Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری دهمین دوره‌ی جایزه ادبی «یوسف» ویژه داستان کوتاه دفاع مقدس و مقاومت برگزار شد.

در ابتدای نشست «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس یاد و خاطره شهیدان اهل قلم به‌خصوص شهید سیدمرتضی آوینی و شهید یوسف ملک‌شامران را گرامی و اظهار داشت: در ابتدا از همه‌ی عزیزانی که تاکنون که در مرحله‌ی پایانی این رویداد ادبی هستیم، از نویسندگان و داوران در مراحل استانی و ملی تقدیر و تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکیدبراینکه سیاست سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس همانند کنگره‌ی‌های شعر و ادبیات تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی است، افزود: دفاع مقدس یک پدیده‌ی بی‌نظیر است که می‌تواند یک محور و شعاع ادبی برای نسل‌های آینده قرار گیرد لذا ما در سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با برنامه‌های فرهنگی و ادبی به‌دنبال نشان دادن این اتفاق مهم هستیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با تاکید براینکه دفاع هشت ساله ما این پیام را داشت که هیچ قدرت جهانی نمی‌تواند مردم ایران را به پشتوانه ولایت فقیه به زانو در آورد، گفت: جایزه ادبی یوسف به‌دنیال همین موضوع است؛ ما در جریان این جایزه تاکنون افزایش تعداد شرکت‌کنندگان و نویسندگان را داشته‌ایم که نشان می‌دهد با فاصله گرفتن از دفاع مقدس معرفت مردم جوانان نسبت به این رخداد مهم کم نشده است.

بایرامی خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانانی که انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) را ندیده‌اند اما امروز دست به قلم شده‌اند و از رشادت نسلی سخن می‌گویند که آن‌ها را درک نکرده‌اند. ما به‌دنبال استعدادیابی و آموزش در نوقلمان هستیم و معتقدیم که ظرفیت‌های بومی مناطق مختلف در نقاط کشور هنوز شناسایی نشده‌اند.

وی بابیان‌اینکه امروز در دوره دهم جایزه یوسف هستیم، ادامه داد: ان‌شالله دوره یازدهم جایزه یوسف را در سال ۱۴۰۱ به مناسبت ۴۰ سالگی آزادسازی خرمشهر، به موضوع خرمشهر و آزادسازی آن اختصاص داده‌ایم و پوستر و فراخوان آن نیز منتشر شده است.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در پاسخ به سوال گفت: یکی از دغدغه‌های ما فیلم‌نامه نویسی است و معتقدیم از بین داستان‌ها و سوژه‌های جایزه ادبی یوسف ظرفیت خوبی برای فیلمنامه نویسی است و شدیداً نیازمند هستیم علاقه‌مندان و متخصصین این امر وارد شوند دراین فضا خل اثر کنند؛ البته در این زمینه مقداری عقب‌ماندگی وجود دارد و نیاز کار است.

سرهنگ بایرامی به تولید مستند ۱۰۰ قسمتی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با همکاری صدا و سیما اشاره کرد و گفت: حوزه‌ی فیلم جذابیت زیادی برای مخاطبین دارد و ما در سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس ظرفیت خوبی برای همکاری در این زمینه‌ها داریم و در بحث جایزه یوسف بسیاری از داستان‌های ما قابلیت سوژه کارهاری سینمایی و هنری دارند.

وی در ادامه از برگزاری بیست و سومین کنگره شعر دفاع مقدس در استان فارس، نوزدهمین اختتامیه کنگره کتاب سال دفاع مقدس با بررسی بیش از سه هزار کتاب و نهمین دوره کنگره ادبیات پایداری در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: کشورمان ایران یک کشور کاملاً فرهنگی و ادبی و قابل تقدیر و تحلیل است که باید ببنیم چه‎گونه می‌توانیم آن‌ها را افزایش دهیم.

کد خبر 5403901

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه ادبی یوسف فیلم مستند معرفی کتاب تازه های نشر انتشارات سوره مهر دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران جایزه جلال آل احمد تجدید چاپ رونمایی کتاب ترجمه رایزنی فرهنگی انتشارات معین معرفی نشریات علی رمضانی نقد کتاب داستان نویسی سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس دفاع مقدس جایزه ادبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد

جایزه مقام اول بیستمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های معلولین We Care هند به مستند ایرانی «احمد» ساخته اعظم مرادی اهدا شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این دوره از جشنواره در بخش مستندهای 60 دقیقه ای به مستند «احمد» به تهیه کنندگی یوسف ترابی‌نژاد و کارگردانی اعظم مرادی جایزه داد.

این مستند پرتره جوانی به نام «احمد» است که علی‌رغم محدودیت‌های فیزیکی، ذهنی بلندپرواز و همتی بلند دارد و داستان زندگی‌اش به معجزه می‌ماند.

مستندی از تلویزیون راهی جشنواره هند شد

جشنواره بین‌المللی فیلم‌های معلولین we care هند هر ساله باهدف افزایش آگاهی در مورد مسائل مربوط به معلولیت، برطرف‌کردن تصورات غلط و تعصبات در مورد افراد معلول و ایجاد تغییرات نگرشی و رفتاری برگزار می‌شود.

این جشنواره بر اساس کنوانسیون سازمان ملل به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های بین‌المللی یونسکو قلمداد شده که باهدف افزایش سطح آگاهی درباره حقوق معلولان سراسر جهان و تشویق نهادها، سازمان‌ها و هنرمندان در حوزه‌ معلولان فعالیت می‌کند.

«احمد» پیش‌ازاین نیز در جشنواره‌های داخلی و خارجی حضور داشته و منتخب پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حقیقت، جشنواره بین‌المللی بیگ سین لندن، ‌ یازدهمین جشنواره مستند بنگلادش، پنجمین جشنواره فیلم مارتینیک فرانسه و منتخب پنجمین دوره از جشنواره Over-the-Rhine International Film Festival آمریکا بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری
  • ️جابجایی درختان طرح تقاطع غیرهمسطح دفاع مقدس - نسیم شمال - اقبالیه
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود