Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز، نساجی مازندران با پیروزی پر گل برابر گل گهر به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی صعود کرد رضا جعفری در این مورد به خبرنگار ما گفت: همانطور که گفتم گل گهر قصد داشت با صعود در جام حذفی فشارها بابت کسر امتیاز را از روی خودش بردارد بازی خیلی جنگنده و فیزیکی بود و ما با برنامه کار کردیم و خدا را شکر می‌کنم که توانستیم بازی را با اختلاف دو گل ببریم و این خودش نشان می دهد تیم ما شخصیت خوبی گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که با پاس ایوب کلانتری گل سوم تیمش را به ثمر رساند در این باره ادامه داد: گلی که من زدم تلاش بچه‌های تیم بود ولی گل گهر عقب بود و بی محابا حمله می‌کرد و مدافعان شان جلو آمده بودند که گل بزنند ولی ما در یک ضد حمله پرتعداد توانستیم در دقیقه ۸۸ به گل برسیم شخصا در آن لحظات خیلی خسته بودم و آن لحظه به ایوب گفتم آنقدر خسته هستم که نمی توانم بدوم و توپ را بگیر و برو به خودم آمدم و دیدم در محوطه جریمه هستم خدا را شکر که توانستم این گل را بزنم و فشاری که روی تیم بود را بردارم. بالاخره گل گهر تیم خوبی است و امسال هزینه کرده ولی با توجه به شرایطی که برایش پیش آمده تیمشان کمی از شرایط عالی که داشته فاصله گرفته و امیدوارم که خیلی زود با توجه به مربی که دارند و شرایط جدول به مسابقات برگردند.

هافبک نساجی در مورد عدم پخش زنده این دیدار گفت: قرار بود این بازی را شبکه ورزش پخش کند ولی نمی دانم چه اتفاقی افتاد اما فکر می‌کنم هماهنگی بین تیم استان مازندران نبوده چیزی که من شنیدم همین بوده ولی این موضوع جلوه قشنگی ندارد. گل گهر و به خصوص نساجی هر دو هوادار دارند و امیدوارم بازی بعدی پخش شود.

این بازیکن در مورد شرایط میزبانی عنوان کرد: باید بدانیم بازی بعدی کجا میزبان هستیم ولی حداقل یک جا باشیم و اگر داخل استان خودمان باشد بهتر است.

بازیکن نساجی در مورد صحبت ساکت الهی مبنی بر اینکه اگر ۱۰ بار دیگر هم با گل‌گهر بازی کنند نتیجه سه بر یک رقم نمی‌خورد توضیح داد: آقای الهامی مربی خیلی جسوری است و اگر رئال مادرید هم روبرویمان باشد می خواهد که ببریم جدا از نتیجه‌ای که در برابر گل گهر گرفتیم خیلی هم خوب بازی کردیم. جعفری در پایان در مورد دیدار با فجرسپاسی افزود: بازی کمی سخت است چون باید در زمین فجر به میدان برویم و امیدوارم با تدبیر کادرفنی سه امتیاز شیرین را از این بازی بگیریم.

هومن جعفری کد خبر: 1126399 برچسب‌ها تیم نساجی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تیم نساجی گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ناکامی تکراری سرمربی پرسپولیسی مقابل استقلال؟
  • یادآوری یک خاطره فراموش‌نشدنی: نساجی قهرمان!
  • جام حذفی ایران؛ هفت قهرمان به راه خود ادامه می‌دهند
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در ارومیه
  • نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند
  • مهره کلیدی نساجی با لباس شخصی (عکس)