Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد مسئولان تراکتور از ابتدا نسبت به واگذاری این باشگاه ناامید بوده و از این پس به همان روال سابق به کارش ادامه می‌دهد.

خبرگزاری میزان - مسئولان باشگاه تراکتور صحبت در مورد این باشگاه را به بعد از فصل نقل و انتقالات موکول کردند چرا که در نظر دارند تغییراتی ایجاد کرده و با سرو سامان گرفتن وضعیت باشگاه از وضعیت تیم بگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که به نظر می‌رسید قرار است باشگاه تراکتور به صنایع مس واگذار شود، اما کرمانی‌ها، تبریزی‌ها را شریک نکردند و حداقل فعلاً این موضوع منتفی است. به این ترتیب باشگاه تراکتور تا وقتی خریداری برایش پیدا شود و یا حتی خود شرکت مس راضی به همکاری شود با شخص زنوزی به کارش ادامه می‌دهد. در چنین شرایطی سکوت مسئولان باشگاه تراکتور کمی عجیب است چرا که تصور می‌شد نسبت به منتفی شدن این واگذاری موضع بگیرند، اما سکوت کردند و همین جای سوال دارد.

در شرایطی که مسئولان باشگاه تراکتور در برابر این حواشی سکوت کردند یکی از مسئولان این باشگاه با اشاره به این که هیچ چیز از روند واگذاری نمی‌دانند در گفت‌وگو با میزان ادعا کرد؛ باشگاه قصد ندارد واکنشی نشان دهد و طبق روال قبل به کارش ادامه می‌دهد. از ابتدا این اخبار در رسانه‌ها مطرح شد و یا اظهارنظر نمایندگان بود و باشگاه تراکتور موضعی نداشت. به همین دلیل در این مورد نه مالک و نه هیچ مقام رسمی باشگاه اظهارنظری نکرده است.

به گزارش میزان، ظاهراً باشگاه تراکتور از ابتدا امیدی به این واگذاری نداشته و بر این باور است که چیزی مشخص نیست و تا کنون همه چیز در حد حرف بوده است. این باشگاه در مقطعی از طرف مالک بیانیه صادر کرد و آمادگی خود را برای تحویل اعلام کرد. از آن پس روند واگذاری به هیات فوتبال و استانداری بستگی دارد. اگر انتقال به مس قطعی بود بدون توجه به حواشی جلو می‌آمد و کارش را می‌کرد از این رو این تعلل نشان می‌دهد حداقل تا پایان فصل خبری از واگذاری نیست.

بیشتر بخوانید: جزییات تازه از واگذاری تراکتور/ زنوزی بی‌خبر نیست؛ تکلیف سولدو چه می‌شود؟

انتهای پیام/

برچسب ها: تراکتور مس کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تراکتور تراکتور مس کرمان باشگاه تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم ملی؛ شاید دیدن خون آبی‌رنگ همان قدر عجیب باشد که یک روز آسمان را کاملاً قرمز ببینیم، با این تفاوت که دیدن یک آسمانِ کاملا قرمزِ یک دست در سیاره ما محال است ولی دیدن خون آبی این قدرها هم دور از ذهن نیست!

خون ما از دو بخش تشکیل شده، بخش سلولی که شامل همان گلبول‎های قرمز و بخش مایع که همان پلاسما است اما همه موجودات زنده چنین ترکیبی در خونشان ندارند و دقیقا به همین خاطر خون همه جانداران قرمز نیست. گلبول‎های قرمزی که در خون ما انسان‎ها و کلی جاندار دیگر وجود دارد یک پروتئین به نام «هموگلبین» دارند که مسئول حمل اکسیژن در پلاسمای خون است. این پروتئین در ساختارش آهن دارد برای همین هم هست که می‏گویند وقتی آهن خون کم بشود شما کم خون می‎شوید و باید قرص آهن بخورید.

هموگلبین باعث می‏شود خون‎مان به رنگ قرمز در بیاید حالا اگر جانداری این ماده را در خونش نداشته باشد مایعی که درون بدنش در حال حرکت است چه رنگی می‎شود؟ عنکبوت‎ها، ماهی‎مرکب، اختاپوس و سخت پوستان مثل خرچنگ نعل اسبی خون‎شان آبی است.

خیلی عجیب و غریب به نظر می‎رسد ولی علت این ماجرا خیلی ساده است، خون این جانداران آن پروتئین معروف که نامش هموگلبین بود را ندارد به جایش پروتیینی دارد که مس در آن حل شده و مسئول انتقال اکسیژن به قسمت‎های بدن است! خون آبی خیلی غیر منتظره و شگفت انگیز به نظر می‎رسد ولی از این عجیب‎تر هم داریم، خون زرد! خیار دریایی و بعضی از سوسک‎ها خون‎شان زرد است، توی خون این جانداران رنگ‌دانه‌های زردی به نام «وانابین» وجود دارد که باعث زردی خون می‌شود و این ماده مسئول انتقال اکسیژن به بقیه بدنشان نیست. محقق‌ها هنوز دارند آزمایش می‌کنند تا بفهمند وانابین در خون زرد این جانداران دقیقا چه کاربردی دارد.

 بالاخره می‌رسیم به خون سبز که نتیجه وجود «کلروکرئورین» در خون بعضی از جانداران است. زالو و کرم‎ها تا وقتی اکسیژن خوبی به آن برسد خون سبز دارند ولی وقتی خون‎شان غلیظ شود و اکسیژن کمتری داشته باشد آرام آرام به قرمز روشن در می‎آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تراکتور به دنبال پایان ناکامی برابر استقلال
  • تراکتور به دنبال پایان ناکامی برابر استقلال/ ۳ شکست متوالی سرخ‌ها
  • یک تراکتوری، آخرین گلزن استقلال در تبریز!
  • بمب پرسپولیس در تبریز منفجر می شود؛ مهدی ترابی پایان فصل در تراکتور؟
  • آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟
  • عکس| یک استقلالی روی پوستر تراکتوری‌ها
  • سایه ناظر مالی روی امضاهای مدیرعامل پرسپولیس
  • فرانچسکو توتی: امیدوارم ده روسی برای مدت طولانی در رم بماند
  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • استقلال درس خوبی از شمس آذر گرفت/ نباید تراکتور را دست کم بگیرند