوصی در ایفای نقش در روابط اقتصادی ایران و چین را بسیار موثر دانست و گفت: کمیسیون‌های تخصصی اتاق تهران می‌توانند قابلیت‌های موجود در سند همکاری ۲۵ ساله را مورد بحث و برسی قرار داده و در آن مشارکت کنند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین همچنین گفت: در روند همکاری‌های اقتصادی دو کشور به ویژه در ارتباطات بخش خصوصی و تجار و بازرگانان با چین مشکلاتی از جمله نحوه اجرای قراردادها، پروژه‌ها و مسائل بانکی وجود دارد که باید با رایزنی با ارگان‌های مربوطه در چین در جهت حل آن تلاش کرد.

وی تاکید کرد که انجمن دوستی با اتکا به روابط خود در چین، مساعی خود را برای حل مشکلات و تسهیل مناسبات تجار، بازرگانان و فعالان بخش خصوصی به کار خواهد بست.

در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق تهران که در زمره نخبگان و برجستگان بخش خصوصی ایران هستند، سوالات و نقطه نظرات خود را در ارتباط با همکاری تجاری و اقتصادی ایران و چین مطرح و رئیس انجمن دوستی ایران و چین پاسخ داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علاء الدين بروجردي ایران و چین رئیس انجمن دوستی ایران و چین بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری

وزارت اقتصاد امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات این کشور و ایران در نشستی برای تقویت روابط اقتصادی و ارتقای همکاری در بخش‌های مختلفی از جمله گردشگری، حمل‌ونقل، کارآفرینی و انرژی‌های تجدیدپذیر توافق کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، وزارت اقتصاد امارات روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات این کشور و ایران در نشستی برای تقویت روابط اقتصادی و ارتقای همکاری در بخش‌های مختلفی از جمله گردشگری، حمل‌ونقل، کارآفرینی و انرژی‌های تجدیدپذیر توافق کرده‌اند.

اولین نشست کمیته مشترک اقتصادی دو کشور در ابوظبی به ریاست عبدالله بن طوق، وزیر اقتصاد امارات و مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران برگزار شد.

وزارت اقتصاد امارات در این بیانیه اعلام کرد که هر دو کشور همچنین قصد دارند همکاری های اقتصادی را در بخش هایی از جمله حمل و نقل، کشاورزی و محیط زیست تقویت کنند.

تجارت ایران و امارات به 30 میلیارد دلار می‌رسدفرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

بن طوق در این دیدار گفت: تشکیل اولین نشست کمیته مشتک اقتصادی امارات و ایران منعکس کننده آرمان‌های مشترک ما برای تحکیم روابط اقتصادی موجود و گسترش آنها به بخش‌های آینده است.

بر اساس این گزارش، این توافق در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی به تقویت روابط تجاری و اقتصادی خود با کشورهای جهان از طریق موافقت نامه‌های مشارکت اقتصادی جامع (Cepa) که هدف آن کاهش یا حذف موانع تجاری است، ادامه می‌دهد.

در اولین جلسه کمیته مشترک اقتصادی ایران و امارات، همچنین راه های جدیدی برای تقویت تجارت و حمایت از صادرکنندگان و واردکنندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دو کشور توافق کردند که گروه های ویژه فنی مشترک برای پیگیری اجرای توصیه‌های این کمیته برای تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایجاد کنند.

بر اساس این بیانیه، آنها همچنین موافقت کردند که از توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) حمایت کنند و محصولات آنها را به بازارهای جدید صادر کنند.

آقای بذرپاش روز چهارشنبه در ابوظبی با شیخ منصور بن زاید، معاون رئیس جمهور و نخست وزیر امارات نیز دیدار کرد.

به گفته خبرگزاری‌های دولتی اماراتف آنها در مورد همکاری دو کشور به ویژه در زمینه گسترش تجارت دوجانبه گفتگو کردند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!