Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی به فناوری مکمل سوختی نانوی هیبریدی با قابلیت کاهش آلاینده‌ها در صنایع و بخش حمل و نقل دست یافتند؛ با دستیابی به این فناوری، ایران به جمع چهارمین دارنده این دانش بعد از کشورهای انگلستان، هلند و چین پیوست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی به فناوری مکمل سوختی نانوی هیبریدی دست یافتند که این مکمل سوختی نانوهیبریدی با قابلیت کاهش آلاینده‌ها در صنایع و بخش حمل و نقل کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگاه مواد و انرژی ایران یکی از مراکز تولید علم است جایی که فناوران آن بین علم و صنعت پیوند می‌زنند و در این پژوهشگاه نخبگان با تکیه بر دانش خود موفق به تولید و ساخت نانوسوخت‌ها شدند.

دستیابی به این دانش حاصل تلاش هفت نخبه ایرانی در مدت چهار سال  است؛ مکمل‌های سوخت نانو هیبرید به جز صنعت در بخش حمل و نقل نیز کاربرد دارد. افزودنی‌های سوخت به صورت نانوذرات معلق در سوخت مایع در واقع نقش کاتالیستی داشته و عمدتاً اکسید‌هایی هستند که نقش ذخیره اکسیژن را دارند.

با دستیابی به این فناوری ایران به جمع چهارمین دارنده این دانش بعد از کشورهای انگلستان، هلند و چین پیوست؛ این طرح در حال حاضر تاییدیه وزارت نیرو را هم دریافت کرده است.

"زمزمیان" مجری این طرح گفت: مازوتی که در نیروگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد متاسفانه نفس مردم را به شماره انداخته است که ما با استفاده از مکمل‌های نانوهیبریدی و تزریق آن در سوخت مازوت، موفق شدیم محصولی را تولید کنیم که قابلیت کاهش آلایندگی مثل مونواکسیدکربن تا 90 درصد را دارد! مزیت‌های دیگر این محصول کیفیت سوخت است یعنی قابلیت راندمان احتراق و افزایش بهره‌وری سوخت است.

وی گفت: 30 درصد آلایندگی کلان‌شهرها مربوط به بخش حمل و نقل است که ما با این محصول قادر خواهیم بود آلایندگی را کاهش دهیم که در این بین قدرت موتور نیز افزایش پیدا می‌کند؛ ما این محصول را با توجه به هماهنگی وزارت نیرو در یک دستگاه موتور دیزل مستقر در نیروگاه طرشت مورد بررسی و آزمایش قرار دادیم که خوشبختانه نتایج بسیار خوبی بر روی این محصول نانو مکمل هیبریدی برای گازوئیل حاصل شده است.

"محمد پازوکی" رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه در کشور هم سوخت مازوت و هم سوخت دیزل داریم، این محصول به راحتی در ایران قابل تولید است؛ اگر به اندازه 30 درصد موفق شویم که مصرف را کاهش دهیم از آنطرف نیز می‌توانیم به صادرات آن فکر کنیم.

گام بلند یک شرکت دانش‌بنیان در بومی‌سازی "پهپادهای هوشمند کشاورزی"بومی‌سازی اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر پزشکی در ایران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان پژوهشگاه مواد و انرژی بخش حمل و نقل مکمل سوختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست