Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سازمان بهداشت جهانی (دبلیو اچ او) به رهبران جهان هشدار داده است که همه گیری کرونا "اصلا به نقطه پایان نزدیک نیست. "دکتر تدروس آدهانوم گبریسوس گفت جهان باید در این فرض که سویه جدید کرونا، اومیکرون، به طور قابل توجهی ملایم‌تر است و خطر ناشی از ویروس را رفع می‌کند محتاط باشد.

به گزارش بی بی سی، این هشدار درحالی صادر می‌شود که کشور‌های اروپایی رکورد تازه‌ای از نظر آمار ابتلا ثبت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله فرانسه از تقریبا نیم میلیون مورد جدید در روز سه شنبه خبر داد.

دکتر تدروس در یک کنفرانس خبری در ژنو به خبرنگاران گفت که سویه اومیکرون در یک هفته گذشته به ۱۸ میلیون مورد جدید ابتلا در جهان منجر شده است.

او گفت درحالی که ممکن است این سویه در مجموع کم خطرتر باشد "این روایت که باعث بیماری ملایم می‌شود گمراه کننده است. "

"اشتباه نکنید، اومیکرون باعث بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود، و حتی در موارد خفیف‌تر هم مثل سیل مراکز درمانی را غرق کرده است. "

او به رهبران جهان هشدار داد که "با رشد باورنکردنی اومیکرون در جهان، احتمال ظهور سویه‌های تازه وجود دارد، برای همین است که ردگیری و ارزیابی همچنان حیاتی است. "

او افزود: "من به خصوص نگران کشور‌های زیادی هستم که آمار واکسیناسیون در آن‌ها پایین است، چون خطر بیماری و مرگ در کسانی که واکسینه نشده اند چندین برابر است. "

دکتر مایک رایان مدیر امور اضطراری سازمان بهداشت جهانی هم گفت که سرعت بالاتر سرایت اومیکرون احتمالا باعث افزایش بستری شدن و مرگ خواهد شد، به خصوص در کشور‌هایی که مردم کمتر در آن‌ها واکسینه هستند.

او گفت: "افزایش تصاعدی موارد ابتلا، صرف نظر از شدت سویه‌های منفرد، به افزایش اجتناب ناپذیر بستری شدن و مرگ منجر خواهد شد. "

رکورد آمار روزانه در اروپا

با شیوع هرچه بیشتر اومیکرون، موارد تازه ابتلا به کرونا در سراسر اروپا درحال افزایش بوده است.

در دانمارک، مقام‌ها روز سه شنبه از ۳۳ هزار و ۴۹۳ مورد ابتلا تازه خبر دادند و همزمان مقام‌های بهداشتی در ایتالیا ۲۲۸ هزار و ۱۷۹ مورد جدید ابتلا را اعلام کردند.

از طرف دیگر فرانسه ۴۶۴ هزار و ۷۶۹ مورد ابتلای روزانه را گزارش کرد که بیش از چهار برابر آمار روز دوشنبه است و رکورد تازه‌ای در این کشور به حساب می‌آید. میانگین آمار روزانه ابتلا در یک هفته گذشته در این کشور اکنون از ۳۰۰ هزار فراتر رفته.

در این میان وزرای دولت فرانسه همچنین با اعتراض اتحادیه‌های آموزگاران روبرو هستند که خواستار دومین اعتصاب عمده شده اند. آن‌ها به پروتکل‌های دولت در زمینه تست کووید و قرنطینه که می‌گویند کلاس‌ها را به شدت مختل می‌کند اعتراض دارند.

هفته پیش هم آموزگاران از رفتن سر کلاس درس خودداری کردند که باعث تعطیلی نیمی از مدارس ابتدایی شد.

درحالی که بسیاری از پدر و مادر‌ها برای گرفتن وقت واکسیناسیون برای بچه‌ها تلاش می‌کنند و در داروخانه‌ها صف طولانی برای انجام تست کووید تشکیل شده، معلمان می‌گویند امکان برگزاری منظم کلاس‌ها وجود ندارد.

ژان میشل بلانکر وزیر آموزش فرانسه با درخواست کناره گیری روبروست، چون معلوم شده درحالی که در جزیره آیبیزا در دریای مدیترانه در مرخصی بود، مقررات سفت و سخت تست کووید را برای مدارس اعلام کرد.

با این حال نشانه‌های اولیه حاکیست که موج اومیکرون ممکن است در برخی کشور‌های اروپایی درحال عبور از نقطه اوج باشد.

در ایرلند موارد تازه در روز‌های اخیر افت کرده و مقام‌ها گفتند که شاید مقررات سختی که اخیرا اعلام شد تا پایان ماه تسهیل شود.

در اسپانیا هم آمار‌ها نشان می‌دهد که موارد تازه ابتلا برای اولین بار از زمان شروع موج اومیکرون - دو ماه و نیم پیش - درحال کاهش است. هرچند برخی مقام‌ها خواستار احتیاط در تعبیر این ارقام شدند.

در بریتانیا هم در خلال افت موارد روزانه ابتلا وزرای کابینه قرار است محدودیت‌های کرونا را روز چهارشنبه مرور کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اومیکرون سازمان بهداشت جهانی مقام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان

براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1400 به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی  به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و 100 هزار کودک 9 ماه تا 7 سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

شناسایی 79 مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع  غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی 9 ماه تا 30 سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر 600 هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد 8491 مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال 1402 شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد 8310 مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد 612 مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در 21 استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت 556 مورد ایرانی، 55 مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که 358 مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال 1401 باشد.

شرایط سنی استفاده از واکسن‌های "پنوموکوک" و "روتاویروس" برای کودکان اعلام شد

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه 1402 به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR  نوبت اول ( 12 ماهگی ) و نوبت دوم ( 18 ماهگی) بالاتر از 95 درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا