Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی خواستار تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای تعیین نوع و مصادیق ورود ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به سرمایه‌ گذاری در بخش های کشاورزی و معدنی به منظور دستیابی به اهداف توسعه ای استان شد.

به گزارش برنا از خراسان جنوبی، خراسان جنوبی؛ عباس زاده با بیان این مطلب در جلسه نشست شکرانه گروه های جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)  که با حضور عسکری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برگزار شد، خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی، مهد علم و فرهنگ و به عنوان منطقه ای نخبه پرور در سطح کشور شناخته می شود زیرا شش تن از پدران علم که جزو مفاخر ملی می باشند، به این استان تعلق دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: خراسان جنوبی، استانی عالم پرور با مردمی  ولایتمدار و متدین است و حضور ما در جمع نخبگان جوان انقلابی و مؤمن این استان، مایه فخر و مباهات می باشد.
به گفته وی؛ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچون  کمیته امداد امام خمینی(ره) مجموعه های درخشانی شدند که اسمشان مزین به نام بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی  است و انتساب این حوزه به دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) افتخار بسیار بزرگی به حساب می آید که وظایف دوستانی که در این نهادهای انقلابی در حال خدمتگزاری هستند را افزایش می دهد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گامی رو به جلو، بموقع و در گام دوم انقلاب  اسلامی، رسالت اجتماعی خود را علنی کرد.
عباس زاده ادامه داد:بعد از سیل ویرانگر استان گلستان بود که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بر سر زبان ها افتاد و از آن زمان تصمیم گرفت وارد عرصه فعالیت های اجتماعی شود  تا ویژه تر و با مدلی جدید تر کار جهادی و انقلابی  را با حضور نیروهای مؤمن و انقلابی شروع نماید.
وی تأکید کرد:خراسان جنوبی با وجود ظرفیت های کم نظیر، از استان های کم برخوردار محسوب می شود و در شاخصه های مختلف معیشت، بیکاری،تولید ناخالص ملی، زیر ساخت ها  و... در رتبه های آخر کشور قرار دارد و از  محرومیت مزمن رنج می برد.
به گفته وی؛ کم برخورداری در شأن مردم انقلابی این خطه زر خیز نیست لذا  اگر شعار ما در دولت و در نهادهای غیردولتی  منتسب به نظام جمهوری اسلامی ایران، محرومیت زدایی است  باید به خراسان جنوبی، نگاهی ویژه داشته باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به وسعت خراسان جنوبی، تصریح نمود: با توجه به اینکه در سال های گذشته منابع به خوبی در سطح استان توزیع نشده امکان دسترسی مردم به امکانات و مرکز  بسیار پایین است.
عباس زاده گفت: برای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) این امکان وجود دارد که در هر جای ایران اسلامی سرمایه گذاری کند اما سرمایه گذاری در خراسان جنوبی و به ویژه در معادن غنی این استان، دستور صریح مقام معظم رهبری(حفظه ا....) است.
وی به نقل از رئیس جمهور از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص ظرفیت های کشور و خراسان جنوبی گفت و متذکر شد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) در تأکید به استفاده از ظرفیت های داخل کشور، به طور ویژه به معادن خراسان جنوبی اشاره فرمودند که باید فعال شود لذا لازم است حوزه هایی نظیر بنیادبرکت، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و آستان قدس رضوی در راستای افزایش تولید ملی واشتغالزایی به موضوع فرآوری این محصولات ورود کنند تا ضمن کاهش وابستگی کشور به منابع نفتی، ماندگاری جمعیت را افزایش داده و باعث رونق خراسان جنوبی شوند.
به گفته وی؛ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستای رسالت اجتماعی خود،  با تشکیل یک کارگروه ویژه، تا پایان سال، ظرفیت های خراسان جنوبی را رصد نماید تا در سال ۱۴۰۱ چند کار اساسی در استان انجام دهد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معاون حضرت امام نخبگان کمیته امداد امام دفتر مقام معظم رهبری سیل استان گلستان دولت نظام جمهوری اسلامی ایران اسلامی سرمایه گذاری خراسان جنوبی رئیس جمهور مقام معظم رهبری استفاده از ظرفیت آستان قدس رضوی تولید ملی ستاد اجرایی فرمان امام ره ستاد اجرایی فرمان حضرت امام مقام معظم رهبری خراسان جنوبی امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

حمید جهانشاهی، امروز ۸ اردیبهشت به رسانه‌ها گفت: طی سال های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست ها، راهبردها و برنامه های های عملیاتی کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این خصوص می توان به سیاست های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره وری کشور و قوانین پنج ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی(برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)تدوین و توسط معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

جهانشاهی تصریح کرد: در همین راستا، با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح می باشد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیل گر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره ور استان به عنوان یک چرخه نظام مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره وری را در اولویت کاری قرار داد .  

این مقام مسئول در ادامه افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه ای استان، (1) افزایش بهره وری آب (2) ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح (3) اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی (4) افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای (5) افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه ها و اهداف ارتقای بهره وری، تشکیل کمیته های بهره وری دستگاه های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره وری کشور، از مهم ترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه های ارتقای بهره وری استان است.

به گفته ی جهانشاهی برنامه ارتقای بهره وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست آقای قناعت استاندار محترم برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره وری ایران به استان ابلاغ گردید. 
وی گفت: بر اساس این ابلاغیه کلیه دستگاه های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارسال کنند.

این مقام مسئول افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود