Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: پیشنهاد تولید کنندگان لوازم خانگی به قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی این بوده که به جای درج قیمت تولید کننده، عمده فروشی و مصرف کننده بر روی کالا بهتر است تولید کنندگان را موظف کنند تا قیمت‌های تولید کننده، مصرف کننده و عمده فروشی را در مراکز عرضه کالا در معرض دید خریداران قرار دهند و هر زمان که تغییری در قیمت‌ها به وجود آمد لیست قیمت مراکز عرضه را به کلی تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس هاشمی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص ابلاغ دستورالعمل درج قیمت تولید کننده بر روی برخی اقلام لوازم خانگی، گفت: در حال حاضر نیز تولید کنندگان لوازم خانگی قیمت‌های تولید کننده و مصرف کننده را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ارجاع می‌دهند ولی هم اکنون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان لیست سه ستونه‌ای که شامل قیمت تولید کننده،عمده فروشی و مصرف کننده بوده بر روی کالا لوازم خانگی الحاق کرده است.

وی افزود: ولی این طرح شامل دو چالش اصلی است اولین چالش این بوده که این فرایند در تولیدات برون سپاری ابهام کامل دارد برون سپاری یعنی شخصی که صاحب نشان تجاری (برند) است، ولی کارخانه‌ای ندارد (تولید بدون کارخانه) که در تمام دنیا رایج است.

دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران بیان کرد: ابهام موجود تولیدات برون سپاری بدین صورت است که در لیست سه ستونه‌ای تولید کننده لوازم خانگی قیمت تولید کننده را اعلام کرده اند ولی در فرایند تولید نقش صاحب نشان تجاری که به تولید کننده سفارش می‌دهد نامشخص است.

هاشمی اظهار کرد: طی جلساتی که با قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی داشته ایم، مطرح شد که تولید کننده صاحب نشان تجاری نیز تولید کننده کالا است به طوری که تولید کننده نقش پیمانکار را برای صاحب نشان تجاری بازی می‌کند اگر وزارت صمت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز چنین نظری داشته باشد این چالش حل می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: چالش دوم در روش درج قیمت تولید کنندگان لوازم خانگی بر روی محصولات این است که شرایط تولید تورم، نرخ ارز، قیمت مواد اولیه داخلی و ... ثابت نبوده و کالای لوازم خانگی مانند دیگر اقلام اساسی فاسد شدنی نیست  بنابراین اگر تولید کننده قیمت کارخانه را بر روی کالا درج کند بیشتر مصرف کنندگان سردرگم می‌شوند زیرا الزاماً این گونه نیست که لوازم خانگی امروز از تولید کننده خریداری شده و فردا در بازار عرضه شود بلکه در انبار نگه داری و در نهایت به بازار عرضه می‌شود.

هاشمی اظهار کرد: صنعت لوازم خانگی دارای گردش سرمایه است یعنی از زمان تامین مواد اولیه، سفارش اقلام وارداتی، تخصیص ارز، تولید، عرضه به بازار، فروش و بازگشت پول برای تولید کننده نیاز است که دوره ۸ ماهه‌ای را بگذراند.

دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران عنوان کرد: خیلی از مواقع کالا لوازم خانگی به بنکداران عرضه می‌شود بعد از ۷ الی یک سال که در انبار نگه داری شد به دست مصرف کننده می‌رسد بنابراین با این شرایط قیمت تولید کننده‌ای که بر روی کالا درج شده است بعد از ۷ الی یک سال تغییرات زیادی می‌کند و در نهایت مصرف کننده بین نرخ‌ها دچار سردرگمی می‌شود.

وی بیان کرد: از اوایل ۱۴۰۰ تاکنون در صنعت لوازم خانگی تغییرات متفاوتی (نرخ ارز، تورم و...) رخ داده است بنابراین این طرح ایجاد سردرگمی می‌کند، زیرا مصرف کننده بعد از خرید متوجه می‌شود بر روی محصول یک قیمت درج شده و کالا را با قیمت دیگر خریداری کرده است.

هاشمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر میزان عرضه لوازم خانگی به اندازه‌ای بوده که جنس در انبار‌ها زیاد است پیشنهاد ما به قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی این بوده که به جای درج قیمت تولید کننده، عمده فروشی و مصرف کننده بر روی کالا بهتر است تولید کنندگان را موظف کنند تا قیمت‌های تولید کننده، مصرف کننده و عمده فروشی را در مراکز عرضه کالا در معرض دید خریداران قرار دهند و هر زمان که تغییری در قیمت‌ها به وجود آمد لیست قیمت مراکز عرضه را به کلی تغییر دهند.

دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: بنابراین مراکز عرضه کالا به مصرف کنندگان موظف اند جهت اطلاع خریداران از قیمت کالا لیست را در معرض دید قرار دهند، اما نمی‌توان این قیمت‌ها را بر روی کالا درج کرد، زیرا تغییرات به صورت مداوم است.

 

بیشتر بخوانید: مزیت‌های اجرای دستورالعمل درج قیمت تولید کننده بر روی کالاها

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی لوازم خانگی درج قیمت تولید کنندگان مصرف کنندگان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی لوازم خانگی درج قیمت تولید کنندگان مصرف کنندگان درج قیمت تولید کننده تولید کننده تولید کنندگان مصرف کنندگان کننده بر روی مصرف کننده معرض دید بر روی کالا مراکز عرضه عمده فروشی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فارسی گفت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران نیروی انتظامی مراغه در حین گشت زنی و کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون باری فوتون مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروی مذکور تعداد ۷۵ دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بود را کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با اشاره به اینکه کارشناسان امر ارزش تقریبی این محموله را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با عوامل قاچاق از شهروندان خواست موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و هرگونه انتقاد و پیشنهاد و تقدیر از عملکرد پلیس را با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر